Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Żeby to jeszcze mieć w głowie poukładane, i z głową z tego korzystać, to czemu nie. Ale tak się nie da, i wszyscy o tym dobrze wiemy 

Ale gdzie z tego skorzystać ?? Już tym co mam jak by się nie pilnować to w miesiąc można 10.000 oddać niebieskim, a na ostatnim spotkaniu plastik do kompletu, a co dopiero 160 KM gdzie przyspieszasz szybciej niż mózg to rejestruje ...

• Like 1
Opublikowano

tak sie zastanawiam -ja motor  sprzedalem zaraz po slubie-od ilu koni kupuje sie sprzet gdy zaczyna sie w zwiazku psuc.od ilu gdy jest sie w separacji, a od ilu gdy po rozwodzie ??? 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Już tym co mam jak by się nie pilnować to w miesiąc można 10.000 oddać niebieskim, a na ostatnim spotkaniu plastik do kompletu

ja to tak sobie tłumaczę, stoisz, ruszasz, i niecałe cztery sekundy później możesz mieć po prawku, bo tyle trzeba żeby 100km/h w zabudowanym przekroczyć

1 minutę temu, jacus napisał:

tak sie zastanawiam -ja motor  sprzedalem zaraz po slubie-od ilu koni kupuje sie sprzet gdy zaczyna sie w zwiazku psuc.od ilu gdy jest sie w separacji, a od ilu gdy po rozwodzie ??? 

kupiłem, bo mogę , bo mnie stać, bo lubię

tak jak ja żonie nie przeszkadzam w realizowaniu się, w spełnianiu swoich marzeń, tak samo działa to w drugą stronę

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

ja to tak sobie tłumaczę, stoisz, ruszasz, i niecałe cztery sekundy później możesz mieć po prawku

Od 0 do 100km/h nie ma aż takiej różnicy pomiędzy tym co mam a tym co oglądam, różnica robi się powyżej 100 ...

3 minuty temu, jacus napisał:

Nie nasza wina że wpakowałeś się grzecznie pod pantofel ... 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał:

Chętnie bym napisał...

Ale pojęcia nie mam😆 

Motocykle od dziecka lubiłem.

Popełniłem błąd że tak długą przerwę bez miałem...

To co teraz to nie dawne jawy czy MZ...

Nawet taki jak mój potrafi kupę radości sprawić...

Nie każdy jara się jazdą autokarem i jedzeniem w nim kanapek z jajkiem na twardo...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Karol6130 napisał:

Dobrze że jeszcze nie widziałeś rachunku 

Bo zaraz zawał by był 

A @Łolek czeka za fendem

Trzymaj się tam jakoś w tej chorobie 

Nie to żebym  Cię tam jakoś żałował, ale myśl że Marek by miał więcej AGCO na podwórku to dobrze na mnie nie wpływa 😉

Zdrowia

Ps. Dziad był już po podpis, czy to całkiem świeża sprawa?

Po stoczonej walce staram się wrócić do formy. Kierowcę bym musiał jakiego wziąć, @Agrest poczekaj aż do siebie dojdę, wyzdrowiej 

• Like 1
Opublikowano
37 minut temu, jacus napisał:

kwasi-popatrz na zdjecia z komendy..30 lat w policji i zabaw z bronia mu sie zachcialo..

sam bym pewnei spust nacisnal z ciekawosci-ale ja jestem amatorem , gdzie byla straz graniczna, ochrona budynku, nikt nie sprawdzil ?? nikt sie nie zna ?? za to juz powinien polecie jak ich nadzorca..

masz cas to sobie poszukaj co sie stalo i jak to tlumaczonow kurwizji.

https://forsal.pl/gospodarka/polityka/artykuly/8637673,afera-vatowska-prokuratura.html

zbrodnia vat-owska i prokuratura nie zlozyla zazalenia na dzialanie sadu ??

Dlatego nie wierzę w nic, co jest publikowane na ten temat 🤷...

Co do tego podlinkowanego artykułu, to on tylko potwierdza to, co wcześniej napisałem, aczkolwiek to też jedynie informacje oficjalne. A czemu prokurator nie składa zażalenia, to trzeba by jego zapytać. Może po prostu nie ma zagrożenia dla toczącego się postępowania, a wtedy izolacyjne środki zapobiegawcze są bezprzedmiotowe. A może wniosek o tymczasowe aresztowanie był złożony na wyrost, bo temat medialny i sąd się po prokuraturze przejechał. Nie wiem, bo i skąd mam wiedzieć. Tymczasowe aresztowanie nie jest karą. To środek, który ma zapewnić prawidłowy i niezakłócony tok postępowania karnego, które się toczy. Kara jest orzekana w postępowaniu sądowym, po przeprowadzeniu postępowania dowodowego. To należy rozróżniać. Przed wyrokiem nie idzie się siedzieć za karę, tylko po wyroku

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

O termosie waćpan zapomniał xD 

Oj co się będę rozpisywał.

Ludzie nie potrafią zrozumieć że może coś tak jarać. Szukają zrozumiałych dla siebie wyjaśnień.

Stąd Jacusa te wymysły.

Ile par jeździ razem....oj dużo by pisać.

Jacus ma swój świat i nic innego po za ramy swych wyobrażeń nie wpuszcza. 

Skoro nie rozumie, to musi być złe 

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

@gregor1284 szybko, póki jeszcze dycha!!!!😉

żarty sobie robię, każdy ma to na co go stać, albo to co mu podpasowało

ale jakby nie patrzeć ty masz 800, @12Pafnucy 600, a tu kolega @grys ma litra, i moje 650, także więcej jest motocykla w motocyklu😁

Daj dojść do siebie 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Phi, autokarem nie jeżdżę, jajek na twardo nie jem i motocykle też mam w głębokim poważaniu...

Ale masz daihatsu... To też dość niezwykłe...

Żart...😁

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Daj dojść do siebie 

mirabelki i i szczaw z pod śniegu, to nie był dobry pomysł 

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Po stoczonej walce staram się wrócić do formy. Kierowcę bym musiał jakiego wziąć, @Agrest poczekaj aż do siebie dojdę, wyzdrowiej 

Byłeś zawodnikiem na tym mma czy zawadiaką przed/po walce?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No to ja motocykli więcej widuję...

A mnie ich dźwięk denerwuje xD ale tylko w czerwcu, jak słyszę, że pobliską droga leci kolumna za kolumna a tu nie ma czasu odpalić maszyny ;)

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano
14 minut temu, HF86 napisał:

mirabelki i i szczaw z pod śniegu, to nie był dobry pomysł 

To by chyba nie takie złe było 

19 minut temu, Agrest napisał:

Byłeś zawodnikiem na tym mma czy zawadiaką przed/po walce?

W innej kategori sportów wystartowaliśmy i jak się później okazało w kategori zaawansowanej... nie bardzo byłem przygotowany do podjęcia walki bo dawno nie trenowałem, bez rozgrzewki, bez jakiego kolwiek przygotowania ale zmuszeni byliśmy po godzinie 5 rano ogłosić remis bo dojenie mamutów. Gdyby nie to rywalizowali byśmy pewnie gdzieś do południa.. 

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Przecież rzekomo do nich nie chodzisz i Merlin się tym zajmuje.

Pjoter jak by mnie ona tam zostawiła to mogło by być jeszcze gorzej. Musiałem zawijać bo nie było by komu mnie odwieść 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v