Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

26.03.2019 Ponad 1,4 mld zł zapłaciła Skarbowi Państwa Jastrzębska Spółka Węglowa

?t=crop:1270:613:nowe:0:0,resize:fill:536:258,enlarge:1

bredzisz panie 

Roman po co wklejasz jakieś stare dane. Po Sasinie nowy minister znalazł w ministerstwie aktywów wnioski ze spółek węglowych o dofinansowanie z naszych podatków na kwotę 7 mld zł.

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Daj spokój nie powtarzaj bredni zielonych , jesteś zdania tego że krowy , sa gwałcone . Tak piorą ludziom mózgi .

tu jest przykład co napisałem ...   trujesz zapłać dobra już nie trujesz bo zapłaciłeś 

mała uwaga największe miasto na świecie gdzie ludzie zżyją najdłużej  to Japonia 

Japonia i Korea boją się chińskiego smogu - Pogoda w INTERIA.PL

Japończycy są jednym z najbardziej długowiecznych i zdrowych narodów na świecie. Mężczyźni żyją tam średnio aż 81 lat, a kobiety ponad 88 (stan na 2020 rok). Jak widać powyżej, długość życia Japończyków rośnie szybciej i osiąga większe wartości niż w innych krajach.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

Roman po co wklejasz jakieś stare dane. Po Sasinie nowy minister znalazł w ministerstwie aktywów wnioski ze spółek węglowych o dofinansowanie z naszych podatków na kwotę 7 mld zł.

z twoich podatków ? nie rozmieszaj mnie z nadmiarowych zysków z jsw 

Przed chwilą, hubertuss napisał:

Patrz jaki ty się urodziłeś bo to co tu wyrabiasz za dobrze nie wygląda. Niech każdy pilnuje siebie jaki się urodził.

miał być zart bo głupio piszecie 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

tu jest przykład co napisałem ...   trujesz zapłać dobra już nie trujesz bo zapłaciłeś 

mała uwaga największe miasto na świecie gdzie ludzie zżyją najdłużej  to Japonia 

Japonia i Korea boją się chińskiego smogu - Pogoda w INTERIA.PL

Japończycy są jednym z najbardziej długowiecznych i zdrowych narodów na świecie. Mężczyźni żyją tam średnio aż 81 lat, a kobiety ponad 88 (stan na 2020 rok). Jak widać powyżej, długość życia Japończyków rośnie szybciej i osiąga większe wartości niż w innych krajach.

Czyli uważasz że smog może być formą leczenia i metoda na długowieczność?

Oglos to. Nobel gwarantowany...

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Czyli uważasz że smog może być formą leczenia i metoda na długowieczność?

Oglos to. Nobel gwarantowany...

ja czekam na twoje teorie bo bajki snujesz .. twoja zwierzyna więcej robi ocieplenia klimatu   ... po co jeszcze to trzymasz i mnie trujesz  

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

ja czekam na twoje teorie bo bajki snujesz .. twoja zwierzyna więcej robi ocieplenia klimatu   ... po co jeszcze to trzymasz i mnie trujesz  

Żebyś miał co jeść 

Opublikowano
2 godziny temu, Roman176 napisał:

co ksw gala walki ? a przy stabilnych cenach jakie zyski mają 

widziałem co napisałeś, jedna przyczyna ? twoja prawda bardziej prawdziejsza .......... 

@Ulman  @hubertuss   praca czeka

Może być zdjęciem przedstawiającym 4 osoby i tekst „ONI JUŻ Tam SĄ TICO wyk.sobi WYBORCO POKO DOŁĄCZ DO NICH”

z twojej rodziny to ktos jeszcze w polsce zostal ??

20 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Skąd takie dane?

....no i czemu jej nie leczysz?

nie wiem jak po pandemii ale przed nia najdluzsza srednai zycia byla w malopolsce a najkrotsza w warminsko-mazurskim..

to nie srodowisko a dostepnosc do sluzby zdrowia o tym decyduje..

9 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie, ale środowisko było zatrute przez dymy węglowe z Romka kopalni.

wegiel koksujacy to troche inna bajka niz energetyczny..

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Nie.

Moje bycki nie trujom.

Ekologiczne pasze jedzą i zakazałem im wytwarzania co2

co tu robisz zużywasz energie pochodzącą z węgla świecisz światłem  jeździsz starymi ciągnikami    a nie koniem ?  jesteś świniom trującą 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jacus napisał:

wegiel koksujacy to troche inna bajka niz energetyczny..

nie psuj mi zabawy .. dałem przykład i zaraz się znalazł 

Edytowane przez Roman176
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v