Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Karol weź no już zabierz tą kamerę ukrytą w jej pokoju. Dziewczyna mężatka już...szwagier się może... krępować 🤷...

Dyskretnie machała do mnie

Prosto ze stolicy na żywo 

Opublikowano

Właśnie przeglądam jakie samochody bedą mogły zatankowac E10 i większość będzie mogla ale najśmieszniejsze jest to że audi a4 b6 wszystkie silniki nie bedą mogły. A4 B5 i a4b7 bedą mogły tankować a b6 po środku nie 

Opublikowano
27 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No bawta się same.

Cza jechać trochę pieniędza zarobić....

nawet ja o 17 robote zaczynam ..az boje sie zapytac  w jakim charakterze.

46 minut temu, Karol6130 napisał:

Siostrę w tv oglądam 

powtarzaja o tej porze kryminalna 7 ??

Opublikowano
19 minut temu, Belaruss820 napisał:

Właśnie przeglądam jakie samochody bedą mogły zatankowac E10 i większość będzie mogla ale najśmieszniejsze jest to że audi a4 b6 wszystkie silniki nie bedą mogły. A4 B5 i a4b7 bedą mogły tankować a b6 po środku nie 

Czyli 98 zostaje. Nie wiem jak Fiesta by zniosła e10.

Opublikowano
3 minuty temu, wojtal24 napisał:

Marcin chyba usunął zdjecie

On dorosły chłop a zachowuje się czasami jak dziecko. Dość że wstawia pod jakąś krowa to usuwa i liczy że będą go znów prosili żeby wstawił. 🤦

• Like 4
Opublikowano
5 minut temu, wojtal24 napisał:

ale myslałem że chociaż napiszesz to co i tam czego nie zdążyłem przeczytać , tak jak i @superfarmer02

bo na jakieś archiwum i zrzutu ekranu od nietuzinkowych użytkowników chyba nie mam co liczyć 

Opublikowano
37 minut temu, Karol6130 napisał:

Dyskretnie machała do mnie

Prosto ze stolicy na żywo 

Coś Ty zrobił z dziewczyną i gdzie jest...ta kamera🙆🤭...

3 minuty temu, konteno napisał:

ale myslałem że chociaż napiszesz to co i tam czego nie zdążyłem przeczytać , tak jak i @superfarmer02

bo na jakieś archiwum i zrzutu ekranu od nietuzinkowych użytkowników chyba nie mam co liczyć 

@Aktywnyrolnik7245 Marcin pokaż no koledze ten ciągnik. Jak zobaczy i potwierdzi, to se usuniesz

Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Są dodatki do tej benzyny i można lać 

Czyli przy każdym tankowaniu lać dodatek?

3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Połowa perełek z Niemiec na takim jeździła i jakoś żyją 🤷

Może i tak , nie wiem. Benzyniaka raczej nie kupie

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Coś Ty zrobił z dziewczyną i gdzie jest...ta kamera🙆🤭...

@Aktywnyrolnik7245 Marcin pokaż no koledze ten ciągnik. Jak zobaczy i potwierdzi, to se usuniesz

widziałem , fajny , o tuz pytałem 

tylko chodzi mi o komentarze które dodali wyżej wymienieni w których mnie cytowali bo jak usunięte to nie przeczytam i nie wiem o co chodzi 

sory za gównoburze ale Marcin sam bałagan robi , zamiast usunąć zdjęcie ciągnika z komentarza to zdjęcie krowy usunął 

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Czyli 98 zostaje. Nie wiem jak Fiesta by zniosła e10.

A czemu ma nie znieść ? 

Moim zdaniem to tylko hałas zrobiony żeby starsze samochody ludzie sprzedawali bo nowe słabo idą. 

Ewentualnie będą ganiać za jakiś czas za emisję spalin, bo możliwe że będą dymić mocniej 

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano (edytowane)

Było takie powiedzenie na obgadywanie u nas, "ale mi ktoś d*pę wymalował" nadeszły czasy że to jest na fakcie, tylko co będzie na starość jak ten kwiatek owiędnie.   xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
18 minut temu, konteno napisał:

widziałem , fajny , o tuz pytałem 

tylko chodzi mi o komentarze które dodali wyżej wymienieni w których mnie cytowali bo jak usunięte to nie przeczytam i nie wiem o co chodzi 

sory za gównoburze ale Marcin sam bałagan robi , zamiast usunąć zdjęcie ciągnika z komentarza to zdjęcie krowy usunął 

A to sorry. Myślałem, że nie widziałeś. A co chłopaki pisali, to albo nie widziałem, albo nie pamiętam 

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Tam jest dużo kamer 

Bardzo dużo mężczyzn, sporo kobiet i kamery 

Karol...zaczynam się niepokoić...o Ciebie... jakieś podglądactwo tam gdzie kobiety i mężczyźni...i to kobiety w mniejszości 🙆🤭

Opublikowano
konteno napisał:

5 minut temu, wojtal24 napisał:

zapytałem się tylko czy silnik perkinsa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v