Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Desperado napisał:

To po jaki uj ciągle latacie po zbożach z rozsiewaczami, niektórych to już widzę chyba z piąty raz od 1 marca, a zboże nic lepsze od tych co później siali.

Któryś z youtuberów właśnie się chwalił że będzie tak robił. Po trochu i minimum 4 razy. Żeby sąsiad miał gule. I patrz jak zadziałało. Może ty jesteś jego sąsiadem😁

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

@migacz to do mnie było? jak do mnie to już odpowiem, gul ma mi skakać?   :P raczej śmieszy mnie to że wysiali jak rośliny spały jeszcze i nawóz poszedł się jeb*ć i teraz żeby wstydu nie było to ładują od nowa, bo szału i różnicy żadnej nie widać.    xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
26 minut temu, ubogiwladek napisał:

Podobno jakieś sankcje są na ruskich :D

No właśnie widać. 😎

Opublikowano
3 minuty temu, Tigon napisał:

to jest właśnie ta sankcja że zamiast 1500 płacimy 2500 xD 

Ot to to. 🍻🍺

Opublikowano
39 minut temu, Desperado napisał:

@migacz to do mnie było? jak do mnie to już odpowiem, gul ma mi skakać?   :P raczej śmieszy mnie to że wysiali jak rośliny spały jeszcze i nawóz poszedł się jeb*ć i teraz żeby wstydu nie było to ładują od nowa, bo szału i różnicy żadnej nie widać.    xD

Tak było do ciebie. Jak ktoś lubi siać to sieje. U mnie byli tacy co w lutym siali ale są i tacy co jeszcze nie posiali. Nie śmiesza mnie ani jedni ani drudzy. Patrze swojego i dbam o to co jest. I tobie też radzę nie patrz na innych tylko na siebie. Tyle w temacie. A przypomniało mi się kto to mówił o tych nawozach to był Zelma. 

• Like 2
Opublikowano
47 minut temu, migacz napisał:

I tobie też radzę nie patrz na innych tylko na siebie. Tyle w temacie. A przypomniało mi się kto to mówił o tych nawozach to był Zelma. 

A ja ci radzę niczego mi nie radzić    :P w d*pie mam co kto sieje, ale przeczytaj kto zaczął ten wątek a potem wcinaj swoje pięć groszy.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, migacz napisał:

Widzę tylko twoje zaangażowanie w temacie a jak cie podsumowałem to prawda w zabolała😁

🍺Twoje zdrowie.

Raczej wypij swoje zdrowie, bo coś słabo u ciebie ze wzrokiem,   :D słabo widzisz, albo widzisz tylko to co chcesz zobaczyć, a to jedno i drugie spory defekt.   :P

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Raczej wypij swoje zdrowie, bo coś słabo u ciebie ze wzrokiem,   :D słabo widzisz, albo widzisz tylko to co chcesz zobaczyć, a to jedno i drugie spory defekt.   :P

Za swoje zdrowie pije codziennie. Tobie też polecam. Gule ci mina😁

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, migacz napisał:

Za swoje zdrowie pije codziennie.

Czyli nie ze wzrokiem masz problem tylko z alkoholem :D, no cóż to by wiele wyjaśniało.  Co ma mi mina guleć?  :P żeś alkoholik? powinieneś się leczyć a ty się migacz od tego.  xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
2 godziny temu, Celownik07 napisał:

Faktury za nawoz mam z 4 i 5 kwietnia br to taki wuj dostane kasy czy jeszcze ktos walczy o zmiane terminu zakupu i jest nadzieja?

Zapewniam Cie, ze jest więcej takich osób w tym częściowo ja. Co zrobisz, typowa pisowska pomoc, szybko na kolanie pisana i gaszenie pozaru.

Jak ktoś jeszcze nie zrozumiał, to już nie zrozumie. Ps. Ostatnie zdanie nie osobiście do Ciebie, tylko ogólnie. 

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, driver24 napisał:

Zapewniam Cie, ze jest więcej takich osób w tym częściowo ja. Co zrobisz, typowa pisowska pomoc, szybko na kolanie pisana i gaszenie pozaru.

Jak ktoś jeszcze nie zrozumiał, to już nie zrozumie. Ps. Ostatnie zdanie nie osobiście do Ciebie, tylko ogólnie. 

To ze mam naczelnego blazna w awatarze nie znaczy ze ja za nimi :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v