Prasa John Deere 578 siatka
Przez
JanuszZpoloneza, w Prasy rolujące John Deere
-
Podobna zawartość
-
Przez michal880913
Czy ktoś z forum posiada inne palce niż orginalne do podbieracza John deere 550, 570 itd?
Na forum jeden kolega pisał że wykonał je według własnego projektu. Nie stety nie mogę się z nim skontaktować.
-
Przez sylwobox
Witam, zakładam nowy wątek, ponieważ pomimo tego, że znalazłem kilka o podobnej treści to żaden nie był rozwiązany wracając mój problem polega na tym, że na sterowniku pisze, że balot ma 110 cm gdzie w rzeczywistości ma on 125 cm. Czy ktoś wie jak to wyregulować by pokazywał wielkość adekwatną do rzeczywistej wielkości balota. Prasa to John Deere 590. Liczę na pomoc pozdrawiam
-
Przez Skwarus
Witam, niedawno kupiłem prasę John Deere 580 z rotorem, zrobiłem nią 70 bel bez żadnego problemu, a teraz zaczęła się zapychać za rotorem, bela się przestaje obracać, pasy się zatrzymują i muszę wyrzucać materiał z komory. Nieraz jakoś dobrze złapie i jest wszystko dobrze ładna bela wychodzi. Był podobny temat o jd 550 ale nie było jednoznacznej odpowiedzi. Czy przyczyną może być zbyt ślizgi ten walec za rotorem?
Jeśli ktoś miał taki problem prosiłbym o pomoc.
Pozdrawiam
-
Przez JanuszMarciniak
Witam...Prasa 592 Hi flow...siłowniki po regeneracji....rozdzielacz sprawdzony...ciśnienie na zegarze nie rośnie...wskazówka skacze...gdzie szukać przyczyny...Czy to wina traktora??
-
Przez kinzo1930
Witam, mam problem siatka nie zostaje wciągnięta przez pasy, między przeciw nożem a obudowom gromadzi się cała siatka
-