Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym od tego roku zacząć robić sciezki technologiczne, tylko mam taki problem Czy da się jakoś robić siewnikiem 2,5m pod opryskiwacz 12m ? Mógłby ktoś wytłumaczyć jak siac żeby wychodziło i nie było omijaków podczas oprysku .

Opublikowano

U siebie mam siewnik 2.5 i opryskiwacz 12 i przy starym polskim opryskiwaczu trafiały się mijaki, przy hardim się nie zdarzyło, nie wiem czy inny kat strumienia, czy jakoś minimalnie szerzej rozstawiony 🤷

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Bartis1
      Witam mam pytanie czy da radę ustawić wysiew owsa na 220 kg umnie wychodzi max około 200 kg ma ktoś jakąś radę sienwik to kongskilde ecoline 300 23 redlice
    • Przez mrugolek
      Witam. Stoję przed zakupem nowego siewnika talerzowego. Tak się zastanawiam czy lepszy będzie Agro Masz czy może Unia ?  jedno talerzowy czy może dwu talerzowy ? Ziemie mam raczej lekkie ale myślę o siewie bez orkowym. Proszę o pomoc
    • Przez Staron123
      Witam. Panowie jestem tu nowy.
      Kupiłem w okresie zimowym siewnik REMFORM   SEMO 88  niestety prawdopodobnie ze starości po pękały mi plastikowe elementy  lejkówk. 
      gdzie mogę kupić coś takiego ?  ewentualnie jakiś zamiennik ???

• Przez edwin1990
      Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak działa mechanizm ścieżek co oznaczają poszczególne cyferki  0 1 2 3 

• Przez kamilken91
      Witam wymienial ktoś przy poznaniaku?
      Ja mam wytarte i nie sieje z górki 
      Duzo z tym pracy?

• Dodaj nową pozycję...
v