Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

up

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Nagrali też Że Polacy mają za***rdalać za miskę ryżu, chyba wiesz kto to mówił ...

a z kim ? jak był w poeło doradcom takie tam są nastroje 

Dokładne przesłuchanie całości taśm udostępnionych przez portal Onet podważa jednak prawdziwość rzekomego cytatu. Morawiecki w rozmowie z 2013 roku rzeczywiście mówi o obniżaniu oczekiwań i pracy za miskę ryżu,

Podsumowując, stwierdzenie „Trzeba słuchać ludu, obiecać im, czego oczekują, a potem wygaszać ich oczekiwania. Mają zap***ać za miskę ryżu”, nie jest zarejestrowane na taśmach ze spotkania premiera w restauracji Sowa i Przyjaciele. Nie jest też parafrazą słów, które w rozmowie padają.

https://konkret24.tvn24.pl/polska/nieprawda-o-tasmach-prawdy-ra876952-ls5791449

to była onetowska prowokacja 

• Haha 1
Opublikowano

@Tomasz0611 

Heidi, heido, heida Heidi, heido, heida Heidi, heido, heido hahaha Heidi, heido, heida Heili heilo heila Heili heilo heila Die Wirtsleut und die Mädel, Die rufen beid': "Oh weh! Oh weh!", Die Wirtsleut, wenn ich komme, Die Mädel, wenn ich geh, ja geh. Die Wirtsleut, wenn ich komme, Die Mädel, wenn ich geh Heidi, heido, heida Heidi, heido, heida Heidi, heido, heido hahaha Heidi, heido, heida Heili heilo heila Heili heilo heila War das'ne große Freude, Als ihn der Herrgott schuf, ja schuf ein Kerl, wie Samt une Seide, nur schade, daß er Suff, ja Suff ein kerl, wie samt une seide, nur schade, daß er Suff Heidi, heido, heida Heidi, heido, heida Heidi, heido, heido hahaha Heidi, heido, heida Heili heilo heila Heili heilo heila

• Haha 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Roman176 napisał:

@Tomasz0611 

Heidi, heido, heida Heidi, heido, heida Heidi, heido, heido hahaha Heidi, heido, heida Heili heilo heila Heili heilo heila Die Wirtsleut und die Mädel, Die rufen beid': "Oh weh! Oh weh!", Die Wirtsleut, wenn ich komme, Die Mädel, wenn ich geh, ja geh. Die Wirtsleut, wenn ich komme, Die Mädel, wenn ich geh Heidi, heido, heida Heidi, heido, heida Heidi, heido, heido hahaha Heidi, heido, heida Heili heilo heila Heili heilo heila War das'ne große Freude, Als ihn der Herrgott schuf, ja schuf ein Kerl, wie Samt une Seide, nur schade, daß er Suff, ja Suff ein kerl, wie samt une seide, nur schade, daß er Suff Heidi, heido, heida Heidi, heido, heida Heidi, heido, heido hahaha Heidi, heido, heida Heili heilo heila Heili heilo heila

A to co to znaczy, bo ja nie za bardzo umiem po niemiecku ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A to co to znaczy, bo ja nie za bardzo umiem po niemiecku ;) 

niemiecka pieść 

zobaczcie markety nie chcą być otwarte weekend 

- Firmy będące członkami izby w zdecydowanej większości są zadowolone z obecnego systemu i przepisów, jeśli chodzi o handel w niedziele - tłumaczy z kolei w rozmowie z Interią Maciej Ptaszyński, prezes Polskiej Izby Handlu. - W chwili wejścia ograniczenia handlu duże sieci dyskontowe wydały setki milionów złotych na akcje marketingowe, aby zachęcić do zakupów w piątki i soboty. To właśnie duże sieci dyskontowe są też największym zagrożeniem, jeśli chodzi o symetrię na rynku spożywczym, który uderza w małe sklepy. Dlatego utrzymanie obecnej sytuacji, w której właściciel małego sklepu może stanąć za ladą w niedziele, jest jednocześnie sposobem, aby w jakiś sposób nawiązać konkurencję z dużymi podmiotami. Z naszej perspektywy zmiana obecnych przepisów nie przyczyni się w żaden sposób do poprawy sytuacji małych i średnich przedsiębiorstw z branży spożywczej - dodaje prezes Ptaszyński.
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-co-dalej-z-zakazem-handlu-w-niedziele-jasny-sygnal-i-komplik,nId,7099224#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Opublikowano
43 minuty temu, Roman176 napisał:

ja nie musze ty idioty nie udawaj wyrzucili go już ........  ? wszyscy są przeciwko niemu wiec udawajmy albo palimy gupa jak ty 

Nie uciekaj od tematu . Zacytuj pełną wypowiedź Korwina i udowodnij że jest pedofilem.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Roman176 napisał:

przecież teraz bd tańczył jak Niemiec zaśpiewa wiec o co ci chodzi ? 

Nie lubię niemieckiej muzyki ... A już wgl nie wiem jak można by do tego tańczyć ... 

Jedynie niemiecka muzyka klasyczna mi leży, ale to do tańca się nie nadaje ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

ja kłamie a z partii wyrzucili go za niewinność 

Nie ważne czy wyrzucili czy nie bo nie o tym dyskusja. Udowodnij że jest pedofilem skoro tak pisałeś i przytocz całą jego wypowiedź . Umiesz czy ja zwykle robisz z siebie wioskowego lewicowego głupka?

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Nie lubię niemieckiej muzyki ... 

no masz racje nie jest rytmiczna 

Przed chwilą, Ulman napisał:

Nie ważne czy wyrzucili czy nie bo nie o tym dyskusja.

aha czyli za niewinność rozumiem 

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-ziobro-kieruje-wniosek-do-tk-chodzi-o-samochody-spalinowe,nId,7099048

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Ale to Ty śpiewasz. 

ale ja ich nie popieram 

Opublikowano

Po co głupkowato uciekasz od tematu. Napisze drukowanymi żebyś zrozumiał

UDOWODNIJ ZE KORWIN JEST PEDOFILEM I PRZYTOCZ JEGO PEŁNĄ WYPOWIEDŻ.

Potwierdź czy rozumiesz co napisałem

Opublikowano

https://tvn24.pl/polska/skandaliczne-wypowiedzi-korwin-mikkego-daja-przestepcom-przyzwolenie-zeby-dzialali-7379283

- Są dziewczyny, które mają 12-13 lat i są dojrzale i są takie, co mają 19 i jeszcze nie są zupełnie dojrzałe. To nie może być tak, że państwo wskazuje, kiedy jest wiek dojrzałości seksualnej, to decyduje natura – stwierdził Janusz Korwin-Mikke w jednym z wywiadów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v