Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, Łolek napisał:

Napisał co to za lista bo nie mogę znaleźć, i dlaczego ja jestem kuwa dopiero drugi 

@Aktywnyrolnik7245tłumacz no się 

Bananek w dniu kobiet po zastosowaniu Aparta 

Marek to lista niedowiarków że kupie ciągnik 🙂

Ja wam mówię że do końca marca będzie na gospodarstwie świeża moc , ale @Qwazi @Łolek @Karol6130 nie wierzycie  w to , no to zrobimy tak w zamian dajecie po cielaku za friko 😛

1 miejsce bycek mm

2 jałówka mm

3 bycek hf 

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Bananek napisał:

Szybciej tak:

5e25277ead80f690261b61cd12953a21,922,0,0,0.jpg

Znajomka mam co też taki "sweter" nosi na stałe zamontowany. Mówi że był u fryzjera, obcięła go i kark mu goli, wygolila, już jest ok, ale zawinęła kołnierzyk, a tam dalej kudły, to znów poprawia, niby dobrze, szczotką czyści, kołnierzyk zawinęła i znów sweter wychodzi, za kolejnym razem aż jej powiedział żeby odpuściła, bo aż do d*py mu zaraz dojedzie 

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 1
Opublikowano

Ja będę kończył na dziś. Żona niespodziankę przygotowała...ale jeszcze nie wie, że jej w planach troszkę namieszałem 😉

Więc życzę wyjątkowego walentynkowego wieczoru i nocy. A Ryśkowi i Zbyszkowi życzę takiej nocy, żeby się Wam jutro o 11 jeszcze wstać nie chciało😉. Cześć wszystkim🙋

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Znajomka mam co też taki "sweter" nosi na stałe zamontowany. Mówi że był u fryzjera, obcięła go i kark mu goli, wygolila, już jest ok, ale zawinęła kołnierzyk, a tam dalej kudły, to znów poprawia, niby dobrze, szczotką czyści, kołnierzyk zawinęła i znów sweter wychodzi, za kolejnym razem aż jej powiedział żeby odpuściła, bo aż do d*py mu zaraz dojedzie 

No mi też jedna podgoliła i zaczynały rosnąć,  teraz mówię by nri ruszać 😁

Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ja wam mówię że do końca marca będzie na gospodarstwie świeża moc , ale @Qwazi @Łolek @Karol6130 nie wierzycie  w to , no to zrobimy tak w zamian dajecie po cielaku za friko 😛

1 miejsce bycek mm

2 jałówka mm

3 bycek hf 

Te te...ja akurat w to nie wątpię...w coś innego nie wierzę...bycka chcesz...kup ciągnik za 150 tys🤷

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

19 minut temu, Łolek napisał:

Napisał co to za lista bo nie mogę znaleźć, i dlaczego ja jestem kuwa dopiero drugi 

@Aktywnyrolnik7245tłumacz no się 

Bananek w dniu kobiet po zastosowaniu Aparta 

1 miejsce bycek mm

2 jałówka mm

3 bycek hf 

a to będzie traktor czy ursus 🤔 trupek 🤭🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, 6465 napisał:

Widać że ferie u krawaciaży,jeździ się po mieście jak u mnie po wsi. Ino sporo kobit w spódniczkach przed kolanko , abo będzie wiosna abo z okazji Walentego 🤔

Ja dzisiaj na a2 na wysokości skrętu w 50tke widziałem 7 boćków lecących.

@Agrest z ciekawości za ile ten ugór poszedł bo jeśli dobrze pamiętam to wczoraj miała być licytacja

Edytowane przez PAN88
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

Sam jeździsz starym gratem, a plujesz na inne stare graty

Opublikowano
2 minuty temu, PAN88 napisał:

Ja dzisiaj na a2 na wysokości skrętu w 50tke widziałem 7 boćków lecących.

@Agrest z ciekawości za ile ten ugór poszedł bo jeśli dobrze pamiętam to wczoraj miała być licytacja

Nie poszedł. To była 3 licytacja.

Zrobią jeszcze jedną i potem przekazanie we władanie gminy.

Cena nie ulegnie zmianie bo prawo przy działce nierolnej pozwala na jednokrotną obniżkę 20%, a ta została zastosowana na wczorajszą licytację.

Opublikowano
MonteChristo napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

Sam jeździsz starym gratem, a plujesz na inne stare graty

maż z czymś problem 🤔

czy ty nie widzisz co on ogląda 🤦‍♂️

Opublikowano
12 minut temu, slawek74 napisał:

Nie interesuj się 

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

12 minut temu, slawek74 napisał:

Nie interesuj się 

coś cię boli ?

mf362 napisał:

17 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

4

7245 c360 c360 3p i c330?

ja tu tylko dwa widzę 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Dokładnie

Kierowców mieć na tyle to one by obrobily wszystko. Orka 7245 3 skiby i 60 tki z 2 Skibami 

2 minuty temu, slawek74 napisał:

coś cię boli ?

ja tu tylko dwa widzę 🤭

W sensie że tylko 4 garówce. A resztę to chłam 

Opublikowano
29 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 miejsce bycek mm

2 jałówka mm

3 bycek hf 

Darowane się nie szykują 

Marcin a kup nawet trzy traktory tylko takie z których pożytek będzie a nie kloca bez napędu  

• Like 1
Opublikowano
mf362 napisał:

W sensie że tylko 4 garówce. A resztę to chłam

nie 😀 trzydziestka i zetor 🤭🤪

Łolek napisał:

Darowane się nie szykują  Marcin a kup nawet trzy traktory tylko takie z których pożytek będzie a nie kloca bez napędu

👍

• Like 1
Opublikowano
37 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 miejsce bycek mm

2 jałówka mm

3 bycek hf 

Ależ czemu nie, odbiór osobisty 

Opublikowano
18 minut temu, Łolek napisał:

Darowane się nie szykują 

Marcin a kup nawet trzy traktory tylko takie z których pożytek będzie a nie kloca bez napędu  

Bez napędu są lux 😛, to ciągłe smarowanie mnie wk***ia 

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

to ciągłe smarowanie mnie wk***ia 

smarowanie czego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v