Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
19 minut temu, Łolek napisał:

Napisał co to za lista bo nie mogę znaleźć, i dlaczego ja jestem kuwa dopiero drugi 

@Aktywnyrolnik7245tłumacz no się 

Bananek w dniu kobiet po zastosowaniu Aparta 

Marek to lista niedowiarków że kupie ciągnik 🙂

Ja wam mówię że do końca marca będzie na gospodarstwie świeża moc , ale @Qwazi @Łolek @Karol6130 nie wierzycie  w to , no to zrobimy tak w zamian dajecie po cielaku za friko 😛

1 miejsce bycek mm

2 jałówka mm

3 bycek hf 

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Bananek napisał:

Szybciej tak:

5e25277ead80f690261b61cd12953a21,922,0,0,0.jpg

Znajomka mam co też taki "sweter" nosi na stałe zamontowany. Mówi że był u fryzjera, obcięła go i kark mu goli, wygolila, już jest ok, ale zawinęła kołnierzyk, a tam dalej kudły, to znów poprawia, niby dobrze, szczotką czyści, kołnierzyk zawinęła i znów sweter wychodzi, za kolejnym razem aż jej powiedział żeby odpuściła, bo aż do d*py mu zaraz dojedzie 

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 1
Opublikowano

Ja będę kończył na dziś. Żona niespodziankę przygotowała...ale jeszcze nie wie, że jej w planach troszkę namieszałem 😉

Więc życzę wyjątkowego walentynkowego wieczoru i nocy. A Ryśkowi i Zbyszkowi życzę takiej nocy, żeby się Wam jutro o 11 jeszcze wstać nie chciało😉. Cześć wszystkim🙋

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Znajomka mam co też taki "sweter" nosi na stałe zamontowany. Mówi że był u fryzjera, obcięła go i kark mu goli, wygolila, już jest ok, ale zawinęła kołnierzyk, a tam dalej kudły, to znów poprawia, niby dobrze, szczotką czyści, kołnierzyk zawinęła i znów sweter wychodzi, za kolejnym razem aż jej powiedział żeby odpuściła, bo aż do d*py mu zaraz dojedzie 

No mi też jedna podgoliła i zaczynały rosnąć,  teraz mówię by nri ruszać 😁

Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ja wam mówię że do końca marca będzie na gospodarstwie świeża moc , ale @Qwazi @Łolek @Karol6130 nie wierzycie  w to , no to zrobimy tak w zamian dajecie po cielaku za friko 😛

1 miejsce bycek mm

2 jałówka mm

3 bycek hf 

Te te...ja akurat w to nie wątpię...w coś innego nie wierzę...bycka chcesz...kup ciągnik za 150 tys🤷

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

19 minut temu, Łolek napisał:

Napisał co to za lista bo nie mogę znaleźć, i dlaczego ja jestem kuwa dopiero drugi 

@Aktywnyrolnik7245tłumacz no się 

Bananek w dniu kobiet po zastosowaniu Aparta 

1 miejsce bycek mm

2 jałówka mm

3 bycek hf 

a to będzie traktor czy ursus 🤔 trupek 🤭🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, 6465 napisał:

Widać że ferie u krawaciaży,jeździ się po mieście jak u mnie po wsi. Ino sporo kobit w spódniczkach przed kolanko , abo będzie wiosna abo z okazji Walentego 🤔

Ja dzisiaj na a2 na wysokości skrętu w 50tke widziałem 7 boćków lecących.

@Agrest z ciekawości za ile ten ugór poszedł bo jeśli dobrze pamiętam to wczoraj miała być licytacja

Edytowane przez PAN88
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

Sam jeździsz starym gratem, a plujesz na inne stare graty

Opublikowano
2 minuty temu, PAN88 napisał:

Ja dzisiaj na a2 na wysokości skrętu w 50tke widziałem 7 boćków lecących.

@Agrest z ciekawości za ile ten ugór poszedł bo jeśli dobrze pamiętam to wczoraj miała być licytacja

Nie poszedł. To była 3 licytacja.

Zrobią jeszcze jedną i potem przekazanie we władanie gminy.

Cena nie ulegnie zmianie bo prawo przy działce nierolnej pozwala na jednokrotną obniżkę 20%, a ta została zastosowana na wczorajszą licytację.

Opublikowano
MonteChristo napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

Sam jeździsz starym gratem, a plujesz na inne stare graty

maż z czymś problem 🤔

czy ty nie widzisz co on ogląda 🤦‍♂️

Opublikowano
12 minut temu, slawek74 napisał:

Nie interesuj się 

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

12 minut temu, slawek74 napisał:

Nie interesuj się 

coś cię boli ?

mf362 napisał:

17 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

4

7245 c360 c360 3p i c330?

ja tu tylko dwa widzę 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Dokładnie

Kierowców mieć na tyle to one by obrobily wszystko. Orka 7245 3 skiby i 60 tki z 2 Skibami 

2 minuty temu, slawek74 napisał:

coś cię boli ?

ja tu tylko dwa widzę 🤭

W sensie że tylko 4 garówce. A resztę to chłam 

Opublikowano
29 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 miejsce bycek mm

2 jałówka mm

3 bycek hf 

Darowane się nie szykują 

Marcin a kup nawet trzy traktory tylko takie z których pożytek będzie a nie kloca bez napędu  

• Like 1
Opublikowano
mf362 napisał:

W sensie że tylko 4 garówce. A resztę to chłam

nie 😀 trzydziestka i zetor 🤭🤪

Łolek napisał:

Darowane się nie szykują  Marcin a kup nawet trzy traktory tylko takie z których pożytek będzie a nie kloca bez napędu

👍

• Like 1
Opublikowano
37 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 miejsce bycek mm

2 jałówka mm

3 bycek hf 

Ależ czemu nie, odbiór osobisty 

Opublikowano
18 minut temu, Łolek napisał:

Darowane się nie szykują 

Marcin a kup nawet trzy traktory tylko takie z których pożytek będzie a nie kloca bez napędu  

Bez napędu są lux 😛, to ciągłe smarowanie mnie wk***ia 

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

to ciągłe smarowanie mnie wk***ia 

smarowanie czego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v