Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Większość tych wykształconych , co posiadają dyplom to cepy niedouki .

Zwykły mechanik po zawodówce jest praktycznym mechanikiem , czy innym fachowcem .

Taaaa, to nauki PISu rodem z leninowskich nauk.  Elity nam nie potrzebne , w ciemnocie siła, proletariat rządzi.

Każdy nieuk tak się pociesza a czym gorszy baran tym bardziej w to wierzy. Ot kompleksy🤣

• Like 1
Opublikowano

pozamykali by te wszystkie szkoły to byłby spokój...

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Nie kupić tylko im dać .

Bo wnuki się rozpieszcza panie wykształcony .

Ty nawet nie jesteś świadomy tego że je kupujesz żeby cie woleli. Dokładnie to napisałeś poniżej. 

Jako człowiek bezmyslny nie rozumiesz że PIS niby coś ci dając , kupuje twoje poparcie. Ty  chcesz zrobić dokładnie to samo i tą patologie zaszczepić twoim wnukom.  Obyś nie zrobił z nich kaleków życiowych jak PIS ze swoich wyborców. 

44 minuty temu, galan99 napisał:

Na pewno będę konkurował z drugą stroną kto da więcej wnukom i będą mnie woleli wnuki .

3 minuty temu, galan99 napisał:

NIE WCISKAJ DURNOT PANIE WYKSZTAŁCONY .

Bo większość tych wykształconych nie posiada żadnej godnej praktyki .

A jaką niby praktykę ma posiadać?  Od kopania rowów są tacy jak ty a wykształceni ustalają w jakim kierunku i na jakiej głębokości masz kopać. 

Opublikowano
galan99 napisał:

Większość tych wykształconych , co posiadają dyplom to cepy niedouki . Zwykły mechanik po zawodówce jest praktycznym mechanikiem , czy innym fachowcem .

Mechanik też umie zeebać. Facet inżynier powinien wiedzieć iż wszystkiego pewien być nie może, powinien to wiedzieć dwa razy bardziej. Ten tu niestety nie wie. Czy jest fachowcem? Tego ani jego wykształcenia nie ruszam. Choć obejrzałem i drugi film. Tuleja określona jako majtrwardsza uszkadzana jest przez uformowany pierścień? To jest niemożliwe o ile pasowanie i pierścień są prawidłowe. Film poza tym reklamowy...

Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

Tyle że Romanek się upiera że od 6 lat zatrudniają tylko po technikum ale jakoś dziwnie nie możemy dobrnąć do końca tej dyskusji. Pewnie wie że będzie się musiał kolejny raz zaorać😆

szykować lawetę ? 

2 godziny temu, Ulman napisał:

Taaaa, to nauki PISu rodem z leninowskich nauk.  Elity nam nie potrzebne , w ciemnocie siła, proletariat rządzi.

Każdy nieuk tak się pociesza a czym gorszy baran tym bardziej w to wierzy. Ot kompleksy🤣

a największa ciemnota wypowiada się co godziny nie przepracowała ...........  oto kompleks 🤣

Opublikowano

To znaczy że muszą być po technikum i jednocześnie nie muszą być po technikum? Możesz wyjasnić ten fenomen?  A może przyznaj ze jak zwykle kłamałeś.

Opublikowano

Śmierć 16-letniego Eryka z Zamościa. "Wstrząsające sceny z autobusu"

— Opowiedziano mi o wstrząsających scenach z autobusu, którym wracali oprawcy Eryka do domu — powiedział "Faktowi" niezależny dziennikarz Tadeusz Kasprzak, który prywatnie jest partnerem matki nieżyjącego 16-latka z Zamościa. Z jego słów wynika, że oprawcy chłopca "czyścili buty z jego krwi, klnąc głośno na cały pojazd".

https://www.onet.pl/informacje/onetlublin/smierc-16-letniego-eryka-z-zamoscia-wstrzasajace-sceny-z-autobusu/8f6jmmw,79cfc278

Opublikowano
Roman176 napisał:

podpisujesz umowę ze masz 3 lata na uzupełnianie wykształcenia 

cóż to za durne wymagania? Skoro od pierwszego dnia dopuszczają do pracy to dyplom jest niepotrzebny. Tam same majstry i kierowniki u Ciebie?

Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

cóż to za durne wymagania? Skoro od pierwszego dnia dopuszczają do pracy to dyplom jest niepotrzebny. Tam same majstry i kierowniki u Ciebie?

ale nie jesteś pod kopalnią tylko firmie córce SIG ..... 

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Roman ściemnia jak zawsze. Palnął  głupotę i teraz nieudolnie próbuje wybrnąć. 

twoja wiedza mnie przeraża pato 

Opublikowano
Roman176 napisał:

2 godziny temu, DTaras napisał:

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Roman ściemnia jak zawsze. Palnął  głupotę i teraz nieudolnie próbuje wybrnąć. 

To tym bardziej jakieś robienie ludzi w xuja.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Roman176 napisał:

Ciebie każda wiedza przeraża.

@DTaras. Roman wymyśla cuda żeby się znowu nie zaorać ale brnie w kłamstwa tak mocno że aż jestem ciekawy co wymyśli. Już było lepiej jak pisał o bizonie z hydrostatem i FSO🤣

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
23 godziny temu, Ulman napisał:

Wina unii? Buuchaaachaaaaa , nie tego jeszcze nie słyszałem 🤣🤣🤣

PIS jest tej tragedii winien bo   UE nie ustala programu nauczania, nie kontroluje ministerstwa edukacji i kuratorium ani nauczycieli. Minister Czarnek z pewnością potwierdzi ze edukacja jest wyłącznie naszą sprawą i unia się do tego nie wtrąca.

To my mamy jeszcze jakąś dziedzinę do której UE się nie wtrąca ? Szok 🤣.

23 godziny temu, hubertuss napisał:

........

21 godzin temu, Ulman napisał:

Patrz @Ulman zwolennicy Pisu :ph34r:. O tych elitach mówisz ?

20 godzin temu, Ulman napisał:

Ty nawet nie jesteś świadomy tego że je kupujesz żeby cie woleli. Dokładnie to napisałeś poniżej. 

Jako człowiek bezmyslny nie rozumiesz że PIS niby coś ci dając , kupuje twoje poparcie. Ty  chcesz zrobić dokładnie to samo i tą patologie zaszczepić twoim wnukom.  Obyś nie zrobił z nich kaleków życiowych jak PIS ze swoich wyborców. 

Skąd wiesz, że tak jest skoro hipokryzja ma się dobrze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v