Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

4 minuty temu, MonteChristo napisał:

Mam taką koleżankę w pracy, i no ten no ja to szanuje uczucia religijnej muzułmanów niech się modlą kiedy muszą, czy hanuka ok bo nie jest antysemitką, ale krzyże i religia ze szkoły do wyjebania

To wszystko w złym kierunku idzie.

Nie można nic pisać o mniejszości źle, bo to niepoprawne politycznie.

Czemu większość ma się dostosowywać do mniejszości?

Moim zdaniem wystarczy że się takich toleruje. To większość powinna mówić co może u nich mniejszość. Nie na odwrót.

I z tego co wiem religia obowiązkowa nie jest. Gdyby na siłę nauczano, był bym przeciw.

Chuja, że ciebie nie było na świecie 130 lat temu, ale i tak jesteś współodpowiedzialny za kolonizację żabojadów, szwabów i wb

Opublikowano

im więcej pozwolić, tym więcej chcą. 

niedaleko jest wioska starowierow, jeszcze car ich zesłał. 

bieda kiedyś była, to swe poletka obrabiali, kobiety w sezonie grzyby i jagody, a faceci ciesielka i ogólnie jako pomoc w gospodarstwie. 

później się okazało że jako mniejszość, mogą więcej. 

dofinansowanie, socjal itd. 

teraz jest tak że żaden swego nie obrabia, bo się nie opłaca im. z początku było rób, abyś płacił, teraz jest rób, kiedy pozwolę, bo w święta traktory mruczeć nie mogą 🤭

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Bo widzę. 

We wszystkim znajdziesz skutki uboczne....no Szonuś .nawet przed chwilą próbowałeś powiązać...

Mówienie o skutkach ubocznych, które są nadal ukrywane, to przecież nie to samo że się ktoś  zaszczepił i teraz  czekam że ma mieć te skutki uboczne, no weź mi nie wkładaj dziecka w brzuch.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
44 minuty temu, Leszy napisał:

Ale jak ślub będzie chciał to znów zacznie. Potem dzieci chrzcić, do komuni posłać i się interes kręci. Księża nie zbiednieją nagle. 

To by trzeba przemyśleć 

40 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie wiem.

Trzeba by poczytać co za jeden.

Ale tak słabo na początek. Myślę że znalazł by mądrzejsze zajęcia niż walkę z krzyżem. 

Dobrze ze ja tu jestem to nie żyjesz w niewiedzy 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

No tu jest problem że Ty nadal nie dostrzegasz problemu.

Problem jest że Ty go wszędzie widzisz...

Niedawno potwierdziłeś.

Może pogadajmy o choince.

Masz już? Żywa czy...martwa...?

Opublikowano

masa młodych ludzi nie chce chodzić na lekcje religii i zmuszają wręcz rodziców żeby ich wypisać z tych lekcji, co się dziwić takim młodym 13-17 latkom skoro co jakiś czas wyskakują jakieś afery z klerem, np typu Dąbrowa Górnicza itd

Opublikowano
18 minut temu, superfarmer02 napisał:

@Qwazitakie mam w siuntce z turem. Wygoda świadczenia prawie jak w pneumatycznym w mtz wiadomo że amortyzacja nie ta sama ale lepsze niż te uniwersalne co wyskakują jak wpiszesz" siedzenie c-330"

https://www.zenox.pl/product/siedzenie-dzielone-lux-ursus-c330-c360-zetor-mf/65650671062

Może trochę lepsze, ale nadal mi się nie podobają te półkola między wieżyczką, a sankami. To najsłabszy punkt, przez który ten fotel się rozwali. Pytanie tylko kiedy to nastąpi. To, co Marcin pokazał nie ma tej wady, za to ma deskę pod d..ą. I weź tu znajdź coś dobrego🤦

Opublikowano
42 minuty temu, Desperado napisał:

Mówisz nasyci się? z musu to lepiej nawet nie zaczynać, bo to jeszcze gorzej jakby wcale, wszyscy tacy mądrzy, wykształceni że udawanie przed ludźmi to to słabe, zero honoru.

Raczej tam wytyczne podaję ktoś kto wmiare powinien psychologię ogarniać a nie ktoś pokroju galana. Dlaczego skutek jest odwrotny od zamierzonego?

Opublikowano
21 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Czemu większość ma się dostosowywać do mniejszości?

Moim zdaniem wystarczy że się takich toleruje. To większość powinna mówić co może u nich mniejszość. Nie na odwrót.

👍...

Opublikowano
6 minut temu, turtojs napisał:

masa młodych ludzi nie chce chodzić na lekcje religii i zmuszają wręcz rodziców żeby ich wypisać z tych lekcji, co się dziwić takim młodym 13-17 latkom skoro co jakiś czas wyskakują jakieś afery z klerem, np typu Dąbrowa Górnicza itd

Z pewnością za trochę zmuszą rodziców żeby podpisali zgodę na eutanazję, bo ciągle te afery ze smogiem, po co mają zabierać świeże powietrze. :P

• Haha 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

44 minuty temu, MonteChristo napisał:

warszafka lubi to

To wiejskie ludzie. Ostatnio też coś marudzili ze powinni rolnikom zakazać kupowania mieszkań w stolicy. 

Tak, tylko im kupili te mieszkania mamusia i tatuś którzy są rolnikami

Opublikowano
44 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No właśnie często pod publikę.

Braun po mojemu też, ale przynajmniej się dowiedziałem że Żydy zrobiły se synagogę nie wiadomo z jakiej okazji w sejmie.

Kwestią czy braun udawał? Większość ludzi do tego narodu jedyne uczucia jakie żywi to odrazę ale potrafią się skryć, zamaskować i swoje cele osiągać. Ten niemondra co przewodzi tej sekcie zdrowo miesza na rynku nieruchomości w stolicy. Zresztą są też jakieś dokumenty jak oni mają krok po kroku wszystko zdobywać i w jaki sposób a inne nacje mają tylko dla nich pracować 

• Thanks 1
Opublikowano
galan99 napisał:

Warszawka przegoni chłopa z ziemi i przekaże , ŻYDOM .

Nie damy się

Opublikowano
46 minut temu, Łolek napisał:

Naiwni uwierzyli że będzie zmiana na lepsze 😂, zależy czyje to lepsze ma być 

Jak gdzieś fajnopolactwo widać to nie jest dobry znak 

45 minut temu, stempos1980 napisał:

Qurła jestem teraz w Biedronce przelotem to 60 zł kilo karpia 🤦

Ooo przecież w biedrze tak tanio wszystko. Z 6 lat chyba już nie byłem 

46 minut temu, MonteChristo napisał:

To Pajacowi marszałkowi uwierzyli, że będzie zmiana na lepsze, a tak poza tym to z wyborcami ko itp. to jest tak, że nawet jakby im nasrali do buzi to by powoedzeli, że reszta jest beee

Bo to rozumu nie ma

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Myślisz Galan że i Twoje to Żydowskie i oddadzą?

Mego nie .

Tylko to co należało do żydów a obecnie jest w posiadaniu Polaków . Komorowski chciał ich spłacić nie  dał rady . Nadal się domagają i przyjdzie czas spłaty .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v