Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Łolek napisał:

16 minut temu, marcin19071980 napisał:

Wątpię.W zeszłym tygodniu w Niemczech w Lubece była afera bo przedszkole zabroniło ubierać choinkę aby nie obrażać uczuć religijnych.Jakis ojciec się wku.....i przytatgal choinkę ubraną z domu i postawił przed przedszkolem.Nagral go monitoring i gościa aresztowano.Musi zapłacić (kolegium) i za utylizację choinki z ozdobami oraz śmiecenie 

Normalnie jak w małej .Pewnie kulka się przycina.

Tylko działa to w jedną stronę jak na żydki, lgbt +czy -, czy inne kozoyebce coś na siłę wprowadzają to nie ma obrazy, pojebana poprawność, jesteśmy w Europie czy w Polsce u siebie a k**wa za wszystko przepraszamy ot demokracja w lewackim wydaniu 

12 minut temu, jahooo napisał:

Dlatego niemcy przyjeżdżają coraz chetniej na święta do Polski, ponieważ twierdzą , że "tu jest jeszcze normalnie", nikomu nie przeszkadza choinka ani muzułmanie czy żydzi na ulicy

To raczej my przeszkadzamy całej reszcie, kiedyś rozmawiałem ze starszym gościem to powiedział że na to co się wyprawia to tak na krótko to hitler i stalin powinni z grobów wstać 

ludzie mają już za dobrze na świecie i się w głowach pier..li

• Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Mnie też 🤔

Każdego kto porusza temat polityki, obecnych wydarzeń zagranicą, w Polsce zresztą też. Nie po to mam to w d... żeby tu się dowiadywać czegoś czego nie chcę i mam głęboko na względzie.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Nie bo on może pechowy 🤔

Szymek no co Ty , pech nie przenosi się przez złoto 😜

Opublikowano

Szymon, ale masz problem🤭

Ja zabrałem swoją do Warszawy.  Cały dzień po jubilerach łaziliśmy, aż znaleźliśmy to co pasowało.

Rozmiar dobrany i było ok.

Do tego można wówczas poznać czy są ukryte oczekiwania gwiazdki z nieba, czy stąpa realnie po świecie

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Każdego kto porusza temat polityki, obecnych wydarzeń zagranicą, w Polsce zresztą też. Nie po to mam to w d... żeby tu się dowiadywać czegoś czego nie chcę i mam głęboko na względzie.

To o czym wolno rozmawiać? Mnie nie podobają się tematy o pszczołach i królikach 

Opublikowano
34 minuty temu, kizak napisał:

Widzisz może Tobie ,czy im pasuje but o numerze 43 , ale ja noszę 46 . I kurw. ,wolę piankowy filcok o tym numerze niż  adidasa  43  ,i kurna nie przekonasz że dla mojego dobra mam ten 43 nałożyć ,bo większośc ludzi taki rozmiar nosi . 

znam ten problem -46 ciezko znalezc, czasami 45 podejdzie.. 

30 minut temu, Łolek napisał:

Europa jaką znaliśmy lat 90 - 2000 dąży do samozaglady w jakim celu po co i komu na tym zależy 

probleme jest to ze nie znacie obecnej europy..

kazda cywilizacja dazy do samozaglady i tak jest od tysiecy lat

29 minut temu, jahooo napisał:

cywilizacja , która wpiera na siłę tolerancję - dąży do zagłady, to są słowa Arystotelesa

juz wierze 🤣, tolerancja w starozytnej grecji,

12 minut temu, bratrolnika napisał:

Dla każdego coś się znajdzie

tylko wodki moze braknac 🤣

to bylo w teleturniej -rodzi sie 105 chlopcow na 100 dziewczynek ,dopiero w rejonach 50 -siatki proporcje sie zmieniaja a kolo 80 to juz sa dys-proporcje..

12 minut temu, 12Pafnucy napisał:

przyjedz na masarnie kuzyna -rano kolejki jak te z filmu a po poludniu pustki .

przed kazdymi swietami-ja nie kupuje u niego ,choc lata tam pracowalem,nie bede stal jak glupi, moglbym co prawda zamowic wczesniej ale i tak swoje trzeba odstac..

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Składam ostatni "meldunek" w tym temacie - pogodowy:

Styczeń - 86mm opadu

Luty - 77mm

Marzec - 51mm

Kwiecień - 73mm

Maj - 85mm

Czerwiec - 52mm

Lipiec - 135mm

Sierpień - 150mm

Wrzesień - 101mm

Październik - 95mm

Listopad - 87mm

Grudzień - jak na razie 39mm.

