Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Owsiak za pieniądze że zbiórek publicznych i datków organizuje festiwal Poland

Przynajmniej nie za pieniądze Orlenu jak u Rydzyka ..

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał:

Co cię ubodło?wieśniak?🤣, a w ogóle to o czym do mnie rozmawiasz?

Do szkoły sportem aby nauczyli czytać ze zrozumieniem .A o wieśniactwie nie świadczy gdzie mieszkasz ale jak się zachowujesz 

Opublikowano

jesli juz to w sedno sprawy i srodek tarczy.

wczoraj pisalem o niejakim ru68 i nagle wrocil w innym temacie.az sprawdze co sie stalo ze znowu wrocil v 11 .

1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Ale chamstwo opozycja atakuje PIS że organizuje pikniki a J . Owsiak za pieniądze że zbiórek publicznych i datków organizuje festiwal Poland Rock o zabarwieniu politycznym , cały TVN  tam występuje . Muzykę wymieszali z polityką i to mają być standardy europejskie ?

piknika za panstwowe..

Opublikowano

pieniądze ze zbiórek są wpłacane dobrowolnie, natomiast propaganda pisiowa jest z piniendzy kradzionych. 

nawet impreza rydzyka była za orlenowe, a przecież mógł se wydać zarobione na żabce. 

przecież jako główny udziałowiec toto może go stać. 

Opublikowano
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Ale chamstwo opozycja atakuje PIS że organizuje pikniki a J . Owsiak za pieniądze że zbiórek publicznych i datków organizuje festiwal Poland Rock o zabarwieniu politycznym , cały TVN  tam występuje . Muzykę wymieszali z polityką i to mają być standardy europejskie ?

Masz w portfelu oświadczenie: NIE RATOWAĆ PRZY UŻYCIU SPRZĘTU WOŚP ? Czas najwyższy.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Jako przykładny wyborca/fanatyk PiSu powinieneś takie oświadczenie mieć przy sobie wrazie "W".

FntT8WuWYAEqlIT.jpeg

Opublikowano

Przyznam się że wczoraj pierwszy raz obejrzałem reklamę Orlenu o tańszym paliwie.

I mnie zagotowało jak zobaczyłem ilu celebrytów w niej wystąpiło, vide reprezentacja narodowa piłki szmatlawej

Przecież to nie kosztowało milion czy dwa.

I w doopie to tańsze paliwo

Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał:

Przyznam się że wczoraj pierwszy raz obejrzałem reklamę Orlenu o tańszym paliwie.

I mnie zagotowało jak zobaczyłem ilu celebrytów w niej wystąpiło, vide reprezentacja narodowa piłki szmatlawej

Przecież to nie kosztowało milion czy dwa.

I w doopie to tańsze paliwo

prywatna stacja zjedzie jeszcze wincyj i bez dorabiania obajtka aż tyle 

Opublikowano

Ale hurt z Orlenu więc też za luksus Lewandowskiego płacimy

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacek1296 napisał:

Masz w portfelu oświadczenie: NIE RATOWAĆ PRZY UŻYCIU SPRZĘTU WOŚP ? Czas najwyższy.

Chodzi mi o to że lewactwo , ćpuny i różne inne punki bawią się za ciężko uzbierane przez dzieci nieraz w mrozie pieniądze 

katolicka młodzież w tym czasie wiadomo gdzie jest , jedni pojechali do Portugali na ŚDM a reszta idzie na Jasną Górę , tymi oświadczeniami mogę sobie podetrzeć .

1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Jako przykładny wyborca/fanatyk PiSu powinieneś takie oświadczenie mieć przy sobie wrazie "W".

FntT8WuWYAEqlIT.jpeg

Edytowane przez Mariusz2903
Opublikowano

A co cię obchodzi kto zbierał, kto dawał i kto się za to bawi?

Czemu nie chcesz podpisać takiego oświadczenia. Brzydzisz się Owsiakiem i lewakami więc co stoi na przeszkodzie?

