Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jednak umieją świetnie tą szopke odstawiać jarek z donkiem 🤣

Opublikowano
12 minut temu, Ulman napisał:

Tusk to samo zło. Taki wzorzec zła jak kilogram z Sevres 😆

😆

1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Najważniejsze komu uwierzysz...

Jemu nawet w jeden przecinek nie wierzę

Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał:

Jemu nawet w jeden przecinek nie wierzę

Twoje prawo.

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Dobrze że Jarosław równoważy...chodzące dobro...

Mało tego - Jarosław to dobro narodowe. Przed chwila Mariusz pisał że już by go dawno zamordowali gdyby nie ochrona🤣

Fajne jest to że PISowcom wszystko zagraża.

Tak na szybko to zagraża im

- Tusk, 

- układ,

- postkomuna, 

- tajne służby,

-UE,

-Niemcy 

-Rosja

- Białoruś, 

- LGBT

- imigranci,

- spekulanci, 

- wichrzyciele, 

- wrogi element,

- TVN, 

- obcy kapitał, 

- pazerni przedsiębiorcy, 

- ekolodzy 

- lewacy, 

- tajniacy, 

- komuniści,

- onaniści i fetyszyści 🤣

Czy ktoś może wymienić coś co sekcie PIS nie zagraża?

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano

Dlaczego ciągle Tuska wspominacie? On już na nieczynnym wysypisku śmieci winien być. Końcem roku dołączyć kaczorek do niego winien.

Nie ma zamiany kaczki na Donalda. To już było i nie powinno zdarzyć się więcej

Opublikowano

Lubię Sławek jak mądrze gadasz👍 

I żeby nie było.. często tak masz...

Opublikowano

cały czas wszystkim toto tłumaczę, ale mało kto rozumie 🥺

Opublikowano
36 minut temu, witejus napisał:

Pomieszało to się tobie w tej betoniarce na karku, zacytuj te wypowiedzi różnych osób które przypisałem tobie, słusznie się nazwałeś wieśniakiem, i to niedouczonym

🤣nagle jacuś kolegą twoim?😂wsparcia szukasz u jacusia

coś o bezchmurnym niebie -ja pisałem ? o hotelu z drewna tak ale nie o hotelu z krowiego gówna (że byłem w takiej chacie tak) a to tylko wyrywek twojego majaczenia i przypisywania - jak masz ciut honoru to przeproś (ale wątpię ) 

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Mało tego - Jarosław to dobro narodowe. Przed chwila Mariusz pisał że już by go dawno zamordowali gdyby nie ochrona🤣

Fajne jest to że PISowcom wszystko zagraża.

Tak na szybko to zagraża im

- Tusk, 

- układ,

- postkomuna, 

- tajne służby,

-UE,

-Niemcy 

-Rosja

- Białoruś, 

- LGBT

- imigranci,

- spekulanci, 

- wichrzyciele, 

- wrogi element,

- TVN, 

- obcy kapitał, 

- pazerni przedsiębiorcy, 

- ekolodzy 

- lewacy, 

- tajniacy, 

- komuniści,

- onaniści🤣

Wszystko co wymieniłeś to  są dokładnie zagrożenia ale nie dla PIS a dla Polaków i to dużej większości nawet dla tych co na wybory nie chodzą , śmieją się z tego wyborcy PO I lewacy to pewnie i ty .

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, Ulman napisał:

Rozum?

2 minuty temu, v11 napisał:

coś o bezchmurnym niebie -ja pisałem ? o hotelu z drewna tak ale nie o hotelu z krowiego gówna (że byłem w takiej chacie tak) a to tylko wyrywek twojego majaczenia i przypisywania - jak masz ciut honoru to przeproś (ale wątpię ) 

Chyba się oparów z tego uffa nawąchałeś😝, że jesteś wieśniak i to niedouczony to już drugi raz ci piszę , gówniany hotel i bezchmurne niebo to była drwina z twojej pyszałkowatości🤣

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Wszystko co wymieniłeś to  są dokładnie zagrożenia ale nie dla PIS a dla Polaków i to dużej większości nawet dla tych co na wybory nie chodzą , śmieją się z tego wyborcy PO I lewacy to pewnie i ty .

Mariusz nie zauważyłeś że to taki żart?

Opublikowano
5 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Sprawa jest prosta. Są 3 mechanizmy 

Po pierwsze Podstawowe prawidła marketingu i reklamy są takie że należy wywołać potrzebę a następnie ja zaspokoić.

Po drugie wywołanie strachu i syndromu oblężenia  sprzyja posłuszeństwu i konsolidacji proletariatu

Po trzecie , by stworzyć sektę należy wmówić wyznawcom że wszędzie wkoło są zagrożenia i tylko sekta i jej guru mogą przed tym złem ciemnotę ochronić

Opublikowano
34 minuty temu, Agrest napisał:

Dlaczego ciągle Tuska wspominacie? On już na nieczynnym wysypisku śmieci winien być. Końcem roku dołączyć kaczorek do niego winien.

Nie ma zamiany kaczki na Donalda. To już było i nie powinno zdarzyć się więcej

Ktoś chciał aby powrócił z salonów w UE , PIS widzi w nim zagrożenie bo tylko PO może z nimi wygrać i do wyborów spokoju nie będzie 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Musisz być jakiś diabeł xD 

Kiedyś to nawet jechałem niemiecka autostradą mam niemiecki rozsiewacz do nawozów,  pług  i srodki ochrony od Basfa i Bayera kupuje. Może tak być żem jaki niemiecki diabeł😈

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

do wyborów spokoju nie będzie

A nie wystarczyła by modlitwa?

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

Ktoś chciał aby powrócił z salonów w UE , PIS widzi w nim zagrożenie bo tylko PO może z nimi wygrać i do wyborów spokoju nie będzie 

Po wyborach też spokoju nie będzie, już widzę to szamotanie się PiS-u po przegranych wyborach xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v