Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

jeblo to jeblo -na wuj drazyc..jak mawiali starozytni rosjanie..

7 godzin temu, v11 napisał:

Przyczyna akurat inna a usytuowanie wyklucza podpalenie nawet pora nie pasuje a biegły nie stwierdził podpalenia 

Za bardzo się mnie boją żeby podpalić a jest i monitoring i brak dostępu więc nie te przypuszczenia 

to jeszcze gorzej-sam jestes winny samozaplonu..choc stawiam flaszke ze kto podpalil

5 godzin temu, Desperado napisał:

To złe wspomnienia masz o babce?   :P a co, z wózka cię wysypała?    xDto by wiele wyjaśniało w twoim zachowaniu teraz.   :P

bo to zla kobieta byla..wszystkie zle cechy charakteru mam po niej  🤣

Opublikowano

Dwa razy w odstępie około minuty. Drugie pikuś, ale pierwsze to jeszcze w życiu takiego nie słyszałem. Blachy na dachach i bramy w perkusję się zamieniły🤣

Nasi podają że to dwa f16, a ci co bliżej armi twierdzą że w ich przypadku taki efekt nie możliwy

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał:

to jeszcze gorzej-sam jestes winny samozaplonu..choc stawiam flaszke ze kto podpalil

Nie pije więc nic z tego a w centrum wioski o 22,30 nienormalne 

Opublikowano

Właśnie ja wogóle nie słyszałem ich przelotu, fakt że zajęty robotą byłem

Opublikowano
13 godzin temu, v11 napisał:

Brak ujadania to wychwalanie? -nie jestem po prostu fanatykiem i nie obwiniam nikogo za swoją nieudolność .Okradali mnie przed 2000 r to samo przed 2015 i teraz za rządów pisiorów  i daje sobie radę więc prosty wniosek jeżeli jedni mogą a inni nie to coś jest nie tak na poziomie zarzadzania gospodarstwem a nie polityką .A z tą słomą to zapewniam że chciałbyś żeby chociaż ci wystawało kilka moich źdźbeł . Na kogo zwalisz swoją nieudolność po wyborach ? =będziesz obwiniał PO? bo dziś obwiniasz pis- pis obwinia unię -unia obwinia brak praworządności a wszystko kończy się na wojnie i Putine  a co po wyborach -płakać i narzekać będziesz tak samo tyle że ty będziesz obwiniał PO ,PO będzie obwiniać zrujnowany przez pis  budżet . Oczywiście życzę ci żeby zmiana rządu przysporzyła ci dochodów ale to złudne nadzieje .Teraz nas  okradają jednak coś ci z tego kapnie oby nie było tak że będą nas okradać tak samo  a nie kapnie nic. Coś ci kolego uświadomię ceny płodów będą zbliżone do europejskich minus wpływ zalewu z Ukrainy a nawozy paliwa i sor będą też europejskie -cudów nie oczekuj  .Słynne KPO i ' praworządność " nic mi ani tobie nie przyniosą (a jak jestem w błędzie to mi wytłumacz jak) Słynne obietnice dotyczące ,aborcji ,pedałów ,kościoła ,i cudownego ozdrowienia gospodarki nie wiele mnie dotyczą a nic powtarzam nic dotyczącego zmian w rolnictwie nie słyszałam (jak się mylę to przytocz ze 2-3 pozycje )  

Słowem w sedno 

Opublikowano

to byli kosmici- nadlecieli przypadkiem nad lubelsczyzne, wlaczyli teleskopy poloczyli sie z wi-fi galana,onucy, agresta... wlaczyli silniki rakietowe i uciekli.

do konca zycia nie zapomne jak f-16 z izraela zrobily sobie przelot naddzwiekowy do oswiecimia..ale tego to na bank 30 km nie bylo by slychac.

24 minuty temu, Agrest napisał:

To musiała chłopa zgwałcić skoro geny przekazała🤣

poczytaj troche o genetyce

22 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

A to akurat o tym gwałcie co dokonali ruskie kolmucy to placek często pisze 😁😁😁😁

na twoich babkach nie trzeba pisac-to po tobie widac..

13 minut temu, v11 napisał:

Nie pije więc nic z tego a w centrum wioski o 22,30 nienormalne 

ale to ty mi flaszke musialbys postawic 😂.

mlody strazak z lokalnej jednostki osp, w kazdej akcji ,zawsze pierwszy w remizie-kojarzysz takiego ???albo  podpytaj .to na bank on..

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

to byli kosmici- nadlecieli przypadkiem nad lubelsczyzne, wlaczyli teleskopy poloczyli sie z wi-fi galana,onucy, agresta... wlaczyli silniki rakietowe i uciekli.

do konca zycia nie zapomne jak f-16 z izraela zrobily sobie przelot naddzwiekowy do oswiecimia..ale tego to na bank 30 km nie bylo by slychac.

mlody strazak z lokalnej jednostki osp, w kazdej akcji ,zawsze pierwszy w remizie-kojarzysz takiego ???albo  podpytaj .to na bank on..

to pasuje do mnie jestem w straży ale już nie młody a pożar wyczaił piesek Daisy =ma dożywotnie rarytasy a ja przechodze dogoterapię 

Opublikowano

prawie kazdy zlapany podpalacz to mlody strazak- wszedzie  tak jest.. choc raz sie trafilo ze vice-prezes i gospodarz remizy- wywalili ich od razu po zlapaniu.

ogarek-jak tam wnuki sie chowaja ?? 

Opublikowano
9 godzin temu, jacus napisał:

Zrozum wreszcie zaczadzony krakusie, że ja mazowieckie i do galana mam ponad 150 a miże i 200km.

Ostatnio widziałem jakiś program o ludziach którzy twierdzą że zostali porwani przez kosmitòw i przeprowadzali na nich eksperymenty.

Nie wiedziałem żeś jednym z nich.

Z babką nie zrozumiałeś. Niech tak zostanie.

Opublikowano
22 minuty temu, Agrest napisał:

Zrozum wreszcie zaczadzony krakusie, że ja mazowieckie i do galana mam ponad 150 a miże i 200km.

Dla niego centrum świata to Czernichów i przyłączony do niego Kraków, reszta to zacofany wschód, to nie dziwota że chyba z powodu upału i trapiących go chorób miesza mu się lubelszczyzna z suwalszczyzną , mazowsze z podkarpaciem

• Haha 2
Opublikowano

a skieletczyzna ? gdzie skieletczyzna ?? kraina smierdzacego czosnku ...

agrest -a ty myslisz ze taki ufok to wiec gdzie jest mazowieckie a gdzie lubelskie ??? wlaczyl odbior i mozg mu sie zlasowal od czytania ..

a co z dziadkiem ?? babka juz byla wiec i o dziadku pasuje popisac ..

9 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Placek jak twój dziadek miał 50 lat jak mu

kolmuce syna zrobiły to ile lat babka miała 🤔

O kura to faktycznie prawda że gwałcili wszystko co ciepłe jeszcze było 🤪😁😁😁

wiem ze ty nawet nie miales 50 gdy konar przestal plonac- na nie-posuwalszczyznie to norma.

kurna straciles okazje zeby dorobic sie wnukow -prigozyna zabili wiec przesmyku suwalskiego armia czerwona juz nie zajmie..chyab tylko in-vitro zostalo.albo przyslij synowa i corke  do mnie 😂🤣

Opublikowano

Jacus, Ty chłopczyku nie za dużo na słońcu przebywasz ostatnio?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v