Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

tak jak was okłamywało po z kasą dla tvp na onkologie 

Przecież wiemy, że Tusek kłamie ;) Ale prawdziwy, patriotyczny, narodowy rząd Zjednoczonej Prawicy tak okłamywał swoich wyborców ?? xD

Opublikowano

to jest kwintesencja naszych elit 

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Przecież wiemy, że Tusek kłamie ;) Ale prawdziwy, patriotyczny, narodowy rząd Zjednoczonej Prawicy tak okłamywał swoich wyborców ?? xD

ale do kłamstw pisu już się przyzwyczailiśmy 

Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał:

ale oni chętnie dawali z tym niema co ukrywać jak i tobie 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Roman176 napisał:

ale oni chętnie dawali z tym niema co ukrywać jak i tobie 

Oni niczego nie dawali, bo nie robili tego z swojej kieszeni, oni rozdysponowywali nasze pieniądze na nierobów ... Mi te nawozowe, suszowe czy kukurydziane nie było potrzebne ... 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
9 minut temu, GABBER85 napisał:

oni wszyscy kłamią zaburzeńcy , pokazują sie przed wyborami , uprawiają gierki a potem cześć

7 minut temu, v11 napisał:

A ja nie jestem rozczarowany -wręcz przeciwnie potwierdziła się moja teoria 

ale jednak myślałem ze tyle partii ze jakieś hamulce bd a tu gówno 

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

wy nie macie zadnej rodziny znajomych ??  robicie juz miejsce dla imigrantow ??

kurna,swieta ..

przecież ty nie obchodzisz sw to co się głupio pytasz ? 

6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Oni niczego nie dawali, bo nie robili tego z swojej kieszeni, oni rozdysponowywali nasze pieniądze na nierobów ... Mi te nawozowe, suszowe czy kukurydziane nie było potrzebne ... 

a na paliwo brałeś ? 

Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał:

Pozwolisz, że jeszcze zacytuje Twój wpis.

To dzięki Tuskowi i Pisowi.

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/nieplacone-abonamenty-rtv-urzedy-skarbowe-sciagaja-majatek/74vsf60

Ponadto wszyscy skupiają się na informacjach w TVP bo to idzie z publicznej kasy ale gdy są robieni w balona tego nikt nie widzi.

Aby oglądać pełną ofertę TVP należy oprócz abo RTV opłacić abo u dowolnego operatora. Czyli de facto płacić 2 razy za to co powinno być za darmo z naziemnej telewizji. Jakoś nie widzę protestów z tego powodu :ph34r:.

Przez 2 tygodnie tusk zdążył kontrole opłat abonamentu na emerytów wysłać ? 😄 Pewnie tak samo według tvp i tych prawicowych mediów miał zaraz po wyborach 15.10.2023 spełniać obietnice wyborcze nie mając władzy 😄

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

płakał nie bd 

ciamcia ramcia 

Konfederacja  · 

Obserwuj
Coś niebywałego. Marszałek Hołownia zaprosił do Sejmu osoby, które NIELEGALNIE przekraczały polsko-białoruską granicę. I co mają teraz pomyśleć polscy strażnicy graniczni i żołnierze, którzy narażają swoje zdrowie i życie, by bronić naszej granicy przed nielegalnymi imigrantami? Czyto jawne przyzwolenie na nielegalne szturmowanie naszych granic?
Przypomnijmy, że nowa koalicja rządowa KO-PSL-Polska2050-PSL właśnie zgodziła się na pakt migracyjny UE. Wśród państw członkowskich ma obowiązywać zasada: albo przyjmujesz imigrantów, albo płacisz surowe kary! To zwykły szantaż, który oznacza, że do Polski mogą być przymusowo relokowani nielegalni imigranci. Jako Konfederacja sprzeciwiamy się masowej i niekontrolowanej imigracji do Polski, co uderza w bezpieczeństwo naszego państwa!

No i co z tego wynika?

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Tak samo wiarygodne źródło informacji jak Onet ...

To miałem na myśli dodając ten link ale mamy teraz internet i można sobie zweryfikować krok po kroku. Scenariusz podobny jak u ukropow bo tam też showman głową państwa został a że kuzyn Sorosa? No rodziny się nie wybiera, czyż nie?

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, gregor1284 napisał:

No rodziny się nie wybiera, czyż nie?

Jeden kuzyn Sorosa, drugi NRD-owski agent a trzeci syn szanowanych w PRL-u AK-owców xD Każdy jeden siebie warty ...

@gregor1284 tatuś Kaczaffiego pracował przy budowie Ambasady USA w latach 60-tych, potem dostaje chałupę na Żoliborzu, przypadek ?? xD Ale nie ma to jak wyzywać od niemieckich agentów gdy za twoją rodzinką niesie się PRL-owski smród xD Dzieci AK-owców, powstańców warszawskich występują w filmie z czasów PRL-u, przecież tylko tępemu wyznawcy PiS-u nie zapali się lampka w głowie ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
17 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Jeden kuzyn Sorosa, drugi NRD-owski agent a trzeci syn szanowanych w PRL-u AK-owców xD Każdy jeden siebie warty ...

@gregor1284 tatuś Kaczaffiego pracował przy budowie Ambasady USA w latach 60-tych, potem dostaje chałupę na Żoliborzu, przypadek ?? xD Ale nie ma to jak wyzywać od niemieckich agentów gdy za twoją rodzinką niesie się PRL-owski smród xD Dzieci AK-owców, powstańców warszawskich występują w filmie z czasów PRL-u, przecież tylko tępemu wyznawcy PiS-u nie zapali się lampka w głowie ...

Tam wszyscy siebie warci, jak nie pejsaci to ukropy 

Podobno pis dogadany z kosiniakiem w 50%. Oni chcą a on nie wie że oni chcą 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v