Claas dominator66
Przez
DarekGrzebyk, w Dominator i mniejsze
-
Podobna zawartość
-
Przez Pawel1344
Witam, tak jak w temacie mam problem z tym urządzeniem mianowicie nie włącza mi się ta zielona lampka w prawym górnym rogu, która sygnalizuje, że heder jest w pozycji roboczej i powinno rozpocząć się naliczanie hektarów, (na wyświetlaczu też nic się nie pokazuje oprócz 0.00) do tego nie pokazuje też długości przejechanej trasy. Wiecie może gdzie znajduje się czujnik odpowiedzialny za włączanie położenia roboczego w bordinformatorze, a może trzeba szukać gdzie indziej przyczyny. Proszę o pomoc
-
Przez Ziel
Witam, Panowie czy byłby ktoś tak uprzejmy i zmierzył mi u siebie wysokość przedniej i tylnej osi nad ziemią? Najlepiej na rurze z przodu i na rurze z tylu (mocowanie osi). Mam nieoryginalne opony i wydaje mi sie że tył za nisko siedzi przez co za szybko wyjeżdża mi materiał z sit
-
Przez TomaszStach
Witam. Czy w silniku mercedes Om 352 w dominatorze 76 pompa wtryskowa jest smarowana olejem z silnika, czy ma własny olej?
-
Przez Tomek123456789oo
Stoję przed zakupem nowego kombajnu class Dominator 150 czy to są dobre kombajny?
-
Przez jerzy12
Witam
Mam pytanie odnośnie wymontowania parownika klimatyzacji w kombajnie zbożowym Claas Mega 204 kabina lexion.
Jak ktos może podpowiedzieć coś ma ten temat to proszę o informacje.
Pozdrawiam
-