Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
malaczarna napisał:

42 minuty temu, konteno napisał:

pewnie że nie , ja z wpadki także też jestem pomyłką i niechcianym dzieckiem coś jak @Chłoporobotnik , matka na porodówce wzw się nabawiła i tez w hvj długo w szpitalu z tym się bujała a stary w tym czasie chlał i kasy na leczenie szkodował , przez jakiś czas  pod opieką dziadków byłem zanim matka wyszła ze szpitala

Co drugie jest z wpadki... WZW można złapać wszędzie. 

widzę młoda a znasz życie

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Strongman napisał:

Nie chodzi oto tyko kopara opadła jakąś masz zonę co nie którym i tyle.

A wy się wstydzicie swoje pokazać czy co?Zamalujcie twarzy i pokazujcie.Ja nie mam się czego wstydzić.To chyba nagroda z góry za to co za młodego przeszedłem.Wszystkiego sam się dorobiłem nikogo nie okradłem.Jakie to jest głupie stwierdzenie dobrze wygląda jak na tyle.To Ja ją wziąłem żeby w polu nią orać? Już wy się nie martwcie rąk ubrudzić się nie boi.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
konteno napisał:

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Te zbieractwo Ci potrzebne jak w d*pie zęby

tańsze hobby niż motury i zagraniczne wczasy , więcej na nowe rzeczy idzie i bieżące wydatki niż na złom 

oglądasz na yt: " stalowe hobby" lub "nietypowe rozwiazania"

Opublikowano
14 minut temu, marcin19071980 napisał:

Pytania niektórych świadczą o sporym spożyciu napojów wyskokowych bądź nie rozumieniu słowa pisanego.

Wrzucasz fotę żony na forum publicznym to licz się z różnymi pytaniami, a nie fochasz się jak mała dziewczynka.

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Nie każdy może chcieć zaistnieć w internetach 

O kur..... ale karierę teraz zrobię.Chcecie autografy?

Opublikowano

To nie ludz

1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

No ta furgusona najbardziej 😁😁😁

Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

No wszystko przed Tobą.

Opublikowano
Przed chwilą, tomek222 napisał:

Wrzucasz fotę żony na forum publicznym to licz się z różnymi pytaniami, a nie fochasz się jak mała dziewczynka.

Ja się nie focham ale wygląda na to że reszta sypia z damską wersja szreka.

Opublikowano
Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

A najlepsze jest w tym ze co niektórzy komuś wp***dol dadzą i to opublikują dla oglądalnośći a potem czarni zawitają.:D

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

A to to już brzydko z twojej strony...

.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
Agrest napisał:

Ja dopchałem się sałatką z gotowanej piersi kurczaka, suszonej śliwki, ananasa i majonezu. Jak ja to lubię...

A wcześniej po 3 kieliszkach w gościach odmówiłem alkoholu. Ma się ten silny charakter🤭

też jestem twardy po litrze z teściem podziękowałem jak sięgnął po kolejna flaszke

Opublikowano
Agrest napisał:

6 minut temu, soltys48 napisał:

Są dwie opcje

1. Była to wódka na bazie denaturatu

2. Kieliszki o pojemności 0.33l

🤭

Nie lubię wódki. Czasem z tego nielubienia coś wypiję, ale czasami są takie dni że ni uja nie wchodzi.

Mówi się że w górach jest klimat do picia.

Jak kiedyś pojechaliśmy to spojrzenie na butelkę powodowało odruch wymiotny.

A bywa dzień że i sporo się wypije A nawet zmiesza asortymenty i jest ok

znasz życie 👍👍👍👍

Opublikowano
14 minut temu, marcin19071980 napisał:

A wy się wstydzicie swoje pokazać czy co?Zamalujcie twarzy i pokazujcie.Ja nie mam się czego wstydzić.To chyba nagroda z góry za to co za młodego przeszedłem.Wszystkiego sam się dorobiłem nikogo nie okradłem.Jakie to jest głupie stwierdzenie dobrze wygląda jak na tyle.To Ja ją wziąłem żeby w polu nią orać? Już wy się nie martwcie rąk ubrudzić się nie boi.

Medal ci dać, trochę sam sobie przeczysz w swoich postach. 

Opublikowano
19 minut temu, marcin19071980 napisał:

Od krowiarza.Powarznie

Marcin dobrze że twarz zamazałeś żonie bo oni już mokre sny mają  na podstawie zdjęcia w sportowym stroju i z zamazaną twarzą już tu historie tworzą 

Opublikowano
9 minut temu, radekz200 napisał:

kurła straszne co ja miałem zdjęcie żony na paszowozie nim to było jeszcze modne 😂

Niezła żonka choć minęło trochę czasu od 2017

Opublikowano
Przed chwilą, tomek222 napisał:

Medal ci dać, trochę sam sobie przeczysz w swoich postach. 

A co ty mi może dałeś?Zablysnij 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v