Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

ij w skrócie to Rysiu miał radochę że mają kasę dawać, a ja nie dostanę bo w złym okresie sprzedałem.... a tu zonk. wtedy też sprzedawałem.

Kolejna patologia.... Żeby choć tym razem wymagali fv

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Kolejna patologia.... Żeby choć tym razem wymagali fv

to jedyne pomysły obecnych u władzy.   coś źle, sru parę plnów po oczach... i aby jeszcze trochę u koryta...

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

to jedyne pomysły obecnych u władzy.   coś źle, sru parę plnów po oczach... i aby jeszcze trochę u koryta...

Mamy wspaniały rząd, samych wybitnych specjalistów, gospodarka nam się roswija a ludziom żyje się coraz dostatniej 

1 minutę temu, Agrest napisał:

Wielorak, opielacz buraków...

Dziękuję. Ta rączka to rozumiem że do zrzucania zielska?

Opublikowano
Przed chwilą, DANDYS napisał:

uczciwą cene a nie liczyc na ochłapy od rzadu ,..

no właśnie nie wszyscy...

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Karol6130 napisał:

I tak nie kupi, a cena z przodkiem dobra 

Daj mu nie bądź żyła  a zobaczymy co powie 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
25 minut temu, Łolek napisał:

Marcinowi linka podeślij niech kupuje bo tam trzy sztuki tych urynołów stoją 

@Aktywnyrolnik7245 poproś to ci Karol namiar na ursusy da 

Komu coś tam pała🤔

Gdzie te Ursusy ? 

Ludzie mają i robią ,a tylko na moją osobę jest taki nacisk 

Opublikowano
21 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Prostsze niż rozmowa z kobitą. 

Obierasz kilo marchewki, trzesz na dużych oczkach na tarce, można dodać też ze 2-3 ząbki tartego czosnku, upychasz w słoikach, zalewasz solanką (1 łyżka soli niejodowanej na 1kg marchewki), dorzucasz liści laurowych i ziela angielskiego. Zakręcasz i odstawiasz w dość ciepłe miejsce. Ja lubię mocno ukiszoną to 2 tygodnie co najmniej musi stać. 

Ja ładuje do piwnicy od razu. Jakoś lepiej mi smakuje

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Co?! Ten perlik?!

Pisda. To chyba kaczka

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Agrest napisał:

To chyba kaczka

tylko dziób sie trochę wytarł.    tak to kaczka ja sie patrzy...

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v