Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
lysyrolnik do jakiej szkoly chodzisz?

Chodzę do technikum samochodowego :)

@Martina. Przeboje z tą nauczycielka były, są i będą :lol: A najlepszy text jaki można słyszeć to (pisownia taka jak się słyszy) dziiiissssiiiaaajjj dostajes jiedinke" :lol: :D Normalnie rozwala mnie ten text na łopatki :D

Opublikowano
Ja byłam na Węgrzech ii przyznam ci racje! Jest to powalony język za cholerę nawet na migi się nie dogadasz... nazwy miast to prawie wszystkie kończyły się na jakieś "kiszki" czy coś. Sajgonki jak talala...

Ja nawet przejeżdżałem przez miejscowoć NAGYKUTAS. :lol:

Opublikowano

Ale jednak miłość wiąże się z ryzykiem zawodu , ja miałem dziewczynę , kochałem ją , a ona umarła , miała na imię Magda , to było 7 listopada 2007 , mieliśmy wspólne piosenki , które tak lubiliśmy , jak odeszła to do niedawna nigdy ich nie słyszałem , bo mi się płakać chciało , ale dziś pogodziłem się z tym i gdy słucham tych piosenek wracają te najpiękniejsze wspomnienia .

Opublikowano
skoro juz mowa o miastach i jezykach to ciekawe gdzie to miasto sie znajduje :lol:

http://www.etransport.pl/humor.obrazek.2553.html

Na Węgrzech kolego, na Węgrzech, mowa była o Węgrzech czytaj uważnie.

-------

Przeglądałem zdjęcia ale nie znalazłem żadnego akurat z NAGYKUTAS'a.

Mam za to zdjęcia znaków na:

Szentgotthard

Felsoszolnok

hehe ot i całe Magyar Koztarsasag :lol:

Wszystko jest pisane z tymi kreskami nad literą i naprawdę żeby przeczytać dobrze znak to trzeba zwalniać i uważnie czytać :D hehe

Opublikowano

banan ale to nie o to chodzi. Chciała byś aby ktoś w twoim profilu bądź na PW pisał takie texty, że raz czytać się nie chce a dwa to bardzo godzą w godność kobiety. Nie będę dawał przykładów bo będę pierwszym modem który dostanie bana :lol:

• Root Admin
Opublikowano
banan ale to nie o to chodzi. Chciała byś aby ktoś w twoim profilu bądź na PW pisał takie texty, że raz czytać się nie chce a dwa to bardzo godzą w godność kobiety. Nie będę dawał przykładów bo będę pierwszym modem który dostanie bana :lol:

tu już nie chodziło o komenty, bo one zostały wyłączone.

galeria była tylko dla agrofotowiczek a po jakims czasie zrobił się dym ze jakis jegomosc sie podszywał i wstawił zdjęcia panny, która o tym nie wiedziała i był niezły smród

po co mi to? czy ja się muszę użerać?

• Root Admin
Opublikowano

NK to jest xxxxxxx, jest profil ktory kradnie nasze zdjecia a zarzad NK nic sobie z tego nie robi, mowia zeby kontaktowac sie z osoba ktora umieszcza, a konto jest fikcyjne i k.... jak kupa

Opublikowano
To musicie mieć niezłe przeboje na tych lekcjach :lol:

hehe :D Jeszcze mi po studniówce w głowie huczy :D

Pozdrowienia dla koleżanki, też wczoraj miałem studniówkę, super impreza tylko szkoda, że raczej jedyna taka w życiu. A za 100 dni weź się i tu poć...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v