Opublikowano
12 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Chodzi mi o to że lewactwo , ćpuny i różne inne punki bawią się za ciężko uzbierane przez dzieci nieraz w mrozie pieniądze 

katolicka młodzież w tym czasie wiadomo gdzie jest , jedni pojechali do Portugali na ŚDM a reszta idzie na Jasną Górę , tymi oświadczeniami mogę sobie podetrzeć .

https://wiadomosci.wp.pl/zespol-bayer-full-na-imprezie-ojca-rydzyka-sponsorem-wydarzenia-orlen-6927699044670112a

Opublikowano
Roman176 napisał:

54 minuty temu, DTaras napisał:

Sranie po krzakach? Było takie miejsce blisko Lublina po sąsiedzku ze Starościnem, gdzie sranie odbywało się pod gwiazdami, wśród ku temu specjalnie zapuszczonych krzewów... Nie trzeba daleko jechać jak widać.

czyli u was brakuje tylko węży małp i słoni ... 

Właśnie nie u nas ale i tego ekwiwalent by się w tamtejszej okolicy znalazł.

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Wysłał byś dziecko na Bayer Fula czy na Poland Rock .

13 minut temu, Ulman napisał:

A co cię obchodzi kto zbierał, kto dawał i kto się za to bawi?

Czemu nie chcesz podpisać takiego oświadczenia. Brzydzisz się Owsiakiem i lewakami więc co stoi na przeszkodzie?

Nikim się nie brzydzę , każdy jest równy wobec Boga , upolitycznianie festiwali wg. to jest spoko ?

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Nie o tym...

Tylko za czyje to.

Opublikowano
jahooo napisał:

14 godzin temu, DTaras napisał:

Bzdet. Rosja nie podjęła takiego samego wysiłku jak w 16 toku abi nie jest w tamtym położeniu. Dlatego reszty tejstu niema co czytać.

Wojna w Afganistanie też nie pochłonęła milionów ofiar, ale dla ZSRR była nie do udźwignięcia gospodarczo i społecznie. To nie ilość zabitych decyduje tylko siła gospodarki, a obecna Rosja jest jeszcze słabsza niż za cara.

To miałem na myśli pisząc o położeniu. A wysiłek to obciążenie gospodarki. To już tak nie zadziała jak w owym tekście.

Mariusz2903 napisał:

Aaa miał na siłę ciągnąć? Przez lata mógł tam być każdy ale skoro grono dostało zakaz z góry i nie przyszło to albo zrobili to celowo albo w jakimś celu. Od pierwszego koncertu było to ustalone iż koncert jest w podzięce i finansowany z fundacji. Po trzydziestu latach jednak łatwo we łbach ludziom mieszać i generować łowców sensacji na własną modłę.

Mariusz2903 napisał:

2 godziny temu, jacek1296 napisał:

1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Niegdyś miałem do czynienia z pielgrzymką choć wcale do Częstochowy nie szedłem. Zatem mogę zaryzykować stwierdzenie iż młodzież na ŚDM wcale nie taka inna czy lepsza od tej na PolRocku zwanym Woodstock'iem. Z taką perspektywą polecam obydwie imprezy.

Opublikowano
19 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Nikim się nie brzydzę , każdy jest równy wobec Boga , upolitycznianie festiwali wg. to jest spoko ?

Na bayera nigdy. A upolitycznianie jasnej góry jest spoko? Na Poland Rock spotkania z politykami są od lat. To, że pis nienawidzi Jurka, to jego członkowie się tam nie pojawiają. A mogliby, bo tam jest wstęp dla wszystkich. Niestety w tvp tego nie powiedzą, więc pisowskie cymbały piszą o upolitycznieniu.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Na Poland Rock festiwal niech idą jak chcą. Na bayer fula nawet jakbym ich wysyłał pod przymusem to nie pójdą bo to szmira

Pis upolitycznił TVP, spółki skarbu państwa, a upolitycznione pikniki robi za pieniądze podatników wg, to jest spoko? 

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, DTaras napisał:

Przez lata mógł tam być każdy ale skoro grono dostało zakaz z góry i nie przyszło to albo zrobili to celowo albo w jakimś celu. Od pierwszego koncertu było to ustalone iż koncert jest w podzięce i finansowany z fundacji. Po trzydziestu latach jednak łatwo we łbach ludziom mieszać i generować łowców sensacji na własną modłę.

Zdarzyło mi się być jak jeszcze Woodstock był w Żarach i jakoś PKP mogło współpracować przy przewozach chętnych i jakoś kościół robił obok przystanek Jezus i chodzili księża rozmawiali z młodzieżą, dyskutowali z krisznowcami itp i szło.

A teraz masz co masz, niestety PiS wyciągną z narodu wszystko co najgorsze na wierzch i jeszcze chcą co niektórzy konfy która to będzie eskalować

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v