Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Który tu kiedyś pisał że ktoś tam pociągiem pojechał auto kupić? Do mnie też się taki klient zapowiedział , mam po niego na stację PKP wyjechać 😁

Goń dziada 🤭

• Haha 1
Opublikowano

Pozyskiwał bym sznurki od balociarzy, oczywiście za przekazanie odpadów też bym kasował 

2 minuty temu, Leszy napisał:

a za co Ci ludzie to kupią? Musiałbyś cenę obniżyć i po kosztach lecieć, ale wtedy to nie interes. 

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

@Łolek daleko masz do miejscowości Rybnik? Jednemu z naszych krzywda tam się stała 

Ja bym ostatnio zakup zrobił... znalazłem autko cena 1/3 rynkowej, dzwonię do kumpla weź podskocz zobacz i jak coś to czekaj z chłopem a ja w ciągu dwóch godzin będę. Sprzedający Gruzin ale pies go trącał, okazało się że auto w angliku...

Wrzuć pinezke bo nie kojarzę 

Może Rąbień

Opublikowano

przecież I tak kasują. 

a i w popiolek może by na folii pryzmowej się nauczył wędzić 🤔

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Pozyskiwał bym sznurki od balociarzy, oczywiście za przekazanie odpadów też bym kasował 

Mogę Ci siatki sprezentować. Jakby to jakoś zapleść, to może by coś wyszło. Taki sznur w wersji ekonomicznej. Ze sznurków to już klasa biznes, ale to mniejszy popyt chyba. 

Opublikowano

ile to lat na af ?? od 06 tak w swieta.. konta nie zakladalem bo nie bylo po co 🤣, na fb duzo krocej..

fb wymieka przy af...

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Który Rybnik? W powiecie łęczyckim, czy sieradzkim?

a moze w rybnickim ??

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

To w ESI...Marcin się skasował, a to blisko niego

straszyl pare razy ..pewnie wroci ..

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Ta mammografia to kampania 50 plus też jeszcze takich nie widzialam

To już wyższy level. Miałam takiego kolegę na studiach który dekolt jak zobaczył czerwony cały i ewakuacja. Do tej pory wolny egzemplarz

nigdy nie bylas w damskiej przebieralni ??? ja ze 2 tygodnie tmeu -przez pomylke oczywiscie..

ja jeszcze musze 2 lata poczekac zeby sie naogladac..plaza nudystow sie przeciez nie liczy 🤣

5 godzin temu, slawek74 napisał:

w adwencie ziemi się nie rusza....

bo snieg lezal , wszystko bylo zrobione, ziemia zamarznieta.. kukurydyz nie bylo.

14 godzin temu, HF86 napisał:

ech, Kurła, te hakiery to nie mają co robić  tylko kraść mi facebuka i pocztę, gdzie mamy intymną konwersację z panią wychowawczynią i trójką klasową 🤔

ile bitcoinow chcieli ?? szwagrowi tez rowno rok temu ukradli-- hakerzy widac nie maja wolnego..

mi moga spokojnie zablokowac af i poczte - to sa konta fejkowe..strata rzadna.

piekna pogoda,slonce swieci , mroz pewnie bedzie spory..

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Który tu kiedyś pisał że ktoś tam pociągiem pojechał auto kupić? Do mnie też się taki klient zapowiedział , mam po niego na stację PKP wyjechać 😁

Jak jeden? Ja to słyszał o dwóch 

20 minut temu, Łolek napisał:

Goń dziada 🤭

Dziad ale z WIELKIEJ POLSKI😉

• Like 1
Opublikowano
malaczarna napisał:

32 minuty temu, Desperado napisał:

Teraz pytanie z tą ewakuacją czy? :P  taki czuł się skrępowany, zawstydzony? czy taki  nadpobudliwy i się ewakuował zanim pojawi się plama na spodniach w okolicy rozporka?  xD

Za każdym razem jak na mnie spojrzał przez 5 lat studiowania. Widzieliśmy się parę razy później to też podobna reakcja. 

jednym słowem jesteś atrakcyjna kobieta i mu się podobałaś a nie wiedział jak Ci to powiedzieć bo był pew nie skryty chłopak

Agrest napisał:

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

tak se myślę, czy ty przy stole wigilijnym żeś się nową furą nie pochwalił??? może wujkowi przez to się serce zacisnęło....

Niestety ale większość wigilijno świątecznych  zgonów to efekt nieumiarkowania w jedzeniu i piciu.

weź mnie nie strasz bo się źle dziś czuje

Opublikowano
24 minuty temu, Łolek napisał:

Aja sobie Mikołaja dzisiaj zrobiłem 

Ciekawe czemu w marketach niby te same myjki tańsze niż w sklepie firmowym 

IMG_20231228_113421.jpg

Bo jest inaczej robione na market.

Żeby było taniej to musi być czegoś mniej🤭

• Haha 1
Opublikowano
soltys48 napisał:

3 godziny temu, Agrest napisał:

Zawsze pierwszego dnia kolendowania od mojej wiochy zaczyna.

Dziwisz mu się?

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał:

Dwa lata temu pojechałem po odbiór pociagem.  Ale u znajomego po Iveco przyjechał 300km pociągiem wyplacił kasę i odjechał.

Od wczoraj zrzuciłem 3kg. Dieta cud.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v