Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Roman176 napisał:

ja też miałem nadzieje ze 3 droga bd hamować zapędy Tuska i co ? 

Bo po tygodniu rządów to już wszystko wiadomo ... xD Na razie spełniają obietnice, wyganiają PiS i propagandę z TVP xD I jak mądrze to rozegrają to na tym wygrają.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał:

tak zajmowali sie tvp a rudy pojechał po ciapatych do Brukseli ? 

I powiedzieli o tym w programie "19.30", w czasach propagandy PiSowskiej to byłoby nie do pomyślenia ...

Pinokio podpisywał zgody w UE a jak przyjeżdżał do kraju to tłumaczył że zła unia nakazuje ...

Zresztą, ile ich tam ma być, 2 tys ?? Obajtek zbudował getto na 7tys pod Płockiem i nikomu nie przeszkadza ...

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Zresztą, ile ich tam ma być, 2 tys ?? Obajtek zbudował getto na 7tys pod Płockiem i nikomu nie przeszkadza ...

pisaliśmy o ty jak najbardziej dla pracujących co mają pozwolenie o prace jak nie pracuje to wynocha 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Obajtek zbudował getto na 7tys pod Płockiem i nikomu nie przeszkadza ...

Przecież tam każdego na wejściu chrzcić mają i katolickie imiona nadawać.:lol:

• Haha 2
Opublikowano
33 minuty temu, Roman176 napisał:

ale to najbardziej oglądane polskie seriale ...  żeby widzów przenieś do tvn ? 

@Tomasz0611  masz już przyszykowane do imigrantów miejsce  ?

A ja słyszałem że prognozy  pogody też nie będzie

• Haha 1
Opublikowano

a podobno Wiśle teraz ich chrzczą  i hartują do naszego klimatu 

1 minutę temu, mirro napisał:

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Jestem za ;) 

no my tak a oni na chama ludzi na socjale z mieszkanie dlaczego tak ? 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Roman176 napisał:

pozwolenie o prace jak nie pracuje to wynocha 

A, bo jak ma pozwolenie na pracę to już nie ma ochoty polować na kobitkę w parku xD Wasza prawicowa logika mnie rozbraja, wystarczy jeden świstek i z gwałciciela robi się dobry Arab xD 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Jeśli prawda że Kret będzie prowadził to tak jakby nie było🤣

Chyba nikt nie wymyślił bardziej głupiej i irytującej parodii

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

i poić wodą z WIsły, jak wyżyje, to mu głupoty z głowy wywieje

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

no my tak a oni na chama ludzi na socjale z mieszkanie dlaczego tak ? 

I na to jest metoda, skasować socjal w naszym kraju, niech każdy robi na siebie, to Araby same będą uciekać, pontony do przepływania Odry będziemy im jeszcze sprzedawać xD

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Ulman napisał:

płakał nie bd 

ciamcia ramcia 

Konfederacja  · 

Obserwuj
Coś niebywałego. Marszałek Hołownia zaprosił do Sejmu osoby, które NIELEGALNIE przekraczały polsko-białoruską granicę. I co mają teraz pomyśleć polscy strażnicy graniczni i żołnierze, którzy narażają swoje zdrowie i życie, by bronić naszej granicy przed nielegalnymi imigrantami? Czyto jawne przyzwolenie na nielegalne szturmowanie naszych granic?
Przypomnijmy, że nowa koalicja rządowa KO-PSL-Polska2050-PSL właśnie zgodziła się na pakt migracyjny UE. Wśród państw członkowskich ma obowiązywać zasada: albo przyjmujesz imigrantów, albo płacisz surowe kary! To zwykły szantaż, który oznacza, że do Polski mogą być przymusowo relokowani nielegalni imigranci. Jako Konfederacja sprzeciwiamy się masowej i niekontrolowanej imigracji do Polski, co uderza w bezpieczeństwo naszego państwa!
Może być zdjęciem przedstawiającym 9 osób i tłum
14 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A, bo jak ma pozwolenie na pracę to już nie ma ochoty polować na kobitkę w parku xD Wasza prawicowa logika mnie rozbraja, wystarczy jeden świstek i z gwałciciela robi się dobry Arab xD 

eeeeeeee a może lepiej bd na socjale u germanca ? 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał:

I na to jest metoda, skasować socjal w naszym kraju, niech każdy robi na siebie, to Araby same będą uciekać, pontony do przepływania Odry będziemy im jeszcze sprzedawać xD

Nie ma takiej opcji w planach rządu I Brukseli 

Opublikowano
51 minut temu, Roman176 napisał:

To koniec "M jak miłość" i "Klanu"? Nowy prezes TVP mówi wprost. "Pewnych rzeczy nie będzie"

M jak miłość", "Na dobre i na złe" czy "Barwy szczęścia" to jedne z kilku najpopularniejszych seriali Telewizji Polskiej, które od lat gromadzą przed odbiornikami milionową publiczność. Według narracji prezenterów, hołdujących poprzednim osobom decyzyjnym w stacji, to właśnie te i wiele innych produkcji miało zniknąć z ramówki w związku z rewolucyjnymi zmianami zapowiadanymi przez nowy rząd. W "Wiadomościach" kilkukrotnie zapowiadano również, że widzowie będą musieli pożegnać się z uwielbianymi teleturniejami, a nawet transmisjami sportowymi. Warto nadmienić, że kluczowe zmiany w ramówce zaszły jednak zanim zmienił się zarząd, a funkcję prezesa pełnił Mateusz Matyszkowicz. W związku z podjętymi wówczas decyzjami m.in. zawieszono premiery nowych odcinków "Ojca Mateusza", a także wprowadzono przerwę w emisji "Klanu".

Robią miejsce dla kiepskich aby społeczeństwo czuło się dowartościowane

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał:

ale my nie mam socjalu dla imigrantów 

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Przecież jest zapis że rząd bierze odpowiedzialność za utrzymanie uchodźców inaczej kara 

Opublikowano
2 minuty temu, v11 napisał:

Robią miejsce dla kiepskich aby społeczeństwo czuło się dowartościowane

Raczej dla nowych seriali z wątkami invitro, związkach partnerskich, adopcji dzieci przez nie, eutanazji, wątki prawne komu rower po pedałach - normalne ludzkie sprawy i problemy z którymi borykają się na codzień.

Opublikowano

mieli to skasować 

Przed chwilą, Agrest napisał:

wątki prawne komu rower po pedałach - normalne ludzkie sprawy i problemy z którymi borykają się na codzień.

chyba co to pedał cześć roweru czy człowieka 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał:

mieli to skasować 

Ale jakoś niedojdom z PiSu się nie udało xD Mieli większość w Sejmie, swój rząd, swojego prezydenta i jakoś się nie udało xD

• Like 1
Opublikowano

W polsce powinna być dopuszczona eutanazja z ograniczeniem dla 465 osób 

Ale jakoś niedojdom z PiSu się nie udało xD Mieli większość w Sejmie, swój rząd, swojego prezydenta i jakoś się nie udało xD

bo to była rozrywka dla wyborców opozycji krzewiąca zachowania 

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

tak jak was okłamywało po z kasą dla tvp na onkologie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v