Łącznie 1031mm.  

Klepcie sobie i narzekajcie nie wchodzę więcej tutaj, chyba, że ktoś wywoła.

nie odchodz-nie dorobilem sie deszczomierza- po wuja  jak ty masz ..

te litry widac na polach,kukurydza stoi setkami hektarow, co zaczna kosic to pompa.. ja skosilem niecale 50 arow.. 

skutki tego ze ludzie nie chcieli sie interesowac polityka i mieli wpowazaniu to co dzieje sie na swiecie masz pare kilometrow od domu..............

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Musisz przestawić mózg na czytanie selektywne ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Ja zabrałem swoją do Warszawy.  Cały dzień po jubilerach łaziliśmy, aż znaleźliśmy to co pasowało.

Do tego można wówczas poznać czy są ukryte oczekiwania gwiazdki z nieba, czy stąpa realnie po świecie

Ja już to mam sprawdzone, ale czy ja zawsze muszę wszystko odrazu kupić 🤔 nad tym się zastanawiam już baaaardzo długo 🤭🤭

Opublikowano
Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

To o czym wolno rozmawiać? Mnie nie podobają się tematy o pszczołach i królikach 

A o czym chcecie. Ale beze mnie. 

Przed chwilą, jacus napisał:

skutki tego ze ludzie nie chcieli sie interesowac polityka i mieli wpowazaniu to co dzieje sie na swiecie masz pare kilometrow od domu..............

A co szary człowiek mógł zmienić? 

Opublikowano
58 minut temu, jacus napisał:

on tez kielecki jak ty i ten od ciagnika weselnego.

U ciebie ze znajomością geografii tak jak z rozumem, brak.

TO WYJAŚNIA DLACZEGO PODRÓŻUJESZ TYLKO ZBIOROWYMI ŚRODKAMI KOMUNIKACJI.

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

No to ja na przykład patrzę i nie wierzę w te ceny pierścionków... Jak co ładniejszego to już i suma konkretna :o

Będzie chyba taki jak gustlik honoratce dał 🤭

Jaki rozmiar potrzebujesz 🤔 mogę sprzedać 😛

trzymaj, napewno się przyda a złoto na wartości nie traci

Opublikowano
16 minut temu, galan99 napisał:

W sklepach na koszarach pułki się uginały niczego nie brakowało . No na zwykłych ludzi tak .

Wujek kiedyś robił dla dyrektora SPOŁEM ,to opowiadał mu że mieli odgórny zakaz i towar często szedł do "lasu" zamiast na sprzedaż

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

znam ten problem -46 ciezko znalezc, czasami 45 podejdzie.. 

Teraz numer 46 znależdż to pikuś , Było spróbować tego dokonać w 1986 r ,a do tego coś na 1900 wzrostu  . Wtedy  ,,doceniałeś''  swoje rozmiary ,a ludzie na ciebie patrzyli jak na ufoludka . Teraz 1900 wzrostu u młodego to prawie co dziesiąty ,a za moich czasów to co tysięczny ,lub rzadzej .  Teraz to bez problemu numer 49 ,a wtedy do 45 dobijali w produkcji . I weż ten centymetr na nodze rozciągnij .

Opublikowano
2 minuty temu, kizak napisał:

Teraz numer 46 znależdż to pikuś , Było spróbować tego dokonać w 1986 r ,a do tego coś na 1900 wzrostu  . Wtedy  ,,doceniałeś''  swoje rozmiary ,a ludzie na ciebie patrzyli jak na ufoludka . Teraz 1900 wzrostu u młodego to prawie co dziesiąty ,a za moich czasów to co tysięczny ,lub rzadzej .  Teraz to bez problemu numer 49 ,a wtedy do 45 dobijali w produkcji . I weż ten centymetr na nodze rozciągnij .

45 był ostatni, większe tylko na zamówienie, jak ktoś nosił w wojsku 46, to miał przesrane

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Powiedz że wzioles na przetrzymanie, myślałeś że pochodzisz i że jej przejdzie🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Powiedz że wzioles na przetrzymanie, myślałeś że pochodzisz i że jej przejdzie🤔

Mówi się tak:

"Zaczynasz mówić i się zachowywać, jak moja była ..."

• Haha 5
Opublikowano
5 minut temu, kizak napisał:

Kazik , a gumki pasowały w tamtym latach🤔🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v