Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, v11 napisał:

ja nie mam przychylności bo głosować nie pójdę ale niech próbują mnie lobbować -została dopłata do nawozu i sprzedanej QQ trochę zer tam będzie po prostu nigdy mi nie proponowano łapówki więc zrezygnować było by nie tak a wziąć i nie głosować to jest to aby raz ich wyujam  

a starczy policzyć memy i obraźliwe agresywne wpisy z kilku stron - A pewność mam że nie jeden co tu szczeka na pis będzie na nich głosował tyle że przyznać się  to nie jest trendy 

Polecam czytanie Romusia i Racyla...na chwilę obecną...

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Polecam czytanie Romusia i Racyla...na chwilę obecną...

Po co mam tylko jednych czytać chce po prostu poznać opinię innych bo jedni oskarżają drugich a wszyscy siebie warci ja przynajmniej mam odwagę przyznać że bardzo pasuje mi dopłata do nawozu i zboża -w pandemi przedsiębiorcy dostali kupę kasy więc teraz czas na mnie a że wyjdzie kilkaset tylko się cieszyć 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, v11 napisał:

przynajmniej mam odwagę przyznać że bardzo pasuje mi dopłata do nawozu i zboża -w pandemi przedsiębiorcy dostali kupę kasy więc teraz czas na mnie a że wyjdzie kilkaset tylko się cieszyć 

A no jasne... 

Domyślam się że coraz więcej będzie Ci się podobać...bliżej wyborów...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano

A co mi ma dać słynna praworządność, pedały aborcja ,??? -nie skorzystam z niczego  pisiory narobili gnoju ale jakoś to złagodzili choć w moim przypadku jest solidna górka  ale to przypadek .Pisiory też nie mają nic dla rolnictwa z wyjątkiem jakichś tam bredni  a co ma dla rolnictwa opozycja jeden przykład  nawet bredni 

15 minut temu, Pafnucy12 napisał:

A no jasne... 

Domyślam się że coraz więcej będzie Ci się podobać...bliżej wyborów...

4 minuty temu, jacus napisał:

a mi bardziej pasuja tanie nawozy i drogie zboze 🤣.. zadnych doplat nie potrzebuje.

a do tego młody zdrowy i mądry bym chciał być 

Opublikowano
3 godziny temu, Ulman napisał:

I to jest właśnie mój ulubiony temat dyskusji z Romanami i Mariuszami - co to jest produkt polski? Czy taki sok kubuś zrobiony w Polsce z mango, banana i pomarańczy jest polski czy nie? Albo jak nestle zrobi sok z jabłek i marchewki kupionych w Polsce to jak pochodzenie zaklasyfikować? Pisanie o rodzimych i zagranicznych produktach jest dla najgłębszej ciemnoty

naprawdę ? głupie pytanie jak ty boś idiota znajdź mi sok z 100% mango  albo banana ..  ... teraz ci pomogę sok  niema takiego soku jest marchew 60% jabłko 30%   10%bananu  już nie bd pisał ze gdy jest mango jest go tam 2%    

jeszcze jedno idioto jak kupujesz kiełbasę z cielęciny  to kiełbasa ma 90% wieprzowiny 2 % cielęciny  

Kubuś Sok 100% Jagoda 850ml

• sok jabłkowy z soku zagęszczonego (62 %)
  • przeciery z: marchwi (22 %), bananów (15 %) i jagód (1 %)

to idiota podyskutował 

Opublikowano
47 minut temu, jacus napisał:

winde prosto do nieba,, tak samo jak ty reparacje dostaniesz..

ty  juz widzisz jak cie  w h*ja robia ??

w starych murowanych do 4 czy 5 pietra nie bylo wind, spora czesc nowej huty tak zbudowano..

Teraz pis wrakach swoich obietnic wyborczych wszędzie windy zamontuje. heheh.

Opublikowano

sprawdzilbym ale mi sie nie chce- mam chyba ze 3 roznych firm..

19 minut temu, v11 napisał:

a do tego młody zdrowy i mądry bym chciał być 

predzej ja sie doczekam taniego nawozu i dro iego zboza niz ty tego..😂

Opublikowano
22 minuty temu, mirro napisał:

Roman a ile jest pomidorów w keczapie?:lol:

Z informacji na opakowaniu wynika, że głównym składnikiem keczupu jest woda, a koncentrat pomidorowy stanowi tylko 21 proc. Z drugiej strony producent zapewnia, że w na 100 g sosu zużyto 126 g pomidorów

Opublikowano
59 minut temu, Roman176 napisał:

naprawdę ? głupie pytanie jak ty boś idiota znajdź mi sok z 100% mango  albo banana ..  ... teraz ci pomogę sok  niema takiego soku jest marchew 60% jabłko 30%   10%bananu  już nie bd pisał ze gdy jest mango jest go tam 2%    

jeszcze jedno idioto jak kupujesz kiełbasę z cielęciny  to kiełbasa ma 90% wieprzowiny 2 % cielęciny  

Kubuś Sok 100% Jagoda 850ml

• sok jabłkowy z soku zagęszczonego (62 %)
  • przeciery z: marchwi (22 %), bananów (15 %) i jagód (1 %)

to idiota podyskutował 

Tyle razy na tym poległeś i dalej brniesz? Po co chcesz znowu zrobić z siebie głupka?

Opublikowano

przestępców jest więcej i nie jeden siedzi na wiejskiej i to na całej sali po wszystkich stronach .Dziwi mnie że zawiasy dostał ale to ta polska praworządność niezawisłość .I to powinno być wypalone żelazem ale sędziowie maja się za bogów a Durczoki Kraśki  Olbrylski i cała reszta to jest chore 

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

"23 lutego kobieta przychodzi do pracy, ale nie jest w stanie skupić się na wykonywaniu swoich obowiązków, ponieważ cały czas otrzymuje SMS-y od swojego kochanka. Są to m.in. wiadomości o treści: "Ciesz się suko dniem dzisiejszym. Gdybyś wiedziała co cię czeka jutro, wolałabyś się nie obudzić".

Aaaaaaa to teraz już kumam skąd się wzięły paski w TVP.:lol:

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

"23 lutego kobieta przychodzi do pracy, ale nie jest w stanie skupić się na wykonywaniu swoich obowiązków, ponieważ cały czas otrzymuje SMS-y od swojego kochanka. Są to m.in. wiadomości o treści: "Ciesz się suko dniem dzisiejszym. Gdybyś wiedziała co cię czeka jutro, wolałabyś się nie obudzić".

Aaaaaaa to teraz już kumam skąd się wzięły paski w TVP.:lol:

jak trzeba mieć nasrane żeby pobić a później wysyłać sms y takiej treści ja bym się zastanowił żeby komuś napisać ze jest głupi  a nie takie teksty zarowy poziom 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v