Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Ulman napisał:

Takich głupot to nawet w TVPis nie wygadują

Bo jeszcze na to nie wpadli choć jestem Ślązakiem rodzice urodzeni za  Niemca- Ruscy wymordowali całe wsie w okolicy to i tak Gebelsy mnie nie jarają o ruskich nie wspomnę .A mnie ni trzeba jeszcze żeby ze swoimi durnotami zachwycali mnie obcokrajowcy z ich wizjami przyszłej Europy .A trzeba być ślepym żeby nie widzieć że większość dyrektyw jest pisana pod największych w Europie -Aż do wojny gaz był cacy bo pasowało Niemcom teraz bio odnawialne źródła bo to przemysł niemiecki ,samochody spalinowe nadal ok bo to przemysł niemiecki ,najwięcej węgla brunatnego Niemcy i jest ok jak Merkel zaprosiła uchodźców to niech ich gości a nie jak sraczka to wielki podział wśród wielu a durna myślała że przyjadą niewolnicy żeby Niemcom stwarzać dobrobyt  .Pisiory to złodzieje zgoda ale i pozostali nie lepsi a nie kradną bo nie maja takich możliwości.  

Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Wiecie co pierwsze po wygranych wyborach ma zrobić SLD , jadą do Watykanu ... wymówić  konkordat oczywiście , mocny punkt programu wyborczego i oczywiście wywalenie religii ze szkół.

Jako rzymski katolik powiadam Ci, im szybciej-tym lepiej. Ja bym pojechał do Watykanu i zakomunikował w krótkich żołnierskich słowach. "Co to do k**wy nędzy ma być? Albo posprzątacie na swoim podwórku i zajmiecie się swoją robotą, albo wam odwalimy taką reformację, że się Wam zupa z garów powylewa":lol:

1 minutę temu, v11 napisał:

Bo jeszcze na to nie wpadli choć jestem Ślązakiem

W pułku w Żarach miałem kierowców mechaników i działonowych Ślązaków. Większość godała. Zajebiści ludzie byli.. Szacunek.

Opublikowano

k**wa dawno nie padalo 🤣.

ja bym sie nie przyznawal ze jestem rodakiem romana 🤣

ja rodzine na slasku mam od lat 30..a pozniej to z 1/4 wsi wyjechala za robota..

Opublikowano

Jak można mieć rodzinę na śląsku od 30 lat albo się rodzisz ślązakiem albo hadziajem to nie jest tytuł hrabiowski który można kupić lub dostać hanysem się jest albo nie 

Opublikowano

To że prowadzi czy nawet zwycięzy nie oznacza że będzie rządził.

Mariusz, co to sie stało ze tak dobry minister zdrowia tak nagle zrezygnował?  To przez Tuska czy ruskich agentów?

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, mirro napisał:

Jako rzymski katolik powiadam Ci, im szybciej-tym lepiej. Ja bym pojechał do Watykanu i zakomunikował w krótkich żołnierskich słowach. "Co to do k**wy nędzy ma być? Albo posprzątacie na swoim podwórku i zajmiecie się swoją robotą, albo wam odwalimy taką reformację, że się Wam zupa z garów powylewa":lol:

W pułku w Żarach miałem kierowców mechaników i działonowych Ślązaków. Większość godała. Zajebiści ludzie byli.. Szacunek.

Tak pojada .

Jadą przed wyborami do Watykanu i co nie narobią wielki szum .

Po wyborach ani słowa , nie powiedzą na Watykan a jak pojadą to zaproszą Papieża do Kraju .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Papierza

1 minutę temu, galan99 napisał:

Normalnie wstyd....

Opublikowano
13 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Skądś muszą wziąć pieniążki na 500+, 13 i 14-nastki ...

nie tylko 2 lata temu był pretekst cowid  budowa tych szpitali wielkich jak w spodku w katowicach 

8 godzin temu, Ulman napisał:

Takich głupot to nawet w TVPis nie wygadują

Słowa Donalda Tuska sprzed lat, że "polskość to nienormalność

Opublikowano

wy to sie macie dobrze perdu piedu od rano do wieczora 

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

No widzisz, a ty jednak ich popierasz i bronisz ...

za tuska było jeszcze gorzej jsw zostało tak podatkowania ze tylko zarabiali 150mln 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jak każda państwowa firma, pracowałem kiedyś w SPEC to nie mogliśmy wykazywać zysków, bo wykazanie zysków równało by się z tym że okradamy ludzi ;)

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v