Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, saszeta napisał:

Ten sekretarz co zmienił barwy na tuskowe i  teraz siedzi w Brukseli?

Nie, najpierw Gierek a potem Jaruzelski ... A Piotrowski był prokuratorem należącym do ich partii ...a potem PiSuarem ...

I jeszcze taki jeden łopozycjonista co 13 grudnia spał do południa xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

a co maja do tego krowy czy kukurydza? Ja się pytam czemu ty dziadujesz skoro bez matury można sprzedawać ropę tankowcami?

a ja zapytam czemu ty po studiach jesteś nikim ? 

no i uj  polacy wybrali 

https://www.rp.pl/spoleczenstwo/art39365651-sondaz-polacy-nie-chca-likwidacji-cba

tak dla cpk 

ciekawe co na to łopozycja rządząca 

51,3 proc.

Tylu Polaków chce dalszej budowy CPK

11 minut temu, Tomasz0611 napisał:

jeszcze taki jeden łopozycjonista co 13 grudnia spał do południa xD

dobrze bo niekradł ani nie dogadywał sie co kradnie 

Opublikowano

Jakby to napisał jakiś normalny człowiek to może nawet bym na to wziął do siebie. Gdy pisze socjalista uważający się za prawicowca to tyle jego uciechy co sobie popluje.  Proletariat zawsze uważał siebie za mądrzejszych by podnieść sobie niska samoocenę.

Opublikowano

Ty się narobisz a i tak wegetujesz. Najbardziej zarobieni są najwieksze niedojdy. Pisałem ci dziesiątki razy - będziesz wiecej myślał to i czas się znajdzie. A co do podnoszenia to możesz pomyśleć by podnieść sobie kwalifikacje, wykształcenie i w efekcie stopę życiową. 😆

Opublikowano
26 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Nie, najpierw Gierek a potem Jaruzelski ... A Piotrowski był prokuratorem należącym do ich partii ...a potem PiSuarem ...

I jeszcze taki jeden łopozycjonista co 13 grudnia spał do południa xD

Zapamiętałeś tego Piotrowicza a 90 % opozycji to post komuniści .

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Ty się narobisz a i tak wegetujesz. Najbardziej zarobieni są najwieksze niedojdy.

ostatnio wegetowałem na malediwy a tydzień temu zakopane najdroższym hotelu    

Opublikowano
14 minut temu, Ulman napisał:

Jakby to napisał jakiś normalny człowiek to może nawet bym na to wziął do siebie. Gdy pisze socjalista uważający się za prawicowca to tyle jego uciechy co sobie popluje.  Proletariat zawsze uważał siebie za mądrzejszych by podnieść sobie niska samoocenę.

Jak nie głosowałeś na Konfederację tylko na opozycję post komunistyczną to nie wmawiaj że ktoś jest socjalistą .

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Pisałem ci dziesiątki razy - będziesz wiecej myślał to i czas się znajdzie. A co do podnoszenia to możesz pomyśleć by podnieść sobie kwalifikacje, wykształcenie i w efekcie stopę życiową. 😆

wiesz ze lepiej iść na zawodówkę lakiernika i zarabiać 17k niż na studia ekonomi albo tych hocki klocki 

.....a potem się obudziłeś🤣

a po co kończę 3 tygodniowy urlop 

Opublikowano

małe divy  dokąd się wybrałeś?

nie wiesz gdzie ?  tajlandia

a co ty możesz wiedzieć o studiach......O.o😕🤣

co mi tam wiedzieć pracują zemną ekonomiści różne dyrdymały  a ja tepak jestem ich przełożony 

Opublikowano

marszałkiem wyznaczył tego co ponoć nazwał rolników gamoniami, pluli na niego 8 lat i wywodzi się z postkomuny ? Niebywała sprawa. Włączcie tvpinfo . Sakiewicz wygląda jakby się zesrał🤣

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Oddala się premierostwo Tuskowi .

O 2 tygodnie xD Mati to jedynie kupę może zrobić w sejmowej toalecie a nie nowy rząd xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

PISiory żeby mogli to by PSLowi łaske robili 3x dziennie. Ale to jest swołocz 🤮

A PSL lepszy ? Jakby nie było Tuska to d*py by  nadstawiali PiSowi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v