Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

dziwna dzisiaj masz faze-zaniki  w pamieci.. cos ci sie wydaje..

ojciec sie urodzil wtedy  kiedy walesa, a matka kiedy najwyzszy prezes.. wiec twoje teorie sa z chorej wyobrazni wziete.

co u was robili to jest opisane  w ksiazkach.wiem ze nikt sie tym nie chwalil bo i czym nie bylo..

a twoje wnuki ile  lat maja -bo chyba nie napisze ze taki stary dziad i nastepcow nie ma 😂.

Opublikowano

Nigdy nie widziałem Ukraińca na żywo ale ze słyszenia wiem że to bandziory , jak siedzą w grupie to nie wolno się na nich patrzeć bo zaraz atakują , ruskie to dzicz nie cywilizowana , zachód Europy np. B, NL , CH same ćpuny i burdele także tylko chrześcijańska Polska ostoją Europy oczywiście pod rządami partii prawicowych .

Opublikowano
13 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Spoko dzięki PiSowi zapewne ujrzysz i to nie raz ..😁😁😁😁

Wpływ mediów lewackich , internet , same przykazania już nie działają , za komuny ludzie mieli cel a teraz  jaki mają cel ?

Opublikowano

piles cos dzisiaj procz bimbru ??? chyba sobie mozg odwodniles..

jesli kazdy polak taki katolik, to jak zmiana wladzy nagle go zmieni w lewaka??

51 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ty o następcach chcesz rozmawiać ,jak ty nie potrafiłeś syna zrobić kaleko ?🤪

Czyli dobrze pisałeś że ojca ci kalmucy spłodzili 😁😁😁😁

to sprawdz kiedy urodzil sie walesa ???

a twoj syn to ilu juz ich splodzil ??

45 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Nigdy nie widziałem Ukraińca na żywo ale ze słyszenia wiem że to bandziory , jak siedzą w grupie to nie wolno się na nich patrzeć bo zaraz atakują , ruskie to dzicz nie cywilizowana , zachód Europy np. B, NL , CH same ćpuny i burdele także tylko chrześcijańska Polska ostoją Europy oczywiście pod rządami partii prawicowych .

nigdy ukrainca nie widziales ??? gdzie cie chowali ?? w piwnicy ??  

brednie prawaka.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Tylko akurat twojemu  kalce dziadkowi pomogli kalmuce zrobić syna 😁😁😁😁😁.

Jeden dzień im wystarczył ...ile to dni trza gwałcić babę żeby syn był 🤔😁😁😁

Słuchaj no wybiórczy znawco w historii ....poczytaj i popacz  na daty tu podawane ...

https://krakow.ipn.gov.pl/pl4/edukacja/przystanek-historia/144137,Nie-jest-to-pierwszy-napad-tego-rodzaju-Armia-Czerwona-w-Malopolsce-w-1945-r-odc.html

Ile to dni tu jest opisanych ? Jeden ?....ty jesteś taki znawca historii jak ta twoja upadła gospodarka na którą nawet glejtu nie masz 😁😁😁😁

,,  Na to konto zabrali ze wsi Mniszów i Kowala 14 krów " jedna z tych krów należała do mojego dziadka🤬

1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Nigdy nie widziałem Ukraińca na żywo

Niemożliwe byś obecnie nie widział, chyba że siedzisz gdzieś w leśnych ostępach😜

Opublikowano

16 godzin temu, Roman176 napisał:

jpr wow po 2 h kąskach jak chcesz szybciej ?  nawet i mniejsze po 0,5 do 1 ha największe mam własności 8 ha itp 

Weź mnie nie załamuj.🤣 Po co ty się tak męczysz? Perspektywy na rozwój to musisz mieć zajebiaszcze😆 

9 godzin temu, Mariusz2903 napisał:

Konfederacja nigdy nie wygra wyborów ale pewna część frustratów na nich głosuje , sam nie mam nic przeciwko tej partii , może coś innego by to było od PO PISU i SLD , tylko ten talon na zdrowie a nawet życie za 4200 zł zamiast opieki NFZ .

Jesteś ogłupiały propagandą sekty czy świadomie kłamiesz? 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

ogarek ,nie tylko w domu ma  braki ale i w glowie....

ogarkowi miesza sie 43 z 23....

po pol roku postoju na wschodzie polski -nagle ruszyli w szybkim tempie na zachod i mieli duzo czasu zeby gwalcic ?? ogarek logika to nie jest twoja mocna strona..

to ze u was gwalcili to nic dziwnego ile lat u was stacjonowali tyle co u nas dni..

chyba waszym- szurow i foliarzy, ktorzy w glowie maja propagande ze sputnika.. ruscy trolle zrobili wam z mozgu papke truskawkowa..

A co złego mi Putin zrobił ?? Czekam na odpowiedź, bo przez Ukraińców jest tanie zboże malina i porzeczka ....

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Wpływ mediów lewackich , internet , same przykazania już nie działają , za komuny ludzie mieli cel a teraz  jaki mają cel ?

Teraz maja cel by bronic Polski przed ruskimi niemcami, korporacjami, bankami, wyzyskiwaczami, kapitalistami spekulantami, wichrzycielami UE Tuskiem, imigrantami i LTBTGT🤣 

...... a i jeszcze zapomniałem - postkomuna, układ, UBecy i tajne służby😁 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

bo przez Ukraińców jest tanie zboże malina i porzeczka ....

Im dłużej drążę temat tym bardziej dociera do mnie że to przez polskich spekulantów.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v