Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Masz na górze foto jednej z lokat, a czy ich jest 10, 15 czy 40 to już moja słodka tajemnica ...

Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

No masz kredyciki do spłaty to wiemy 😋

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Nie będę pokazywał ile mam pieniędzy w internecie, bo nie jest to miejsce żeby o tym rozmawiać ... Ile mam pieniędzy, wie tylko moja kobieta, i tak zostanie, bo nie będę o tym pisał jakiemuś Bogusiowi z internetu ...

Opublikowano (edytowane)

Żaden to dla mnie dowód, bo nie ma daty ani godziny ;) Takie coś to sobie w internecie znaleźć mogę ...

I jeszcze na 6% na 12 miesięcy, gorszej oferty nie mogłeś znaleźć ?? xD 

Opublikowano (edytowane)

W 4 literach mam to co masz, bo mnie to wgl nie interesuje ;) Ale jak ci ego rośnie, to sobie wklejaj te zdjęcia swoich lokat xD Dla mnie ktoś, kto myśli, że jak ma od kogoś więcej cyferek w banku, to znaczy, że lepszy, to jest zwykły cham i prostak .

Opublikowano (edytowane)

Dobranoc wszystkim, i z góry przepraszam, że musieliście czytać tą gównoburzę moją i Bogdana.... Cichej, spokojnej nocy i żeby wiatr szkód nie zrobił.

Opublikowano

No to już możecie zamawiać po nowym hujdaju i10. I to na full wypasie🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

No to już możecie zamawiać po nowym hujdaju i10. I to na full wypasie🤭

Ciekają cierpliwie na  swoje Izery 🤣

Opublikowano (edytowane)

Dziś sobota ciepło +8 wieje do 40 na godzinę , byłem w Zamościu , godzina 6 na obwodnicy . Tir za tirem , nie widział ja wcześniej tylu tirów na raz jak dziś , jadą w kolumnach po 5 dosłownie jak w filmie Mistrz kierownicy ucieka . Konwoje tirów na blachach z całego kraju , zarabiają chłopaki na przewozie .

@Wicherek Blokady nic nie dały jeszcze więcej tirów jedzie .

Czasy mienione jakie były opisują , Niemicy żołnierze .

Jak Niemcy opisywali Polskę i Polaków na początku kampanii wrześniowej? (1 IX 1939 r.)

3 min opisy warto posłuchać jak opisują , żydów a dziś potomkowie żądzą światem ciekawa sytuacja .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

No  przepraszaj ze te nędzę... Toć ubaw po pachy....🤭 

Setki tys to są u mnie robaczku a nie u ciebie 🤣🤣🤣🤣

a zobaczymy za rok kto lepiej wyjdzie czy Tomek na lokacie czy Bogdan na dolarach , z tego co pamietam to kupiłeś po 4,2 zł teraz jest 4,45 zł czyli zysk przed obliczeniem inflacji 5%  a Tomka 8 % na lokacie , w sumie jeszcze podatek z zysku z lokaty odliczyć trzeba .........

Edytowane przez jarecki
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v