Skocz do zawartości

Ceny bydła 2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Ja online złożyłam 5 dni już w trakcie weryfikacji

6 stycznia składałem przez irz i zaznaczyłem odbiór za pośrednictwem irz to dopiero 17 stycznia zatwierdzili i tego samego dnia miałem ten dokument w irz, a szwagrowi składałem kilka dni później to od razu na drugi dzień było zatwierdzone, także jak widać w różnym tempie to robią, więc albo musisz uzbroić się w cierpliwość albo wykonać tel do agencji i ich po prostu pośpieszyć :) bo nie obejrzymy się kiedy i luty zleci.

Opublikowano

UWAGA!

Proszę nie sprzedawać bydła Panu Daniel Mażewski z firmy Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Elżbieta Mażewska Sierakowo 35, 06-300 Przasnysz. Nie wypłacają należnych pieniędzy. Rozmowy telefoniczne (obiecują, że już zrobią przelew) i wezwanie do zapłaty nie przynoszą żadnych efektów. Nie dajcie się oszukać!

385551470_319353807746771_7173708418301058521_n.jpg

• Like 5
  • Thanks 9
Opublikowano
1 godzinę temu, ArkadiuszMajewski napisał:

UWAGA!

Proszę nie sprzedawać bydła Panu Daniel Mażewski z firmy Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Elżbieta Mażewska Sierakowo 35, 06-300 Przasnysz. Nie wypłacają należnych pieniędzy. Rozmowy telefoniczne (obiecują, że już zrobią przelew) i wezwanie do zapłaty nie przynoszą żadnych efektów. Nie dajcie się oszukać!

Jeśli wysłałeś wezwania to oddaj sprawę do sądu później komornik

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, marulekk napisał:

ja nastepnego dnia miałem od złożenia a mamy tą samą agencje :) wiec moze strajkują 

w trakcie kontroli mam status ciągle. Nie chcę mi się tłuc na drugi koniec miasta poczekam sobie

Opublikowano
2 godziny temu, ArkadiuszMajewski napisał:

UWAGA!

W cenach bydła 2023 jak dobrze pamiętam był przypięty post jak wyegzekwować pieniądze 

2 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

...

Jarek nie wymiekaj. Napisz co wiesz 

Opublikowano
2 minuty temu, AdamRo napisał:

Twoje porady jak zwykle bezcenne. Ciekaw jestem jak będziesz się tłumaczyć w przyszłym tygodniu tym co obiecywałeś wysokie ceny na byka.

Jak zawsze porada w czas😂 jak się wali to wtedy mędrcy wjeżdżają 

• Like 2
Opublikowano
4 godziny temu, mariez napisał:

Witam.powiedzcie ile mogą potrącić z ceny za otłuszczenie 2- byki poszły w kasie O i R.

A co ma otluszczenie do kasy?

Pewnie młode bydło, ale mi nigdy otluszczenie nie wpłynęło na kasę i na żadnym rozliczeniu tego nie widziałem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v