Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

uważaj bo policja czyta 🤣🤣🤣🤣🤣

Ale ja się cieszę i podziwiam że umie oddzielić życie prywatne od służby Polsce.😂

• Haha 1
Opublikowano
49 minut temu, Bogdan_ja napisał:

To że pampersami palicie i jeden drugiego dusi  to ty się chwaliłeś 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

blisko macie do siebie to sobie kosze oprozniacie 🤭

Ja mam kocioł 5 klasy choć nie muszę bo u nas nima ustawy antysmogowej ...inny świat 🤷‍♂️

mam swój opal ..jak większość u nas ...my nie czatujemy na wungiel jak ty 😜

a eco desing ma naklejke ?? 

pewnie sie domyslasz skad pochodzi ten co pampersami pali ?? jego syn ma porazenie mozgowe..

16 minut temu, racyl napisał:

To jeden z tych stałych bywalców u rydzyka 🤣

Niezły gospodarz, 25tys zysku z 60 ha 🤣

to ekologia ..

popatrz ile samych doplat ma . do tego dochod gus-u z ha to 3,2 tysiaca wiec zlozyl falszywe oswiadczenie 🤣😂

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

to ekologia ..

popatrz ile samych doplat ma . do tego dochod gus-u z ha to 3,2 tysiaca wiec zlozyl falszywe oswiadczenie 🤣😂

to co z tego że ekologia?, ekologiczne produkty są droższe

• Haha 1
Opublikowano

kazdy normalny rolnik gdy sklada oswiadczenie o dochodach idzie do gminy i tam mu wyliczaja a potem sie zastanawia gdzie ta kase ma ??? hektar przeliczeniowy razy 3,2 [nie sprawdzlem dokladnie] i juz 100 tysiecy dochodu ma ..nie, nie  przychodu tylko czystego dochodu.........

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

A ja nie znam człowieka 🤷‍♂️🤣🤣🤣

kurwizji nie ogladasz ?? masz w ogole inna telewizje niz naziemna ??

1 godzinę temu, racyl napisał:

to co z tego że ekologia?, ekologiczne produkty są droższe

tak i co z tego jesli on ma ekologiczne konie i jakies zboza dla nich.. uprawia doplaty a nie warzywa..

zreszta masz pojecia ile z tym jest zachodu  i roboty ???? a dochod czesto konczy sie tak ze grzyby i robaki maja ucieche..

Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał:

tak i co z tego jesli on ma ekologiczne konie i jakies zboza dla nich.. uprawia doplaty a nie warzywa..

zreszta masz pojecia ile z tym jest zachodu  i roboty ???? a dochod czesto konczy sie tak ze grzyby i robaki maja ucieche..

ale nie przy 60 ha 🤣. bądźmy poważni

Opublikowano

widzialem jak takie ekologiczne gospodarstwa wygladaja..

ogarek-a ty byles kiedys normalny ?? zanim syna ozeniles to miales jeszcze jakies przeblyski, czy temu z domu uciekl bo juz nie dal rady wytrzymac ??

Opublikowano

to normalka-ty nigdy nigdzie nie byles.. a byla zona ,nie potrzebowala albo aktualny parobek ??

ciekawe czemu nie dal zdjecia zboza-po samym sciernisku widac wszystko

telus_zniwa_2022b.jpg

Opublikowano

mlody ??  

zamknalem karte ale chyba to parobek albo jakis slugus....... znaczy dyrektor wojewodzkiego biura arimr  w lodzi..kogos to dziwi .

pod zdjeciem byl opis ze pomaga w zniwa p-oslowi..

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

normalni ludzie nie chodzą po zasiłki ..🤷‍♂️

zapytaj synowa czy nie chodzi...

Opublikowano

to pewne-u was chodzic to mozna na spacer, do urzedu mozna tylko jezdzic 🤣. watpie zeby cokolwiek tobie opowiadala...

nie bierze zasilku pielegnacyjnego na obloznie chorych rodzicow ?? bo na dzieci to bedac twoja synowa to nigdy nie wezmie.........

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v