akpil km 180
-
Podobna zawartość
-
Przez PioTer1990
Cześć wszystkim, zwracam się uprzejmą prośbą o podpowiedź. Posiadam pług marki Helwig. Przy wieżyczce są jakieś uchwyty, które nie wiem do czego służą. Czy ktoś mógłby mi pomóc czego brakuje w zaznaczonych miejscach i za co one odpowiadają (sprężyna?)?
-
Przez tajwan1986
Witam.
Dlaczego w pługu tak skiby się rozkalibrowały że każda inaczej stoi.oranie teraz to jak za karę bo pole wygląda jak by morze falowało.da się coś z tym zrobić czy nie tracić zdrowia na ten plug?
-
Przez tobiasz19964
Witam. Chciałbym kupić polski pług obrotowy na zabezpieczeniu zrywalnym który pług będzie lepszy do 90 koni Belarus 952 :
Akpil Mix Due 3+1 czy Agro masz POL3+1. oba w podobnej cenie .Jak oceniacie pługi tych firm chodzi mi o opinie użytkowników, awaryjność itd.
Czy lepiej kupić 3 skibowy km 80 lub PO
Z góry dzięki za odpowiedz
-
Przez Arturo1610
Witam. kupiłem kvernelanda 150 i ma slabe lemiesze i dłuta, chce założyć nowe i wychodzi ze mam korpus nr 28 i założone lemiesze 18 cali albo 16 pług ustawiony na 18 cali. ja chce go przestawić na 20. i teraz nie wiem czy kupić takie lemiesze jak są 18 czy kupić 20? niby 20 mają jedna dziurę więcej jak patrzyłem w internecie ale to chyba nie przeszkadza ze zostanie wolna? myślę że przy szerokości 50cm na skibę ten lemiesze musi być duży żeby tyle nabrać. druga sprawa jakie lemiesze polecacie? frank to będzie dobry wybór? Czy lepiej oryginalne a może jeszcze jakieś inne?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Zagonowa 4
Czytaj dalej »
Akpil KM80 HP