Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, Łolek napisał:

Maniek to pewno okrakiem chodzi dzisiaj, albo siły z wyrka nie ma zejść, tak panie walentynkował 

Uuuu... ale....oooo....ehhhhh....

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, wojtal24 napisał:

pewnie idziesz jakaś pielęgniarkę odwiedzić 😉🤭🤫😁 takie spóźnione walentynki

No przeszlo miesiąc tu nocowałem😄

Opublikowano
Łolek napisał:

8 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Hubercie to ile można dać za taką 4 bez napędu powyżej 90 roku ? 

5341 to nie jest Proxima 

Marcin rób co chcesz tylko powiem co zaobserwowałem że 60tka po mokrym przejdzie a seria ciężka bez napędu za***ie się po uszy 

Wszyscy ci tu mówią że popełniasz błąd a ty z uporem maniaka brniesz dalej, jak brakuje kasy to nie zmieniaj poczekaj bo kupić tylko po to żeby duży był bez sensu 

chyba mu nie przetłumaczysz ale próbować trzeba jak chce ursusa czy zetora ok ale 4x4

6465 napisał:

Przed chwilą, wojtal24 napisał:

pewnie idziesz jakaś pielęgniarkę odwiedzić 😉🤭🤫😁 takie spóźnione walentynki

No przeszlo miesiąc tu nocowałem😄

właśnie chciałem napisać że podziwiam Cię że nie masz traumy tam jeździć teraz służbowo? ale z drugiej strony wchodzisz jak do siebie pielegniareczki pewnie z kawka czekają

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, wojtal24 napisał:

chyba mu nie przetłumaczysz ale próbować trzeba jak chce ursusa czy zetora ok ale 4x4

właśnie chciałem napisać że podziwiam Cię że nie masz traumy tam jeździć teraz służbowo? ale z drugiej strony wchodzisz jak do siebie pielegniareczki pewnie z kawka czekają

Ta z kawą 

Choć Tomka żona fajna dziewczyna a on zakochany to może faktycznie kawa 

Screenshot_20230215_072211_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
32 minuty temu, Łolek napisał:

Marcin rób co chcesz tylko powiem co zaobserwowałem że 60tka po mokrym przejdzie a seria ciężka bez napędu za***ie się po uszy 

Wszyscy ci tu mówią że popełniasz błąd a ty z uporem maniaka brniesz dalej, jak brakuje kasy to nie zmieniaj poczekaj bo kupić tylko po to żeby duży był bez sensu 

Podałem mu przepis na zwiększenie budżetu

Opublikowano
37 minut temu, soltys48 napisał:

Nie. Zarobiłem w pysk ogonem i oko mnie boli 😆

Hmmm. To gdzie Ty zaglądał że w oko ogonem?🤔🤔

Opublikowano
marulekk napisał:

trza tą husqvarne za stodołe wy***ać i chińczyków ze 2 kupić 

Nieeeeeee 😱😱😱😱 Wyślij ją do mnie, myślę że za darmo to będzie uczciwa cena 😉

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

No walentynki byli 🤣

2 minuty temu, Łolek napisał:

diciortinef i po sprawie 

Co to? Nie aby czopek 🤔

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Myślisz, że walentynki świetował🤔🤔...że perwersja taka🤔...jakieś Sado coś🤔...że żona tak🤔...ogonem z puszku🤔🙆😉

Opublikowano
Łolek napisał:

8 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Hubercie to ile można dać za taką 4 bez napędu powyżej 90 roku ? 

5341 to nie jest Proxima 

i płacz, trzeba już konia żeby sukę wyrwał,1224 ledwo co mnie wyszarpal i to za którymś razem , casem 200,koni próbował i cwaniaczyl że bez przedniego dda radę a tu zong , dopiero jak przedni załączył to poszło

Opublikowano
41 minut temu, stempos1980 napisał:

Ja w zeszłym tygodniu miałem to samo bo strzeliła mi gałąź w oko.

Ból jak diabli.

ja sobie wczoraj doprawiłem, jakiś plastik mi odprysnął, boli gorzej jak po opiłku

9 minut temu, kris91 napisał:

@radekz200 Tylko nie rób tak swoim 🤭🤭🤭🤭

o, Agrolux😁 trza będzie spróbować na wiosnę

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Ile dziś aut z agrocentrum widać. Ki diabeł 

Wiosnę poczuli. Mi wczoraj qq dojechała z Saatbau

Edytowane przez Qwazi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v