Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

No już prawie przeżyłem.

Dalej mi się podoba.

Widać to po Twojej aktywności na forum. Nawet baaardzo Ci się podoba.

1 godzinę temu, jacus napisał:

moja wlasnie rozmawia z mamusia z pol godziny juz bedzie 🤣, i tak nie ma nic do roboty. pozniej do pracy i do nocy mam z nia spokoj.

mamusia nie jest sama - ma kochanego synusia w domu. ja mu zasadniczo wspolczuje .😂

tyle ze moja tesciowa dziwna  jest - napieprza corusie a mnie lubi -taki wyjatek od reguly..

Syn to źle trafił. Przyjdzie z pracy, musi posprzątać, ugotować, zająć się dziećmi, bo synowa po pracy zmęczona.

Ale za to córka, to bardzo dobrze trafiła. Przyjdzie z pracy, w domu czyściutko, mąż obiad do stołu podaje, dzieci zaopiekowane i po pracy może dziewczyna odpocząć.

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, bezbarwny napisał:

Widać to po Twojej aktywności na forum. Nawet baaardzo Ci się podoba.

rozumiem co masz na mysli, ale właśnie przez to że widuję rzadko, to się czuję jak na pierwszych randkach.... :D

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał:

moja wlasnie rozmawia z mamusia z pol godziny juz bedzie 🤣, i tak nie ma nic do roboty. pozniej do pracy i do nocy mam z nia spokoj.

mamusia nie jest sama - ma kochanego synusia w domu. ja mu zasadniczo wspolczuje .😂

tyle ze moja tesciowa dziwna  jest - napieprza corusie a mnie lubi -taki wyjatek od reguly..

Bo ty może dobry zięć żonę raz teściową pięć 😂😂😂😂

Edytowane przez greg1985
Opublikowano

80% związków rozpada się z inicjatywy kobiet, takie są statystki. Zabiera dziecko ma alimenty + socjal i łatwość znalezienia nowego partnera. Mężczyzna za to ma utrudnione kontakty z dziećmi, alimenty i wiele innych problemów. Także same plusy związków z cwanymi i wyrachowanymi kobietami. Dodatkowo system prawny i przyzwolenie społeczne to pozwala im na to.  Jest kilka kanłów na You tube o tej tematyce. Panowie musimy się trzymać razem i wspierać a nie bronić wyrachowanych szonów. Pozdrawiam uczciwe i porządne żony, matki i siostry bo takie też są i chwała im za to.  

Opublikowano

chyba pomyliles inicjatywe z tym czyja jest to wina ???

2 godziny temu, greg1985 napisał:

Bo ty może dobry zięć żonę raz teściową pięć 😂😂😂😂

pesel nie puszcza.

2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

rozumiem co masz na mysli, ale właśnie przez to że widuję rzadko, to się czuję jak na pierwszych randkach.... :D

ile razy w miesiacu sie widzicie ??  ja swoja niestety widuje codziennie ,a pisac moge tylko gdy spi albo w pracy jest 😂

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, jacus napisał:

ile razy w miesiacu sie widzicie ??  ja swoja niestety widuje codziennie ,a pisac moge tylko gdy spi albo w pracy jest 😂

Tyle co trzeba. 

Nauczono mnie nie rozmawiać na takie tematy.

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
4 godziny temu, bamberszol napisał:

słuchajcie z 18 hektarowego gospodarstwa moja domaga się 1600 zł alimentów. czy ma szansę to otrzymać takie ?

Bądź pewien że sąd na pewno coś podniesie, nie zostanie to na obecnych 800zł. Niewiadomo czy skończy się to na 1000 czy 1200zł czy nawet 1500 wszystko będzie zależeć od argumentacji(KONTRargumentacji) i sądu.

2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Tyle co trzeba. 

Ale pożartować można 😉

Opublikowano

słuchajcie z 18 hektarowego gospodarstwa moja domaga się 1600 zł alimentów. czy ma szansę to otrzymać takie ?

18 x 3220 =prawie 60 000 i jedna czwarta na dziecko -więcej niż realne  -mnie już kiedyś naliczyli ponad 3tyś/m dopłaty do pobytu ojca w zakładzie opieki społecznej i nie ma zmiłuj -a to była jego złośliwość bo go siostra podpuściła -oskubała a później wy***rdoliła z domu taka wspaniała córeczka - było wkurwiajace ale wpłaciłam z góry za cały rok i spokój nie trzeba wspominać  

Można się przygotować -biznesplan z ODR na prowadzenie gospodarstwa i już mocny kontrargument z pieczątką -żeby tobie nie dopłacała 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Szykuj porwany sweter i dziurawe filce na rozprawę, może nie będzie tak tragicznie 🙆‍♂️ 

Jak ktoś wyżej pisał, lepiej jak nie masz nic na siebie bo będzie darła z ciebie ile wlezie, a z wysokości alimentów widać że ma aspiracje na nie małe zakupy i apetyt wzrosnie w miarę jedzenia😮 

Edytowane przez GRZES1545
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

No tako wyjściowy🤭 żarty żartami, ale można sobie życie zj***ć. Nie jeden za granicę spierdzielił bo nie dawał rady na takie zachcianki.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, v11 napisał:

Może tak może nie przez lata myślałem że to rozumiem bo zawsze odpuszczałem dla świętego spokoju .Dla baby chłop jest źródłem kasy wpierw dzieci jej rodzina a chłop jest zbędny gdyby nie ta kasa .A oglądaja te popierdolone filmy i chcą żeby w zyciu też tak to wyglądało  masz biegać z kwiatami sypać komplementami i udawać szczęśliwego 

