Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

A to jej się tak waga kręci od 52 do 60. Kiedyś 62kg złapała to już mówiła że jest gruba i źle się czuje

Coś jak moja była 

nie w moim guście grube

Opublikowano (edytowane)

.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
17 minut temu, malaczarna napisał:

A ja to co?

Biedactwo zbijajcie.

Pani Dżanetko ja wiem że mogę na panią liczyć w każdej sytuacji ale nie chce pani córeczki w tak ważnych dniach pozbawiać mamy. Z takim rozrzewnieniem w oczach pani zawsze o niej opowiada.

Opublikowano
54 minuty temu, bratrolnika napisał:

Najlepsze to są Ukrainki na magazynach, tapeta jak na bal, pazury zrobione, usta powiekszone, i z paleciakiem 8h za***rdala 🤣

Wszędzie tak jest, i nie tylko Ukrainki. Wstaje o 4 żeby zrobić się na bóstwo na 6 rano 🙆. Jak by nie mogła godzinę dłużej pospać i przyjść do kołchozu tylko ze zrobionymi rzęsami.

• Like 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kilogramów ile ma ?

A to jej się tak waga kręci od 52 do 60. Kiedyś 62kg złapała to już mówiła że jest gruba i źle się czuje

przy jakim wzroście moja przy 170 waży 62, ja tylko 8 kg wiecej

Opublikowano
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Coś jak moja była 

nie w moim guście grube

Twoja wyższa to całkiem patyczak

3 minuty temu, marcin19071980 napisał:

No jak jeszcze tam te 20lat różnicy to jakoś to wygląda ale 40to jest katastrofa.Moim zdaniem -10 i+3 to najzdrowiej 

d*pa z wiochy niedaleko z rozenkiem była dopóki nie zachorował 😆

3 minuty temu, MonteChristo napisał:

przy jakim wzroście moja przy 170 waży 62, ja tylko 8 kg wiecej

Nie wiem ze 165 może ma wzrostu. Hmm nie chce mi się po metrówkę iść a teraz by ją zmierzył jak śpi, jaja by były jakby się obudziła i pomyślała że do trumny ją mierze 😆

• Haha 2
Opublikowano
23 godziny temu, wojtal24 napisał:

dziś było sporo osób w kościele ale jak byłem na rekolekcjach na popołudniowej mszy to pół Kościoła wolne pytam rodziców byli od rana i mówią to samo że pół Kościoła było wiernych

To tak jak na pasterce, zwykle pełny Kościół,jak przyjechał za 15 24 to stali a dziś w ławkach miejsce,mało ludzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kilogramów ile ma ?

ja bym wolał jednak znać wymiary przy tej wadze 

52 minuty temu, jacor73 napisał:

A ci wszyscy celebryci, co różnica wieku powyżej 40, to z miłości?

zależy w którą strone ta różnica wieku ? sonik z sołowowówną ? oboje bogaci , więc dla ciupciania raczej 

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

Właśnie 🤦...

Tyle dobrego, że mi przywiozły kawałek torta z kościoła 😋

IMG_20231225_102744_632.jpg

jak ten parapet wyglądał przed przyklejeniem płytek ? jakieś lastryko czy jak?

Opublikowano

Temat o wszystkim wię może ktoś podrzuci jak ugryźć temat w pronarze z brakiem ładowania . Altek nie ładuje kontrolka świeci. Niby jest samowzbudny .czy po drodze są jakieś ustrojstwa co dają sygnało o ładowaniu

Opublikowano
1 godzinę temu, Stodoła napisał:

Temat o wszystkim wię może ktoś podrzuci jak ugryźć temat w pronarze z brakiem ładowania . Altek nie ładuje kontrolka świeci. Niby jest samowzbudny .czy po drodze są jakieś ustrojstwa co dają sygnało o ładowaniu

Regulator?

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

No niestety to są powikłania wcześniaka 

a wy oboje z żoną zdrowi byliście w momencie jak zaszła w ciąże i na długo przed ? tak ogólnie pytam 

oboje bez żadnych przypadłości /dolegliwości ?

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, konteno napisał:

a wy oboje z żoną zdrowi byliście w momencie jak zaszła w ciąże i na długo przed ? tak ogólnie pytam 

oboje bez żadnych przypadłości /dolegliwości ?

A ciebie jak robili to się dobrze czuli, bo czasem mam wątpliwości 

Jeśli chodzi o wiedzę jesteś ogarnięty łepski chłopak,a  życiowo to  szkoda słów 

Zanim jape otworzysz to pomyśl trochę 

Edytowane przez Łolek
  • Like 4
Opublikowano
39 minut temu, konteno napisał:

czyich?  w swojej okolicy nie zauważyłem 

Z 10km ode mnie syn rolnika takiego ponad 100ha i 120 dojnych ożenił się z córką drugiego dużego rolnika. Stary młodego ręce zacierał i klaskał jak to oni teraz będą się rozwijać. Młody powiedział że rozwój może być ale oni do krów chodzić nie będą i poszli na etat. Stary chyba już się pozbył mamutów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v