Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał:

i tu widzisz .. miruś człowiek niema o niczym pojecia

Zawsze przeciwnik polityczny nie ma o niczym pojęcia.... 

Przed chwilą, v11 napisał:

A  jak Allach ma latarkę albo co gorsze noktowizor?

Allach jest jak radar który nie wykrył Białoruskich śmigłowców. ;) 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Pewnie teściu myśli o tobie podobnie. Tylko że oglądasz TVP.:lol:I pewnie jeden i drugi mija się z prawdą w tych domysłach.

nie zadaje mi te same pytania co w tvn ... brakuje mu argumentów i używa tych samych co hubertus ...........   parę lata walki udowadniania mu co robi tvn zaczyna oglądać czasami Polsat 

2 minuty temu, v11 napisał:

A  jak Allach ma latarkę albo co gorsze noktowizor?

powiedz to ciapatym 

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Nie szkoda Ci czasu na to? 

to przy okazji jak jestem na kawie ............   sama teściowa zwróciła uwagę ze po wiarygodnych wiadomościach tvn zaczyna kłócić się z ludźmi 

2 minuty temu, Roman176 napisał:
  5 minut temu, mirro napisał:

Pewnie teściu myśli o tobie podobnie. Tylko że oglądasz TVP

wie ze nie oglądam wymości bo nie mam czasu 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

to przy okazji jak jestem na kawie ....

To wypij tę kawę, pogadaj o zdrowiu, gołębiach albo żużlu i daj se spokój z nawracaniem teścia. Chyba że mierzi Cię dzielenie się opłatkiem w Wigilię.:lol:

Opublikowano
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Cięcia kosztów poniżej minimum , rezygnacja z niektórych upraw , oddawanie dzierżaw . To mój program .

Aaaaakurat oddasz dzierżawy sam w to nie wierzysz daj ogłoszenie z adresem to koczować będą przed brama  żeby coś dostać .

Nie chcę prowokować nikogo ale mi tam dobrze chociaż strat mam w ciul i jeszcze trochę jednak trza się otrząsnąć i ciągnąć ten wózek 

Opublikowano
13 minut temu, Roman176 napisał:

sama teściowa zwróciła uwagę ze po wiarygodnych wiadomościach tvn zaczyna kłócić się z ludźmi 

U pisofili też tak to działa jak oglądają  TVP.  

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

U pisofili też tak to działa jak oglądają  TVP.  

chyba zacznę oglądać Al-Dżazira  bo tu k**wa oszaleje w tvn biała tvp czarne jak to jest nie można się zorientować 

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Dla statystyki to zdarzenie, dla Ciebie tragedia. 

Tragedia to ubezpieczenie i te chwyty wymyślane żeby wykręcić się 

Opublikowano

Starczy te kilka tygodni do wykończenia PO ale jak by nie było potwierdzili tym moje wątpliwości co do pobudek jakie kierują PO .Oni nawet nie potrafią nic wymyśleć żeby porwać wyborców a co dopiero coś zrealizować .Na czym chcą bazować na "wolne sądy" nosz k**wa wolniejsze już nie będą  

Opublikowano
4 minuty temu, v11 napisał:

Oni nawet nie potrafią nic wymyśleć żeby porwać wyborców a co dopiero coś zrealizować .Na czym chcą bazować na "wolne sądy" nosz k**wa wolniejsze już nie będą  

Bo trudniej zrealizować niż wymyślić. A z sądami, to jednak przydałoby się ten bałagan posprzątać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v