Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Wątpię żeby był odwodniony , jemu coś się stało popołudniu bo w południe był normalny , to nie były płuca , odwodnienie itd tylko coś z trawieniem/jelitami

Ale antybiotyk był na płuca

• Like 1
Opublikowano

A pier**le jutro rano pojadę do weterynarza nie bede się tu denerwować , wyłączam powiadomienia tego tematu 

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Fiu fiu fiu  koleżko grubo szyjesz 

Na takie chamstwo jest tylko jedna odpowiedź 

A wyjerdaczaj złamanie kutany, pokazujesz swoją prawdziwą twarz 

To było akurat do Kurpioka , ale niech wam będzie 

Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał:

62-3 litry w 6120  pierw weszło 

64 wyczytałem.

jakiego lejeta fuscha

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Czuję że będziesz miał u mnie usługę 

Świeże dęby ciałem to takie 9 cm łykał, suche które leżą od zeszłego roku, zatrzymały ferdka i się sprzęgło przypaliło

🤣

Kupiłem bo mam znowu w lesie porządków do robienia, a czasu mało, ludzi do roboty wogole, a palić to na ognisku szkoda.

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano

cza trochi z dystansem. różni tu ludziowie...

1 minutę temu, Łolek napisał:

Mam uczulenie na taką gadkę  i zaraz mnie gotuje 

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

Ale antybiotyk był na płuca

Masz czytaj . A po drugie Marek wtedy radził podać "jakiś" , no to dostał taki jaki był 

A teraz jeszcze mnie atakuje

IMG_20230206_193323_742_LL.jpg

Opublikowano
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To było akurat do Kurpioka , ale niech wam będzie 

Jak tu są ludzie nie rozgarnięte to po co się męczysz 🤔skoro nie dostajemy do twojego poziomu 

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Jak tu są ludzie nie rozgarnięte to po co się męczysz 🤔skoro nie dostajemy do twojego poziomu 

Chodziło że nie chcecie pomóc 

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

cza trochi z dystansem. różni tu ludziowie...

A czasem mnie ponosi jak słyszę czy czytam coś takiego 

Najpierw pisze ze my gamonie a potem że to ja go atakuje 🤷‍♂️

Bądź tu mądry 

6 minut temu, Karol6130 napisał:

Marek, a pomidorowa była smaczna? 

Lux malina 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Bądź tu mądry

no niektórzy potrzebują więcej miłości i troski... 9_9

Opublikowano

Najpierw radzita dać antybiotyk , dostał odpowiedni jak się okazało., To teraz słyszę że nic nie podałem  albo jakieś kadzidło 

A pier**le takie cyrki

Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chodziło że nie chcecie pomóc 

Coooooooo

Nie opowiadaj bzdur nie chcemy pomóc 🤔

Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Najpierw radzita dać antybiotyk , dostał odpowiedni jak się okazało., To teraz słyszę że nic nie podałem  albo jakieś kadzidło 

A pier**le takie cyrki

Ważne że pomogło 

Czasem chęci wystarczą 😉🤭

Opublikowano
16 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A pier**le jutro rano pojadę do weterynarza nie bede się tu denerwować , wyłączam powiadomienia tego tematu 

Marcyś nie denerwuj się, bo zachowujesz się jak kobieta, nie denerwowana nie atakuje, a wku.... ją wszystko

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Coooooooo

Nie opowiadaj bzdur nie chcemy pomóc 🤔

Ważne że pomogło 

Czasem chęci wystarczą 😉🤭

Przeczytałeś tą ulotkę sultrimu , a zresztą już dobra nic nie podałem 

4 minuty temu, jahooo napisał:

Marcyś nie denerwuj się, bo zachowujesz się jak kobieta, nie denerwowana nie atakuje, a wku.... ją wszystko

A nie wkurwił byś się , najpierw pomogli, zrobiłem według podpowiedzi tym co miałem na miejscu ,teraz się okazuje że to wszystko nie potrzebnie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v