Skocz do zawartości

Ceny bydła 2024

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, Baks00 napisał:

Ile Ci Pan Mi.... Proponuje?

Jeszcze nic tak pytam, ja sprzedaje Panu S z Domatkowa

Opublikowano
7 godzin temu, soltys48 napisał:

Kiedy? I przy ilu sztukach?

Około 6 - 10 marca . Był przedstawiciel i mówił, że tyle może zapłacić min poziom solówki żeby był.  Tego samego dnia koledze tyle oferował . Szymonowi znaczy 

Opublikowano
benek25 napisał:

Sprzedana krowa 590 kg na brudno cena 9.2 brutto woj małopolskie

A w powiecie WPZ mazowieckie, dzwoniłem do znajomego handlarza to za takie krowy jak w naszym rejonie max 8 zł. brutto.

kat napisał:

Znajomy w zeszłego żniwa okolice Kruszwicy słomę kupował. Sam prasował.  To za 150 średnicy wychodziło go od 15zl do 27zl. Pomarzyć o takich cenach można.

Ja kupowałem 150 belki po 150 zł.

Opublikowano
24 minuty temu, Cybulek17 napisał:

Widzieli już słynny film reklamujący szybkie odchudzanie scani z bydłem na wadze ? 🤣 pozdrawiam firmę ze Świętokrzyskiego bo pewnie to czyta 😁

Co to za firma ? Ja jestem ze świętokrzyskiego to żebym wiedział kogo omijać szerokim łukiem 

Opublikowano

Już chiba inaczy teraz się zowią.

🤣

13 minut temu, mlody24 napisał:

Co to za firma ? Ja jestem ze świętokrzyskiego to żebym wiedział kogo omijać szerokim łukiem 

Wszystkich🤭

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Cybulek17 napisał:

Widzieli już słynny film reklamujący szybkie odchudzanie scani z bydłem na wadze ? 🤣 pozdrawiam firmę ze Świętokrzyskiego bo pewnie to czyta 😁

Dawaj filmik na priv. Proszę 

25 minut temu, soltys48 napisał:

Już chiba inaczy teraz się zowią.

🤣

Wszystkich🤭

Opowiadałem Ci jak była uzbrojona ich żywcówka  którą rozwaliła się elita handlarska 😀

Edytowane przez AdamRo
Opublikowano
31 minut temu, Grzesiu90209 napisał:

Co się tak czaicie? Kiedyś złodziei piętnowano, a teraz boicie się filmu wstawić, żeby się nie obrazili. Dawaj link do filmu😉

Takie teraz czasy że złapiesz złodzieja za rękę to krzyczy że to nie jego ręka. A później jeszcze wytacza sprawę w sądzie że złapałeś go za tą rękę co niby nie jest jego. A w sądzie wiadomo jak jest. Masz dużo czasu i pieniędzy na prawników to wygrywasz w tych naszych,,wolnych " sądach 

• Like 4
Opublikowano
13 godzin temu, Cybulek17 napisał:

Jak by mi ktoś wysłał na PW to bym się nie obraził 😃

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v