Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

W 1946 władza sugerowała 3xTAK a w 2023 4xNIE xD 

O masz. Jak ten czas szybko leci. To dlatego tak na mnie dziwnie patrzyli że skreśliłem 3xTak. :lol:

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Nie wziąłem karty bo to referendum wg mnie było bez sensu, takie moje prawo ;) 

Kolejnych nie będzie.  Pokazałeś że masz prawo🤣

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Desperado napisał:

Aleś mądry, PiSowi zrobiłeś na złość.   xD

Unii i Niemcom dokładnie o to chodziło żebyś tak pomyślał.   :P

Bo się popłaczę 😂 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Bo się popłaczę 😂

No to jest ta dzisiejsza mądra inaczej młodzież, ty się popłaczesz i posrasz zarazem, jak siłą będziesz musiał Polsce przywracać suwerenność.  xD

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

O masz. Jak ten czas szybko leci. To dlatego tak na mnie dziwnie patrzyli że skreśliłem 3xTak. :lol:

Wziąłeś udział., wyraziłeś swoje zdanie jakie by nie było.

W akcji Tuska chodziło by nie wziąć udziału co pelikany łyknęły 

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

W akcji Tuska chodziło by nie wziąć udziału co pelikany łyknęły 

Gdyby to pseudoreferendum Kaczafiego odbywało się w innym terminie niż termin wyborów to frekwencja by była z 20-25% ...

Opublikowano (edytowane)

Ja pierdzielę, jakby tak wybuchła jaka wojna toż takich Tomaszków to by trzeba z połowę od razu rozstrzelać, bo nie byłoby komu Polski bronić.   xD

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Ja pierdzielę, jakby tak wybuchła jaka wojna toż takich Tomaszków to by trzeba z połowę od razu rozstrzelać, bo nie byłoby komu Polski bronić.

A o co walczyć, o interesy Obajtków, Tusków, Sasinów czy innych ?? 

• Like 2
Opublikowano

Ja pierdzielę, jakby tak wybuchła jaka wojna toż takich Tomaszków to by trzeba z połowę od razu rozstrzelać, bo nie byłoby komu Polski bronić.   xD

Kiedyś musi to nastąpić ale żeby chociaż zostało ze 30% społeczeństwa które chciało by walczyć to wątpię. 

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Jak by rozstrzelać, to by było komu wtedy?

No ta druga połowa 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Gdyby to pseudoreferendum Kaczafiego odbywało się w innym terminie niż termin wyborów to frekwencja by była z 20-25% ...

Gdyby, gdyby...

Gdyby w styczniu było to by go nie było...

Zrobił Tusk z ciebie frajera i tyle

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Jak by rozstrzelać, to by było komu wtedy?

Druga połowa wtedy by walczyła ze strachu że kula w łeb, a tak nikt bo sam widzisz że mają wszystko w d*pie.

A o co walczyć, o interesy Obajtków, Tusków, Sasinów czy innych ?? 

O swoją d*pę.

• Haha 1
Opublikowano

a tak nikt bo sam widzisz że mają wszystko w d*pie.

To powiedz mi o co walczyć ? Bo ja nie widzę sensu umierać za interesy 460 baranów z Wiejskiej i Maliniaka z Pałacu.

• Thanks 1
Opublikowano

Druga połowa wtedy by walczyła ze strachu że kula w łeb, a tak nikt bo sam widzisz że mają wszystko w d*pie.

Ale to wszystko zgodnie z planem. Ponad sto lat temu zapisal to włoski komunista, potem zaczęła to wprowadzać UE. Poczytaj antykulturę

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał:

O swoją d*pę.

Większe szanse mam na przeżycie będąc apolitycznym cywilem niż latając z karabinem ... Jeszcze raz powtórzę, nie widzę sensu walczyć o państwo które jebie mnie z każdej strony z której tylko może...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

To powiedz mi o co walczyć ? Bo ja nie widzę sensu umierać za interesy 460 baranów z Wiejskiej i Maliniaka z Pałacu.

Powtarzam, o swoją d*pę, bo tamci dawno by uciekli.

Większe szanse mam na przeżycie będąc apolitycznym cywilem niż latając z karabinem ... Jeszcze raz powtórzę, nie widzę sensu walczyć o państwo które jebie mnie z każdej strony z której tylko może...

Przede wszystkim powiedzmy sobie jasno i otwarcie, jakby była taka potrzeba, to nikt nie będzie się ciebie pytał czy ty chcesz walczyć czy nie, dostaniesz kilka godzin na wstawienie się do jednostki i tyle będzie z twojej apolityczności.   xD

Opublikowano

Powtarzam, o swoją d*pę, bo tamci dawno by uciekli.

Dziadkowie jakoś w czasie II WŚ nie walczyli, nie bawili się w latanie z pistoletem po lasach, przeżyli spokojnie jako cywile, więc po co walczyć ? A jak sąsiada brat latał po lesie to przyjechało Gestapo, sprzątnęli na przesłuchanie, tak chłopa obili że całe życie potem pamiętał, i fizycznie, i psychicznie ...

Opublikowano

Dziadkowie jakoś w czasie II WŚ nie walczyli, nie bawili się w latanie z pistoletem po lasach, przeżyli spokojnie jako cywile, więc po co walczyć

Wiesz co to jest mobilizacja? no tak, ty nawet nie wiesz jak jest w wojsku bidulu.

Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał:

dostaniesz kilka godzin na wstawienie się do jednostki i tyle będzie z twojej apolityczności.   xD

Jak mnie znajdą w jakiś Niemczech albo Francji ;) 

Wiesz co to jest mobilizacja? no tak, ty nawet nie wiesz jak jest w wojsku bidulu.

Nie wiem i nie zamierzam wiedzieć ... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v