Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry czy dobry wieczór , nad czym obrady trwają , widzę komisja i strajk ukrainy na granicy - odnośnie ukrainy to są rolnicy jak Polscy ?.

Moim zadaniem są nastawieni tylko , w celu propagandy zachodu wobec , blokady przez Polskę .

Unia do 2030 roku zapisała że w każdym kraju ma być upraw , ekologicznych 25 % w skali kraju .

Czy komuś się to podoba czy nie , będzie zmuszony , do takiej uprawy wedle wielkości danego gospodarstwa .

Tu nawet nie pomogą żadne manifestacje , co dalej sklepy , markety będą dyktować ceny płodów i tu nie ma bata na nich , jak Polski rolnik nie sprzeda , to sprowadzą .

Opublikowano (edytowane)

Mi dobrze wychodzi , bo to nie Ukrainiec strajk robi .

Będziesz zmuszony do uprawy 25 % swego gospodarstwa w Ekologi i twój bund nic nie pomoże .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

gdzie tu związek?

Opublikowano
13 minut temu, galan99 napisał:

Będziesz zmuszony do uprawy 25 % swego gospodarstwa w Ekologi i twój bund nic nie pomoże .

Jak mamy idiotów w rządzie którzy działają na naszą szkodę to ludzie strajkują. Nic dziwnego w tym nie ma 

Co to bund?

Opublikowano
14 minut temu, galan99 napisał:

Tylko się wrypałeś nie potrzebnie .

jasne... najlepiej tylko przytakiwać... a guzik

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

...nos se wytrzyj... a nie . tego już nie wytrzesz... 🤭

kurna sam napisał, a później ...sie przezywa... :D

eeeee bo ktoś neguje gotowe teksy ... jak byś nie jazy to ironia 

to tak jak ty atakujesz socjalistów a jesteś tuż  na podium nr 2 

3 godziny temu, Ulman napisał:

Szósta klasa to byłby komplement.

Czy dla ciebie "w lipcu" i " po lipcu" oznacza to samo?

oszołom a jednak możliwe mieć 3 cyfry ? 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Ale jaja 😂 Ja pi..... ty naprawdę nie rozumiesz różnicy pomiędzy "w lipcu" i "po lipcu" ? Wroć do podstawówki, i niech ci ktoś na osi czasu wyrysuje co oznaczają te dwa terminy. Nie ma gwarancji że zrozumiesz ale może tym razem się powiedzie. 

• Haha 1
Opublikowano

Matoł z ciebie ale spróbujmy na prostszym przykładzie przystosowanym do dzieci z podstawówki

Górnik Roman zarabia 4 do 5 tys miesięcznie. W lipcu zarobił 4,6 tys. Do lipca zarobił 28,3 tys. Jesteś w stanie pogodzić te dwie liczby? 

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Górnik Roman zarabia 4 do 5 tys miesięcznie. W lipcu zarobił 4,6 tys. Do lipca zarobił 28,3 tys. Jesteś w stanie pogodzić te dwie liczby? 

za miesiąc lipiec podane  pomogę ci jeszcze trochę pod koniec miesiąca są wyniki a do 15 dnia następnego miesiąca ostatecznie runią się nie znacznie 

Opublikowano

Nie brnij w kolejne samozaoranie. Nie możesz być aż tak głupi żeby nie rozumieć gdzie sie podłożyłeś. Pytanie tylko - po co nadal uparcie próbujesz temat tak zawikłać by, jak ci się wydaje, nikt sie nie połapał jaką głupotę palnąłeś. By coś takiego zrobić trzeba być sporo bystrzejszym , a ty niestety brniesz w kolejne idiotyzmy a potem znowu próbujesz z tego nieudolnie wyjść brnąć w kolejne......... Nie rób z siebie pośmiewiska bo to przynosi ujmę wszystkim górnikom w Polsce.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v