I nie twierdzą że jestem super ale też chcę żyć 

No i sam się przyznałeś do błędów, od początku trzeba było młode drzewko powoli naginać, teraz jak starsze to możesz tylko złamać. A kwiatki i nie tylko? ma imieniny, urodziny, dzień kobiet, walentynki rocznica ślubu, chyba wypada za tyle wspólnych lat.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
6 godzin temu, bamberszol napisał:

jesli uda ci sie wytlumaczyc pani-zapewne- sedzi ze ten dochod z gus-u na papierze tylko ,to masz jakas szanse, terz wszedzie leci jaka bieda w rolnictwie ,to zwieksza prawdopoodbienstwo ze dostaniesz 1200 zl

4 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Tyle co trzeba. 

ja nie o seks pytam ,tylko a takie zwykle kontakty 🤣, zaraz ide do swojej  bo niedlugo na ranna zmaine idzie a z popoludniowki wrocila i trzeba ja zrelaksowac

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

a takie zwykle kontakty

tyle ile potrzeba.

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Desperado napisał:

No i sam się przyznałeś do błędów, od początku trzeba było młode drzewko powoli naginać, teraz jak starsze to możesz tylko złamać. A kwiatki i nie tylko? ma imieniny, urodziny, dzień kobiet, walentynki rocznica ślubu, chyba wypada za tyle wspólnych lat.

Przyznanie się do błędów nie każdy potrafi a każdy je popełnia jeden kupując maszyny inny inwestując jeszcze inny w decyzjach życiowych (a babom odpierdala koło 50siątki im niżej cycki tym bardziej wali w dekiel  - a te kwiatki komplementy itd wszystko mało bo mamusia jej powiedziała inaczej .Jak powiedziałem że wypłacę jaj banię i kończymy to nie chce dwie -ok zgodziłem się na dwie  dwie to chce cztery i o czym myśleć jak to k**wa dąży tylko do uprzykrzania życia- a trzeba odwagi żeby powiedzieć dość tego i wziąć to na klatę a nie jak łajzy kryć się jak szczury .A z "naginaniem drzewka" święte słowa szkoda że teraz za starego człowiek to widzi  ale nie ma co narzekać to kolejne życiowe wyzwanie może było by nudno a ponoć wkurwionym tak się cholesterol w żyłach nie odkłada bo krew szybciej krąży 

Edytowane przez v11
  • Like 1
Opublikowano

Mężczyzna w kobiecie kobietę kocha, kobieta w mężczyźnie, jego portfel i kutocha, a potwierdzenie tych słów stanowi fakt, że mężczyzna po rozwodzie oczekuje świętego spokoju, a kobieta pieniędzy i upokorzenia byłego partnera. 

Opublikowano (edytowane)

Kobieta się tak zachowuje bo praktycznie niczym nie ryzykuje przy rozstaniu, dzieci przy niej i do tego kasa od męża. Wielu mężczyzn by wolało mieć dzieci przy sobie i nie oczekiwać żadnych pieniędzy ok byłej partnerki. Dla kobiet  dzieci to karta przetargowa, do szantażu i wojenki przy rozstaniu. Potem w telewizji info że konkubent skatował dziecko partnerki. 

Edytowane przez KAROLEK7211
Opublikowano
v11 napisał:

6 godzin temu, Desperado napisał:

Przyznanie się do błędów nie każdy potrafi a każdy je popełnia jeden kupując maszyny inny inwestując jeszcze inny w decyzjach życiowych (a babom odpierdala koło 50siątki im niżej cycki tym bardziej wali w dekiel  - a te kwiatki komplementy itd wszystko mało bo mamusia jej powiedziała inaczej .Jak powiedziałem że wypłacę jaj banię i kończymy to nie chce dwie -ok zgodziłem się na dwie  dwie to chce cztery i o czym myśleć jak to k**wa dąży tylko do uprzykrzania życia- a trzeba odwagi żeby powiedzieć dość tego i wziąć to na klatę a nie jak łajzy kryć się jak szczury .A z "naginaniem drzewka" święte słowa szkoda że teraz za starego człowiek to widzi  ale nie ma co narzekać to kolejne życiowe wyzwanie może było by nudno a ponoć wkurwionym tak się cholesterol w żyłach nie odkłada bo krew szybciej krąży 

v11 możesz się ze mną skontaktować na priv? albo zadzwoń do mnie 730 677 523 chce coś zapytać.

Opublikowano
2 godziny temu, KAROLEK7211 napisał:

Kobieta się tak zachowuje bo praktycznie niczym nie ryzykuje przy rozstaniu, dzieci przy niej i do tego kasa od męża. Wielu mężczyzn by wolało mieć dzieci przy sobie i nie oczekiwać żadnych pieniędzy ok byłej partnerki. Dla kobiet  dzieci to karta przetargowa, do szantażu i wojenki przy rozstaniu. Potem w telewizji info że konkubent skatował dziecko partnerki. 

Niektórym kobietom się tylko wydaje że nic nie ryzykują, wszystko jeszcze zależy z iloma dziećmi zostanie, rzadko żeby z dużym"przychówkiem" znalazła coś porządnego.

Opublikowano

A to dużo tyle na dziecko płacić? Ja tam bym nic nie chciała od faceta któremu to dużo. Szkoda nerwów na kretyna. 

Opublikowano

Są matki takie z prawdziwego zdarzenia i matki takie że brak słów... znam taką jedną co sprzedała złoty łańcuszek który dostał jej synek na chrzest i przepiła, okradła własne dziecko! Na taką matke (a raczej suke...) na prawdę szkoda każdego grosza alimentów bo z tych pieniędzy dziecko nie skorzysta.

Jeśli kobieta jest dobrą matką a rozstanie było spowodowane niezgodnością charakterów to jak najbardziej nie ma co szkodować swojemu potomstwu