Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał:

Komisja Macierewicza która nic nie zrobiła a kosztowała 31 mln zł poszła właśnie won. Nowy wojewoda mazowiecki unieważnił uchwałę rady miasta Otwock dotyczącej pałacu na nową przechowalnie dla pisiorów za 100 mln zł. Idzie dobra zmiana. W KPRM niektórzy odchodzący ministrowie wzięli po 200 tys odprawy. Wypadają trupy z pisowskich szaf. KPRM w czasie kampanii zatrudnił na nasz koszt dodatkowych 100 pracowników. Z KPRM zniknęły nie tylko komputery z biurek ale również kasa z konta.

Hubertus , 8 lat temu rozmawiałem z kolegą i mówię że PIS czyści po PO a on mi na to że czyści ale pod siebie . Teraz jest odwrotnie .

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Hubertus , 8 lat temu rozmawiałem z kolegą i mówię że PIS czyści po PO a on mi na to że czyści ale pod siebie . Teraz jest odwrotnie .

Znaczy teraz kolega mówi a nie Ty?

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

krok od zakładu zamkniętego

Tylko do UKŁADU ZAMKNIĘTEGO JAK BY CO . DLA NASZYCH LUB WASZYCH .

To smutny spektakl dla takich jak my gdy brudne fakty są bezlitosne więc nie chcesz prawdy... choć nie ma rzeczy bardziej subiektywnej od niej codzień w strachu przed upadkiem popadacie w fobie...

Opublikowano

Nasi, jako moi....jeszcze nie rządzii...

Ale Gregor już działa...

1 minutę temu, galan99 napisał:

Nie prawda przed 8 laty robili to wasi .

Przez ostatnie 8 lat NASI .

CZYLI TAK ZWANY UKŁAD ZAMKNIĘTY DLA WSPÓLNYCH NASZYCH I WASZYCH .

Opublikowano
13 minut temu, 12Pafnucy napisał:

I to Kaczyński wpoił.

Nikt tak nie podzielił Polaków jak pis

Słuchałeś tylko JK a co mówił Sikorski , Palikot inni politycy PO np. po utracie władzy 8 lat temu , nie wydaje ci się że JK odgryzał się im tym samym ?

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

. po utracie władzy 8 lat temu , nie wydaje ci się że JK odgryzał się im tym samym

Daj mi jakiś przykład wedle czego to Ci odpowiada?

Jakaś przypowieść czy coś...w stylu ...zło dobrem zwyciężaj?

Jako tak mocny chrześcijanin na pewno mi wytłumaczysz czemu to dobre?

4 minuty temu, galan99 napisał:

Nie publicznie na   forum , bo można za dużo powiedzieć nie stosownie .

Oj przestań.

Większe głupoty pisałeś 😆

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś dał ci z liścia to  oddaj z   kopa .

Pisałem zaraz bana dostanę albo Prokuratora bo teraz , rządzą wasi .

Wystarczy co Braun .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, galan99 napisał:

Nie publicznie na   forum , bo można za dużo powiedzieć nie stosownie .

Tak jak ten pan z twojego linku?

Czemu powiedział że Kotłownia zainicjował palenie tego żydowskiego dziadostwa jak to nikt inny jak wasz Leszek tam to wprowadził?

• Like 1
Opublikowano
44 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Teraz pis to raczej robi pod siebie powoli odcinani sa od gigantycznej kasy. Wcześniej przy zmianie władzy takiego skoku na kasę nie było.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, galan99 napisał:

Wystarczy co Braun .

A on Wasz?

Jakoś od prawa do lewa Go potępiają.

Tylko czytając af wydaje się że  spoleczenstwo jednak popiera...działania przeciwpożarowe...😄

Edytowane przez 12Pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v