Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To jest gość Janusz .

Poczciwy Janusz Tracz daje pracę pijaczkowi, bez happy endu

Janusz Tracz daje na mszę za oficerów SB i zostaje na niej zniszczony przez Proboszcza

uczyć się od Tracza będzie dobrze .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
mirro napisał:

1 godzinę temu, dysydent napisał:

tak to się kończą rządy ideologów religijnych a ta w Izraelu aż nazbyt grubymi nićmi szyta przez zakapiorów strotestamentowych

Pewnie to będzie kolejna wojna obronna Izraela, po której powiększy swoje terytorium. A do tej pory każda jedna się tak kończyła.

Nawet się z tym nie kryją...

Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał:

a ty jak pojedziesz do baora to na pewno będziesz robił na nich, już robisz.

A jak żona baora zagustuje w tej karnacji? To misterny plan Galana do kosza.:lol:

• Haha 1
Opublikowano

Z logiką i zrozumieniem czegokolwiek u ciebie bardzo słabo to musisz się podpierać tefałenami, niedawno pisałem jakimi idiotami byliby ci ,,imigranci" gdyby tak było jak wy i ta pomylona opozycja wygaduje

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Dwie wielkie Partie z obozu PiS i PO i tak grają do jednej bramki .

szeregowi się kłócą .

I dostaną kopa jedni i drudzy będą zadowoleni że zostali kopów .

Od swych panów .

Dodam UBECJA  BĘDZIE ZADOWOLONA jak to Rudy powiedział przywróci im Emerytury .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Szczerze mówiąc Galan to ten baor coś te chaszcze kosił to jakiś wyjątkowy leń i nierób, tak zarośniętej winnicy trawskiem i chaszczami jak na tym zdjęciu to jeszcze nie widziałem.Winogrona zbierałeś już czy wino lodowe będzie robił?

Edytowane przez witejus
  • Haha 2
Opublikowano

Niby czemu zarośnięte z wiosny kiedyś jechała ekipa w kwietniu a teraz w maju i zaraz jest koszone i czyściutko . Nie martw się o niego , zacznij o swoje bo masz czego się martwić opłacalnością . 3 lata takie o plajta pewna .

Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał:

Dodam UBECJA  BĘDZIE ZADOWOLONA jak to Rudy powiedział przywróci im Emerytury

Część w międzyczasie umarła, część ma procesy w sądach o przywrócenie emerytury w toku a część już wyroki dostała. Tak więc cały wrzask skończy się jak mówiłem. A potem jeszcze tylko procesy o odszkodowania i odsetki no i cały sukces PiS jak zwykle zaboli, ale tylko skarb państwa. 

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

U Żyda rozpętał wojnę , szybo się nie zakończy .

Te zamieszki w Izraelu spowodowane reformami się skończyły już czy to atak Palestyńczyków je zakończył

To zależy ile Palestyńczycy mają broni u siebie i skąd ją mają.

Słyszałem taką tezę ostatnio. Gdy Ukraina stawia opór Rosjanom postrzegamy to jako akt odwagi. Gdy Palestyna walczy z Izraelem uważamy to za terroryzm. Ciekawe.

13 minut temu, witejus napisał:

Myślę że w Polsce nie dojdzie do tego, a ty jak pojedziesz do baora to na pewno będziesz robił na nich, już robisz.

Raczej będzie robił na siebie a Niemiec będzie finansował ten socjal.

11 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Już robisz na 500+ dla UPAdlińskich dzieci ...

To zalatuje modnym ostatnio wyrazem. Hejt.

Opublikowano

Masz rację Niemcy nie są idiotami tylko nie którzy jeszcze mieszkają w Polsce  będą mogli być w Niemczech .

Bardzo ciekawy artykuł .

Polacy zastanawiają się, czy Niemcom odbiło". Grafika SPD o niemieckich granicach wywołała oburzenie [KOMENTARZ]

3 października, w Dniu Jedności Niemiec, Socjaldemokratyczna Partia Niemiec (SPD) zamieściła na X/Twitterze grafikę z konturami niemieckich granic i sloganem: "Niemieckie zjednoczenie zostało dokonane, ale nie jest pełne. Razem sobie z tym poradzimy" oraz strzałkami skierowanymi w stronę Polski. "Polacy zastanawiają się, czy Niemcom odbiło" — tak zatytułował swój komentarz do tej sytuacji publicysta "Die Welt" Henryk M. Broder. Oto najważniejsze fragmenty z jego artykułu.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/polacy-zastanawiaja-sie-czy-niemcom-odbilo-dziwna-grafika-spd-o-granicy/tlkj39s,79cfc278

Kanclerz Niemiec Olaf Scholz, członek partii SPD oraz grafika opublikowana przez to ugrupowanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v