Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

patrz pan. a Telus obiecywał, zapewniał, zaklinał się, zarzekał, odgrażał... gdzie nie spojrzysz nieudacznicy. pegasusa rozłożyli. programowanie pilotów TV rozłożyli. biznes wizowy rozłożyli. nie, no w rozdawnictwie - lepszych, hojniejszych nie było. kp

Opublikowano

Co wy się burzycie, przecież w końcu robotnik szynki nie je, tak że was to nie dotyczy. Ja wam powiem, że ja jako robotnik miałem przed wojną 2 koszule, a wy na pewno macie teraz po 5–6 koszul co najmniej, więc jest postęp, czy nie ma postępu? cytat; Władysław Gomułka Halo . Guten Tag.!!!. Kopiuj wklej czytaj ; Kolega Morawieckiego: "Jesteśmy mafią. Klub milionerów 2023. Prawie pół miliarda złotych dla 90 ludzi "Dobrej Zmiany" Ponad 437 mln zł pensji i nawet do 45 mln zł nagród wypłaciły ludziom związanym z PiS giełdowe spółki z udziałem państwa. We władzach 19 takich spółek zasiadało w ostatnich latach 152 ludzi "Dobrej Zmiany". 90 z nich zostało dzięki temu milionerami lub multimilionerami. Nowa forma pariotyzmu PIS Wydatki na kancelarie premiera ;2015rok- 146,8miln , 2018rok -342,8mln ,2022rok-830,9 mln , 2023rok-1,5 miliarda , czyli 4miliony dziennie. Czytaj dalej ; Premier Morawiecki przekazał 867 mln zł Episkopatowi pod pozorem WALKI ZE SMOGIEM .Ministerstwo Obrony Narodowej przelało fundacji Rydzyka 140 tys. zł na "manewry proobronne" i przeszkolenie młodzieży do zawodowej służby wojskowej. Od wieków trwał i trwa -Sojusz ludzi tronu i ludzi ołtarza. TGZ ; My ich utrzymamy w ciemnocie , wy utrzymacie w biedzie. Będziemy się na tym obrzydliwie bogacić-my elity .Wmówimy im mentalność ofiary, pogardy do bogactwa , zniechęcać do radości , przy czym że bieda i cierpienie jest OK.

Opublikowano
10 minut temu, galan99 napisał:

Masz już emeryturę że cię okradli ?.

Co miesiąc z konta zabierają ci 500 zł ?.

Nic takiego nie odczułem .

I to własnie jest skonstruowane pod takich durni jak ty.  Nie rozumiesz jak to działa i nie wiesz jak cie doją a na dodatek jeszcze to popierasz. Błogosławione ciemnie masy albowiem dają się doić i poparcie dają😆

Opublikowano
13 godzin temu, Ulman napisał:

Możesz wklejać jakieś linki ale jedno wynikało  z cyfr które wkleiłem. Wg paragonów kupujecie wódę najczęściej a w ilości  zatrzymanych nachlanych jesteście na 2 miejscu. To że nawklejasz jakiś  linków nie wytrzymuje konfrontacji z twardymi liczbami co do których nie masz  argumentów.  Musisz miec jakis defekt umyslowy co bylo widac juz przy elektrykach. 5 linków ze sie spaliły = wszystkie sie palą😆

się ma się pije ty nie masz nie chlasz ........  

14 godzin temu, Ulman napisał:

Ze strony  socjalisty uwazającego się za prawucowca jakos mnie to nie dziwi😆

jesteś najlepszy socjal pełną gębom bierzesz a wyzywasz typowy janusz 

Opublikowano

Czyli znowu mam rację że chlejecie więcej - Dzięki Roman za przyznanie racji. I po co ci było tak się tego wypierać? 😆

14 minut temu, galan99 napisał:

gdzie ta bieda jest bo nie widzą jej .

lustra nie masz?

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Czyli znowu mam rację że chlejecie więcej - Dzięki Roman za przyznanie racji. I po co ci było tak się tego wypierać? 😆

no 6mln ludzi więcej alko kupi niż garstka prawda ? i to biedna 

Opublikowano

To najlepszy dowód

21 minut temu, Roman176 napisał:

się ma się pije ty nie masz nie chlasz ........  

9 minut temu, Roman176 napisał:

no 6mln ludzi więcej alko kupi niż garstka prawda ? i to biedna 

Nigdy nie rozumiałeś rzeczy bardziej skomplikowanych niż "wina Tuska" i obrazki pozaru elektryków. 

Dawaj następny temat żebyś mógł podtrzymać passę samozaorania😆

Opublikowano (edytowane)

UWAGA: wynik procentowy przedstawia ilość  paragonów z minimum jedną pozycją na liście (ogół alkoholu, piwa, wódki, wina i whisky) w stosunku do wszystkich paragonów spożywczych z danego województwa. Badany okres to 1.08.22 r. - 31.07.23 r.

a te studia gdzie to były ? 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)

sk***ysyn zydowski banderowiec. Tą swołocz trzeba regularnie napierdalać batem jak nasi dziadowie. Inaczej tym zarządzać się nie da

Czyli jak zwykle nie masz pojęcia a jako pijak próbujesz się chlania wypierać. Miałem nadzieje że na procentach sie znasz ale chyba zaległości z podstawówki są nie do nadrobienia.🤣

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v