Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Na sylwestra do zduniaka idziesz? Ponoć coś organizuje 🤔

Nie nie. Muszę działać społecznie jednak 

Pawła nie widziałem ze 3 lata i nie rozpaczam z tego tytułu. Pan Jan zootechnikowi naszemu auto skasował z miesiąc temu 

• Confused 2
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Bananek napisał:

to ja od razu mówię, że nie zakładam, żeby znów ten mongoł co usuwa notorycznie konta i na nieszczęście powraca, nie pruł się, że pierwszy był, a "mój" temat zatwierdzili. 🤣

Przynajmniej nie muszę do plagiatów się posuwać by zabłysnąć.

Mongoł to z ciebie niezły 

10 minut temu, gregor1284 napisał:

Co wy się tego Pafnucego tak uczepili? 

Sławy zazdroszczom

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie nie. Muszę działać społecznie jednak 

Pawła nie widziałem ze 3 lata i nie rozpaczam z tego tytułu. Pan Jan zootechnikowi naszemu auto skasował z miesiąc temu 

Pewno zły był na Pawła bo nagrywał i w tych nerwach siuntki nie opanował 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Pewno zły był na Pawła bo nagrywał i w tych nerwach siuntki nie opanował 🤔

Focusem poszedł a i zbytnio nie wypadało mu się denerwować bo świeżo po spowiedzi był 

Opublikowano

macie może jaki patent na pilot od telewizora ,tak co by się odezwal jak się zawieruszy. choć zaszczekał ,czy zaklął ?   Wołam po ,,imieniu'' i nic 🤷‍♀️.     

Opublikowano
4 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Pobierasz jeszcze?

ja w zyciu ...stara jeszcze 3 tygodnie..

4 godziny temu, soltys48 napisał:

Przecież on impotent

tak kiepsko z twoim kregoslupem ze lekarz ci zabronil ?? wspolczuje ci -tylko patrzenie na byczki ci zostalo..

3 godziny temu, bratrolnika napisał:

dzwoni kumpel, weź podjedź ze spawarką, jakaś mała dziurka się zrobiła na piecu, byś zaspawał

jadę, patrzę, pół metra blachy w pionie na spawie puściła😐

fachowiec hydraulik wymieniał mu ostatnio zawór ciśnieniowy, zamiast 1,5 bara założył 6 bar, bo akurat taki miał

jesli zagotowal wode to zaden zawor nie pomoze

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Odnośnie socjalu, Na pue zus przyszła informacja o podwyższeniu 500+ do 800. U córki tylko do dnia osiągnięcia 18roku życia w kwietniu, u syna do 31maja.

Od czerwca koniec 500/800+ czy nowe wnioski?

oczywiscie nowe..

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Jakby kogoś interesowało - grudzień 87mm. Łącznie 2023 rok 1079mm.

mnie owszem.

1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Uwaga uwaga

Atencion Atencion

Kto w tym roku zakłada nowy temat, żeby znowu nie obyło 5 tematów i nie wiadomo gdzie pisać 

ktos kto pozniej nie bedzie oznaczony jako gosc....

55 minut temu, slawek74 napisał:

chwalisz się 🤔

woda stoi na polach,kaczki plywaja po zbozach, sporo pszenicy niezasianej, kukurydza w polach..

Opublikowano
1 minutę temu, kizak napisał:

macie może jaki patent na pilot od telewizora ,tak co by się odezwal jak się zawieruszy. choć zaszczekał ,czy zaklął ?   Wołam po ,,imieniu'' i nic 🤷‍♀️.     

Wstań! Może siedzisz na nim?!

Opublikowano

Tak dokładnie do mnie i w dodatku sam zacząłeś obrażać bez powodu.

Nie ma zamiaru pozostawać bierny na taki nieuzasadniony atak na moją osobę.

1 minutę temu, Bananek napisał:

dlaczego mnie obrażasz? pisałem coś do ciebie?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Tak dokładnie do mnie i w dodatku sam zacząłeś obrażać bez powodu.

Nie ma zamiaru pozostawać bierny na taki nieuzasadniony atak na moją osobę.

4 minuty temu, Bananek napisał:

dlaczego mnie obrażasz? pisałem coś do ciebie?

poczytaj dokładniej, nie ma tam nic do ciebie. resztę widocznie sobie dopowiedziałeś.

Edytowane przez Bananek
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Bananek napisał:

poczytaj dokładniej, nie ma tam nic do ciebie. resztę widocznie sobie odpowiedziałeś.

Za to o mnie dość dużo.

Twoje gierki słowne i zabawy stosuj może do innych.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

dajcie spokoj-tu nie tak sie obrazaja i nikt dramy nie ciagnie 😂

7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ta kukurydza to już na straty?

stoi jak drut.. chco troooche wialo i padalo.. tiry po polach stoja , tam gdzie zbieraja to po blocie na asfalcie widac.

Opublikowano
kizak napisał:

on jest tam, gdzie go nie szukasz.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v