Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Wiesz co robię ze sportem? Omijam szerokim łukiem.

Nie wykazuje - odrabia.

Czyli osiągasz wymierną korzyść?

I cyk kolejne pytania...

Żarty żartami ale jak chcą to ujebią klienta

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

jaaaasne. widziałeś tłustego starca?

Widziałem. Somsiad ma z 80 lat i waży ze 100kg. Seniorka 92 lata, 157cm wzrostu a prawie 80kg wagi. 

Przed chwilą, Agrest napisał:

Czyli osiągasz wymierną korzyść?

I cyk kolejne pytania...

Oni każdego udupią jak tylko będą chcieć. 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A na uj chudym być? Prędzej chudy zdechnie niż gruby schudnie. Po co i dla kogo. 

To  prawda, ale ja chudy nie jestem ale lubię sport i nie wiem nie rozumiem ze innych kark czy plecy bolą, mnie to bolą ze zmęczenia jedynie ale się prześpię i rano już nie czuje.Ale przynajmniej czuje ze żyje.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

To  prawda, ale ja chudy nie jestem ale lubię sport i nie wiem nie rozumiem ze innych kark czy plecy bolą, mnie to bolą ze zmęczenia jedynie ale się prześpię i rano już nie czuje.

Nie lubię ruchu bez celu. Wsiadam na rower - jest jakiś cel, na przykład podglądnięcie jakie kto ma zboże, skoczyć do sklepu a nie, że wsiadam i jadę przed siebie "bo tak". 

• Like 1
Opublikowano
Leszy napisał:

1 minutę temu, Strongman napisał:

Oj tam głupoty gadasz robota to sport.

Sportowcy umierają młodo i mają masę kontuzji..... 

wyczynowcy i to nie wszyscy ale taki sport dla przyjemności 👍

Opublikowano
17 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No bo dwie firmy to klepią , ale dwutarczowy masz ?

Tak 

14 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@Qwazi @soltys48 właśnie zrobiliśmy krowę SM bykiem MO , jeszcze nie miałem tego w gospodarstwie.. dobre to będzie do opasu ? Cielaki duże jak Sm 🤔

Odwrotnie jest lepiej jeśli chodzi o opas, ale tak też bardzo fajnie. Jeszcze zależy jaka ta krowa SM

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Prędzej chudy zdechnie niż gruby schudnie.

jaaaasne. widziałeś tłustego starca?

Mój śp wuja miał 90 lat a ważył ze 100 kilo 🙄 🙊

Opublikowano

Oczywiście ja tez jak wsiadam na rower to mam podobne cele ale tak samo mógł bym wsiać w traktor czy samochód

Ja to robię raczej ze skąpstwa niż z chęci ruchu. No i nie wszędzie autem się dojedzie. 

Opublikowano
13 minut temu, szymon09875 napisał:

Wystarczy że ktoś na agrofoto z US wejdzie i już wie że ty nikomu nic za darmo nie dasz 🤣🤣🤣

Prawda jest taka że większość użytkowników tutaj pisze takie rzeczy, że gdyby ktoś naprawdę bardzo chciał się przyjebac, to pewnie wieksza połowa aktywnych użytkowników zostałaby wezwana przynajmniej w celu złożenia wyjaśnień 

I tak jak @Agrest powyżej napisał, oni tak potrafią zadać pytania żeby udupic jeśli tylko będą chcieli 

• Like 4
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Oczywiście ja tez jak wsiadam na rower to mam podobne cele ale tak samo mógł bym wsiać w traktor czy samochód

Ja to robię raczej ze skąpstwa niż z chęci ruchu. No i nie wszędzie autem się dojedzie. 

Kurła sam żyjesz, robisz i jeszcze chitrym być ? 🙉

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Do jakiejś kwoty darowizny nie trzeba zgłaszać. Obecnie chyba  do 10 434 zł zł. w ciągu 5 lat. Wiec się można wykręcić, że tyle dostał ktoś darowizny od siostry czy tam siostra od brata. Tyle jest tych furteczek pozostawianych, że z gorszych szwindli ludzie się wykręcają.  

Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A na uj chudym być? Prędzej chudy zdechnie niż gruby schudnie. Po co i dla kogo. 

I tu się mylisz👆 

Ty jadasz z tym twierdzeniem ,,jedz kurzyne,będziesz lekki'' 

Miałem Ci napisać że dobry ,,kogut'' nigdy nie jest tłusty....-ale to Ciebie nie dotyczy

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Do jakiejś kwoty darowizny nie trzeba zgłaszać. Obecnie chyba  do 10 434 zł zł. w ciągu 5 lat. Wiec się można wykręcić, że tyle dostał ktoś darowizny od siostry czy tam siostra od brata. Tyle jest tych furteczek pozostawianych, że z gorszych szwindli ludzie się wykręcają.  

Tyle że trzeba się w tych przepisach jeszcze całkiem nieźle orientować żeby się wykpić, wedle zasady: nieznajomość prawa szkodzi...

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Nie wszędzie się dojedzie to prawda ,ja ze skąpstwa to nie, taka niedzielna rundka po lesie to jak niezły sex świeże powietrze i  tak endomorfiny podnosi.A sex to jeszcze swoją drogą,

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

dobry ,,kogut'' nigdy nie jest tłusty....

Rosołu to z takiego nie ma to nie warto chować... 

1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Kurła sam żyjesz, robisz i jeszcze chitrym być ? 🙉

Chitrym i skąpym. 

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Prawda jest taka że większość użytkowników tutaj pisze takie rzeczy, że gdyby ktoś naprawdę bardzo chciał się przyjebac, to pewnie wieksza połowa aktywnych użytkowników zostałaby wezwana przynajmniej w celu złożenia wyjaśnień 

I tak jak @Agrest powyżej napisał, oni tak potrafią zadać pytania żeby udupic jeśli tylko będą chcieli 

Rolnik ma prawo sprzedawać swoje produkty i US nie ma nic tu do gadania bo to jest nie opodatkowane .. jest coś  takiego jak sprzedaż bezpośrednia i tyle 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v