Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Zjedz kilogram i zanieś odchody do laboratorium. 

Sam doktor mówi że przynoszą pacjentom jak niby samo zdrowie a to sama trucizna

Badałeś?😆

1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Chciałem dać mikołajowi bo zbierał prezenty ale nie wiedziałem który 

Screenshot_20231219_120200_com.opera.browser_edit_274861205656496.jpg

Screenshot_20231219_120714_com.opera.browser_edit_274507914971654.jpg

Daj mu obydwa...Niech tam ma...

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

fajny jeszcze jak by oposcil na tylne opony I nie wiem czy ma z tyłu zaczep transportowy bo zabardzo nie widać

Jak się przybliży to tylko ten dolny zaczep i to jakoś inaczej rozwiązane te mocowanie,tak solidniej i masywnie wygląda. Ale felgi ma ładnie odmalowane bo widać wżery. Ale ciagniczek za c360 idealny 

Opublikowano
6 godzin temu, szymon09875 napisał:

Byłem i go widziałem nawet, przed odświeżeniem. 

Nie wyglądał tragicznie. 

Aczkolwiek człowiek dość krętacz. Byłem tam prasę oglądać, bardzo dziwne historie opowiadał 🤔

Zawsze mnie ciekawiło skąd handlarze znają historie maszyn które sprzedają?Ja zazwyczaj wiem tyle że zepsuł się przy ostatniej robocie a wcześniej nie było problemów bądź coś było naprawiane i to wszystko.A oni potrafią opowiedzieć ze szczegółami przygody poszczególnych maszyn począwszy od opuszczenia fabrycznego składu.Podczas zakupu sprzętu na zachodzie nikt nie opowiada takich rzeczy więc prawdopodobnie macie do czynienia z jasnowidzami.

Opublikowano (edytowane)

Człowiek ma taką wrodzoną potrzebę tworzenia legend i słuchania ich. Więc realizują oni tą ewolucyjną zachciankę.  ;)  

Edytowane przez Leszy
  • Like 3
Opublikowano (edytowane)

Cześć ekipo 

Pada deszcz 

I k**wa 38,5 gorączka i chyba antybiotyk nie działa, a rano w oborze musowo zrobić 😔

Jak się kupuje używkę to wiadomo że z 10% ceny trzeba będzie jeszcze dołożyć 

Edytowane przez Łolek
  • Sad 1
Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał:

Cześć ekipo 

Pada deszcz 

I k**wa 38,5 gorączka i chyba antybiotyk nie działa, a rano w oborze musowo zrobić 😔

W optymistycznej wersji 

Opublikowano

Dzień Dobry 

+2 wieje i lekko kropi deszcz.

Koło 23 w nocy były grzmoty i pioruny na niebie  

16 minut temu, Łolek napisał:

Cześć ekipo 

Pada deszcz 

Marku seta i gorący okład z młodych piersi i będzie dobrze😉 

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Oj, no można by obielić... Tylko czy mnie stać?

Oj tam... Farbę kupisz i ze 2 zapiekanki...

41 minut temu, marcin19071980 napisał:

Zawsze mnie ciekawiło skąd handlarze znają historie maszyn które sprzedają?Ja zazwyczaj wiem tyle że zepsuł się przy ostatniej robocie a wcześniej nie było problemów bądź coś było naprawiane i to wszystko.A oni potrafią opowiedzieć ze szczegółami przygody poszczególnych maszyn począwszy od opuszczenia fabrycznego składu.Podczas zakupu sprzętu na zachodzie nikt nie opowiada takich rzeczy więc prawdopodobnie macie do czynienia z jasnowidzami.

Niektórzy kupujący na siłę chcą coś usłyszeć o tej maszynie to trzeba coś poopowiadać🤭. Ale fakt jak ktoś ci cały czas nawija mimo że o nic nie pytasz to już podejrzane 

Edytowane przez superfarmer02
Opublikowano (edytowane)

Stanowczo należę do osób mało mownych i ograniczam się do podstawowego opisu grata.Wychodze z założenia że osoby które dużo mówią mają zazwyczaj nie wiele do powiedzenia.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Oj tam... Farbę kupisz i ze 2 zapiekanki...

Niektórzy kupujący na siłę chcą coś usłyszeć o tej maszynie to trzeba coś poopowiadać🤭. Ale fakt jak ktoś ci cały czas nawija mimo że o nic nie pytasz to już podejrzane 

Mówisz że wiesz coś o tym 🤭😁

Opublikowano
Łolek napisał:

Cześć ekipo 

Pada deszcz 

widać że gorączkę masz 🤭🤦jak nie odrazu to i za rok coś może wyleźć co i 50% może sięgnąć....

Opublikowano
24 minuty temu, marulekk napisał:

@Łolek Kraken atakuje?

Kurde ciemno, jeszcze pół godziny poleże

Możliwe 

Co 6 godzin przeciw gorączkowe bo aż trzęsie 

19 minut temu, marcin19071980 napisał:

W optymistycznej wersji 

Tyle napewno a czasem i dużo więcej 

17 minut temu, stempos1980 napisał:

Dzień Dobry 

+2 wieje i lekko kropi deszcz.

Koło 23 w nocy były grzmoty i pioruny na niebie  

Marku seta i gorący okład z młodych piersi i będzie dobrze😉 

Adam chyba bym zdechł jak bym teraz setę dziabnął 

Opublikowano

Witajcie. Zdrowia dla wszystkich chorujących. Mnie coś też zaczyna brać ale narazie tylko drapie w gardle to może przejdzie. Dzisiaj znowu w rozjazdach od 8,trochę kasy wydać,porozliczać się za materiały,choinkę muszę kupić ale żona już nakazała żeby kupić "szczuplejszą".

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, slawek74 napisał:

widać że gorączkę masz 🤭🤦jak nie odrazu to i za rok coś może wyleźć co i 50% może sięgnąć....

Zawsze może się zepsuć i nowy też 50%nie dołożyłem nigdy w tym roku mf połknął  ze 20k ale chodzi u mnie 3lata va koszta wysokie bo się fachoFce  tak poznali 

Ale nie ma tego złego bo teraz ma nową mapę to moc w porównaniu z tym co było bez porównania na korzyść 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
Łolek napisał:

Cześć ekipo 

Pada deszcz 

zwiększ dawkę % do 55% a tak na poważnie to jest tyle tych dziadowskich wirusów że co chwilę ktoś chory

• Like 1
Opublikowano

jak drapie w gardle to loda zjedz, może pomoże, a bardziej nie zaszkodzi, a na gorączkę 0,5l herbaty + połówka cytryny+ setka wódki i się wygżać się przez noc, ale tak fest, że będzie się lał pot i żegnaj chorobo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v