Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Na ryby jedziesz 🤔

Takie szufelki to za darmo dają a tu 6,80 😐

Mi niechcieli darmo dać 

Za swoje płacę 

Może dziś mi pierwszą darmową przywiezie 

A poza tym muszę mieć kilka do miarkowania pasz 

Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał:

To szybko wrócisz do zdrowia:D

Przypomnij mi gdzie jest ta szkoła organistów , podobno jedyna w POLSCE?

Co wybierasz się 🤔

3 minuty temu, witejus napisał:

To jest gdzieś koło Łodzi?

Google mapy nie masz 😛

Opublikowano
8 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:
15 minut temu, witejus napisał:

To szybko wrócisz do zdrowia:D

Przypomnij mi gdzie jest ta szkoła organistów , podobno jedyna w POLSCE?

Co wybierasz się 🤔

Tam jest rygor jak kiedyś w wojsku

Opublikowano
11 godzin temu, Qwazi napisał:

@Leszy nie zawracał bym Wam głowy, ale mnie zastanawiało to zachowanie, a szczególnie po dojeniu, że się te parę razy położyła i wstała. Trwało to może ze 2-3 minuty, a potem się uspokoiła i jakby nigdy nic

Jak sytuacja dzisiaj z muuućką?🐄

Zwróć uwagę czy nie ma skrzeplin krwi bo mogą zablokować strzyk. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Wolę poleżeć. Nie jadam przekąsek, nie pijam kawy. Rano śniadanie, przedpołudniem jakaś kromka chleba z miodem a potem to obiad i kolacja. Jeszcze kurła prezes zadzwonił, jutro żeby na konferencję skoczyć... Dziś trzeba popołudniu parnik i posejdona zrobić. 

Pan Jarosław?

• Haha 1
Opublikowano

Stało się rosołu z Kury nie będzie .

Rosół będzie nielegalny?! Rolnicy zaskoczeni, że muszą zgłaszać kury .

Masz kurę albo kilka kaczek? Masz "zakład drobiu", przynajmniej w świetle przepisów. Wielu rolników nawet nie wie, że musi dopełnić ważnych formalności i do 6 kwietnia zarejestrować swój drób — inaczej będzie słona kara. Na wsi zawrzało. Pojawił się też apel do wicepremiera, ministra rolnictwa Henryka Kowalczyka.

https://www.fakt.pl/pieniadze/rosol-bedzie-nielegalny-rolnicy-denerwuja-sie-ze-musza-zglaszac-kury/94gy41x

Opublikowano
24 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Co wybierasz się

Na naukę nigdy za późno

25 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Google mapy nie masz

Gdzieś mi się zapodziała😝

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Stało się rosołu z Kury nie będzie .

Rosół będzie nielegalny?! Rolnicy zaskoczeni, że muszą zgłaszać kury .

Masz kurę albo kilka kaczek? Masz "zakład drobiu", przynajmniej w świetle przepisów. Wielu rolników nawet nie wie, że musi dopełnić ważnych formalności i do 6 kwietnia zarejestrować swój drób — inaczej będzie słona kara. Na wsi zawrzało. Pojawił się też apel do wicepremiera, ministra rolnictwa Henryka Kowalczyka.

https://www.fakt.pl/pieniadze/rosol-bedzie-nielegalny-rolnicy-denerwuja-sie-ze-musza-zglaszac-kury/94gy41x

Czy mógłbyś kiedyś jakąś radosną nowinę przynieść?

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Jedyna radosna nowina to jak bomba spadnie na biuro unji europejskiej podczad obrad i uchwal glupich

Nie będzie takiej nowiny, tam 99% (p)osłów to jawni i ukryci przydupniki Rosji i Putina.

• Like 3
Opublikowano
17 minut temu, PRIMO napisał:

Jak sytuacja dzisiaj z muuućką?🐄

Zwróć uwagę czy nie ma skrzeplin krwi bo mogą zablokować strzyk. 

Dzięki za zainteresowanie. Była spokojna, temperatury nie ma, wymię luźne, normalnie pobiera. Na samej końcówce doju poszło trochę krwi, sporo mniej niż wczoraj. Puściłem mleko przez filtr papierowy i nic się nie osadziło, przeleciało szybko. Jutro zamierzam zrobić somatykę i jeśli wyjdzie wysoko to antybiogram. Wieczorem jeszcze na końcówce doju sprawdzę na płytce, z ilu to strzyków bo wydaje mi się że że wszystkich

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

Nie będzie takiej nowiny, tam 99% (p)osłów to jawni i ukryci przydupniki Rosji i Putina.

A widziałeś jak córka Putina ładnie tańczy? Zdrowa d*pa. A widziałeś jak ziec Putina ładnie drogi buduje w Polsce?

Opublikowano
2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@Agrest A ten Polski fynd kiedy na sprzedaż ?

Takich rzeczy się nie sprzedaje. Tym zimą nawet bez wody w bloku się po te 3-5 minut robi😁

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

phi, znajomy T25 to cały dzień bez wody mógł robić😉

To tak ja ładowarką🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v