Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o spotkanie lub ''podryw'' to tylko na trzeżwo.W sobote byłem na podrywie lecz brak kwiatka ani trzeżwość umysłu nic nie pomogły :lol: , tajemnicza ''brunetka'' z szyderczym uśmiechem na ustach powiedziała że nie da się zaprosić na kawę :lol: .Jak mawiają do 3-razy sztuka....hehe,pozdro dla wszystkich uwodzicieli i uwodzicielek ;) .

• Root Admin
Opublikowano

piszecie ze jak my wygladamy bedac wstawieni.

mam ta watpliwą przyjemność uczestniczenia mimo wolnie w babskich wieczorach - mieszkam z siostra studentka i czasem jej nabite kolezanki szukaja rozrywki pakując sie do mnie do pokoju z różnymi zaczepkami, nie wiem Banan kto gorzej wyglada i jest bardziej pruderyjny ja bedac wstawiony czy te laski z babskiego wieczora - nie wolno uogólniac, wszystko zalezy od egzemplarza

Opublikowano

Dziś cuś cisza na forum :lol:

A co do picia% przez kobietki - w sobote miałem studniówkę i co niektóre koleżanki ładnie zabalowały... I jak się puźniej z taką bawić jak się potyka na każdym kroku B)

Tak że dziewczynki wcale do chłopaków lepsze nie są B)

Pozdrawiam panie i panów na forum B)

Opublikowano

"Yacenty trzeba było sobie sciągnąc po sąsiedzku jakies Volvo i spokój, uznanie i prestiz we wsi murowane... "-spokój to i owszem(bo mam i się nie psuje) ale uznanie i prestiż to już raczej Skoda Octavia albo inna Panda (przynajmniej w oczach właściciela :lol:).najlepiej zaprosić na obserwacje, już sam widok tuby refraktora robi swoje

@zts-"najlepiej zaprosić na obserwacje, już sam widok tuby refraktora robi swoje "-a nie lepiej Maksutovem-Cassegrainem przyszpanować ?B)

Opublikowano
A no cisza bo banan się chyba obraził(a) za to że w temacie o światłach na drodze ją wyśmiali i nie tłucze postów.

wiec wytlumaczcie mi co sie stalo przeciez oni jechali na swiatlach.

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarp...redkosc,1174090

Ubzduraliscie sobie ze swiatla was uratuja i mozna zapier........ dla mnie jest zbeda jazda na swiatlach przez caly rok, moze nie przejechalam milion km ale ponad 10tys przez rok jak dla mnie starczy biorac pod uwage przejazd z Rzeszowa do Slupska po naszych drogach z piratami.

Ale to wasza sprawa jedzcie ponad 100 km\h i czekajcie az swiatla was uratuja.

Potem bedziesz siedzial na wozku albo i nie i myslal przeciez Ja mialem swiatla wiec co sie stalo ale nie pomyslisz ze miales 150km\h na liczniku.

Opublikowano

Ponieważ to temat o uwodzeniu to napisze krótko i zwięźle. Banan uważam cię za spamera bo piszesz dużo, czasami nie na temat i często zmieniasz zdanie. Walisz chyba na ilość.

A co do świateł to pewnie jesteś zła bo nie możesz swoim rozumkiem zapamiętać że trzeba włączyć i potem dostajesz mandat.

Przeczytaj jeszcze raz to co mi wysłałaś na PW i zastanów się nad sobą bo to co mi tam zarzucasz to jest stek bzdur.

A co do wypadków to zawsze się będą zdarzać bo do nich przyczynia się głównie brawura, nadmierna szybkość, alkohol i zbytnia pewność siebie. A ty się przyczepiłaś do tych świateł.

Dziękuję za wysłuchanie, nie musisz odpisywać.

Opublikowano
Ponieważ to temat o uwodzeniu to napisze krótko i zwięźle. Banan uważam cię za spamera bo piszesz dużo, czasami nie na temat i często zmieniasz zdanie. Walisz chyba na ilość.

A co do świateł to pewnie jesteś zła bo nie możesz swoim rozumkiem zapamiętać że trzeba włączyć i potem dostajesz mandat.

Przeczytaj jeszcze raz to co mi wysłałaś na PW i zastanów się nad sobą bo to co mi tam zarzucasz to jest stek bzdur.

A co do wypadków to zawsze się będą zdarzać bo do nich przyczynia się głównie brawura, nadmierna szybkość, alkohol i zbytnia pewność siebie. A ty się przyczepiłaś do tych świateł.

Dziękuję za wysłuchanie, nie musisz odpisywać.

Wiedziałem ze kiedyś nie wytrzymasz :);) B)

Opublikowano

Pojchałeś troche banana ;) Ale przyczyny wypadków wymieniłeś bezbłędnie i tu się całkowicie z Tobą zgadzam. A światła napewno poprawiają widoczność nawet w dzień. I tu nie ma co się oszukiwać. A teorie że ktoś komuś posmarował żeby wprowadzić ustawę bo miał nadmiar żarówek zostawie bez komentarza. Zalatuje mi tu PiS-em i Samoobroną. Coś jak amerykańska stonka w czsach PRl - wielki spisek.

Opublikowano

@Malutki poczytaj uwaznie. Co z tego ze temat o uwodzeniu?? Myslisz ze jak ktos napisze jak uwiesc kobiete to drugo osoba z tego skorzysta??? Moze sie myle ale wiekszosc tu co jest to mysli jak wydy......c panienke. I pewnie tez sie zaliczasz do tych.

A co do ilosci to popatrz na inne tematy tam gdzie posty sie licza, czy posty zgadzaja sie z tematem. Potem napisz ze nabijam.

Opublikowano

Kobieto nie chce mi się dyskutować bo ja lubię rozmowy na argumenty a nie przekrzykiwanie.

Nie wiem czy ludzie czytając te posty myślą jak zaliczyć panienkę nie interesuje mnie to. A czy ja tylko o tym myślę - nie mierz mnie swoją miarą.

Opublikowano

oj spokojniej bo Andrzej2110 będzie mieć robotę. Wg mnie trochę @malutki się czepiasz. Hyde Park to fora o tematyce luźnej, posty nie są liczone więc o nabijaniu postów nie ma mowy. A gdyby nie Basia to na forum strasznie nudno by było.

Opublikowano
Kobieto nie chce mi się dyskutować bo ja lubię rozmowy na argumenty a nie przekrzykiwanie.

Nie wiem czy ludzie czytając te posty myślą jak zaliczyć panienkę nie interesuje mnie to. A czy ja tylko o tym myślę - nie mierz mnie swoją miarą.

Chlopcze na agumenty moge z Toba rozmawiac w 4 oczy. Do TESCO zajedziesz to porozmawiamy.

Opublikowano

ej dajcie se na luz i piszcie o uwodzeniu, nawet jesli ma sie to nam sie przydac do tego zeby panienke przeleciec ;)

Opublikowano
Chlopcze na agumenty moge z Toba rozmawiac w 4 oczy. Do TESCO zajedziesz to porozmawiamy.

Pracujesz w TESCO ?? Fajnie.

I nie mów do mnie chłopcze bo prawdopodobnie jestem starszy od ciebie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v