Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

Mówimy nie tylko o TVP, mówimy o regionalnych spółkach Polskiego Radia, których jest także kilkanaście, mówimy o Polskiej Agencji Prasowej, mówimy o sprzęcie, studiach wartych setki milionów - o ile nie miliardy!

Przecież przed wcieleniem siłą pod skrzydła TVP, te rozgłośnie regionalne dawały sobie radę. To co się wtedy stało że tak nagle potrzebowały "pańskiego oka" i wskazania właściwego kierunku?

Opublikowano (edytowane)

W dniu wczorajszym ulicami Sydney przeszedł radosny pochód ogłaszający mieszkańcom stolicy Australii radosną wiadomość, że 25 grudnia to nie święta zimowe ale pamiątka narodzin Jezusa Chrystusa w stajence betlejemskiej. Piękne, mądre i godne naśladownictwa.

https://www.facebook.com/watch?v=861081522475084

Płacz że zabraknie jedzenia , jak Europa nie wytworzy będzie mało czy na pewno ?.

Zapowiada się że będzie taniej uprawiać w innym miejscu globu . Nie potrzeba  zezwoleń na wycinkę jak to odbywa się dla przykładu w Polsce .

Karczowanie lasów z pomocą ciężkiego łańcucha i specjalistycznego sprzętu

Karczowanie lasów z użyciem ogromnego łańcucha oraz innego cięzkiego sprzętu. Tego w Europie nie zobaczysz!

https://www.facebook.com/watch?v=682853603985552

Edytowane przez galan99
Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał:

Przecież przed wcieleniem siłą pod skrzydła TVP, te rozgłośnie regionalne dawały sobie radę. To co się wtedy stało że tak nagle potrzebowały "pańskiego oka" i wskazania właściwego kierunku?

wszystkie kanały filmy i dokumenty na temat bohaterów polski zostają wycofane z ramówek .. nie bd o narodowych bohaterach teraz bd filmy o równości i tolerancji 😆

fajnie co ?    

Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał:

wszystkie kanały filmy i dokumenty na temat bohaterów polski zostają wycofane z ramówek .. nie bd o narodowych bohaterach

Co Ty to opowiadasz?

Opublikowano
13 minut temu, Roman176 napisał:

wszystkie kanały filmy i dokumenty na temat bohaterów polski zostają wycofane z ramówek .. nie bd o narodowych bohaterach teraz bd filmy o równości i tolerancji 😆

Jesteś chyba jeszcze pod wpływem świątecznego grzańca...🤔

Opublikowano

To koniec "M jak miłość" i "Klanu"? Nowy prezes TVP mówi wprost. "Pewnych rzeczy nie będzie"

M jak miłość", "Na dobre i na złe" czy "Barwy szczęścia" to jedne z kilku najpopularniejszych seriali Telewizji Polskiej, które od lat gromadzą przed odbiornikami milionową publiczność. Według narracji prezenterów, hołdujących poprzednim osobom decyzyjnym w stacji, to właśnie te i wiele innych produkcji miało zniknąć z ramówki w związku z rewolucyjnymi zmianami zapowiadanymi przez nowy rząd. W "Wiadomościach" kilkukrotnie zapowiadano również, że widzowie będą musieli pożegnać się z uwielbianymi teleturniejami, a nawet transmisjami sportowymi. Warto nadmienić, że kluczowe zmiany w ramówce zaszły jednak zanim zmienił się zarząd, a funkcję prezesa pełnił Mateusz Matyszkowicz. W związku z podjętymi wówczas decyzjami m.in. zawieszono premiery nowych odcinków "Ojca Mateusza", a także wprowadzono przerwę w emisji "Klanu".

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał:

ale to najbardziej oglądane polskie seriale ...  żeby widzów przenieś do tvn ? 

Człowieku, przestań siać propagandę, nie zlikwidują tych tasiemców dla idiotów ;) Nowej brygadzie chodzi tylko o TVP INFO i Wiadomości, Teleexpresy itp.

@Tomasz0611  masz już przyszykowane do imigrantów miejsce  ?

Tak, twoje obsrane 4 litery xD Podobno po alkoholu luzują się mięśnie, dasz radę xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Tak, twoje obsrane 4 litery xD Podobno po alkoholu luzują się mięśnie, dasz radę xD 

a rudy co wam obiecał ? 

9 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Człowieku, przestań siać propagandę, nie zlikwidują tych tasiemców dla idiotów ;) Nowej brygadzie chodzi tylko o TVP INFO i Wiadomości, Teleexpresy itp.

tak dobrze niech ci bd 😆

Opublikowano (edytowane)

a rudy co wam obiecał ? 

A dlaczego się mnie pytasz ?? Ani ja jego wyborcą, ani fanem nie jestem, razem w jednej celi z Kaczaffim powinien siedzieć dla dobra tego państwa.

@PRZMAS19821982 normalnie jak papież w Rzymie, w Awinionie i trzeci wybrany aby zdetronizować tych dwóch xD 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Roman176 napisał:

a może chcesz o tym porozmawiać i teraz ci wstyd ja to rozumiem też głosowałem na niego w 2012 

Nie głosowałem na Tuska, głosowałem na Mirosława Adama Orlińskiego ;) I gdybyście nie pluli na partię do której należy to może obecnie PiS by kierował koalicją a nie PO ;) Ale jak to prezio mówił, on z nikim nie musi rozmawiać, bo to oni samodzielnie będą rządzić po wyborach. Był tak samo pewny jak Komor w 2015 i przez to przegrał ...

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Nieeeeee

@Agrest nie chichraj się, na Tuska nie głosowałem ani na nikogo z PO ;) 

No nie, nie. Nie miałeś wiedzy kto premierem będzie😜

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

No nie, nie. Nie miałeś wiedzy kto premierem będzie😜

Miałem, wiedziałem że Tusk pogoni rząd Kaczafiego ;) A tak na prawdę to nie ważne było dla mnie w jakiej partii jest mój kandydat, głosowałem na człowieka a nie na partię.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v