Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, marcin19071980 napisał:

W życiu ani godzin na WFje nie ćwiczyłem.

To może ja wyrobiłem te godziny za Ciebie🤔...

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Trochę mniej rok temu dojczyk kosztował 

Mają ludzie fantazję🤦...

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

A za co?

Za ojczyznę 

Opublikowano
10 minut temu, MonteChristo napisał:

Dla córki zwolnienia z wf-u nie wypisywałeś?

Jako jedyna zawsze ćwiczy lubi to, chciałaby grać w gry zespołowe ale nie ma z kim bo ¾ albo zwolnione albo na wfie do Maca idzie. Nauczyciele też lachę położyli.

Syn to mógłby mieć po 5 wf dziennie

Opublikowano
20 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ja nic, od dawna jej się to robiło,ma przepuklinę kręgosłupa,jakieś kolce wyrastają i przez nie ma rwę kulszową której nie da się wyleczyć. Może obwiniać jedynie swojego starego za co mu kiedyś podziękuję jak będzie mi się chciało do niego odezwać. Już do pracy ma mieć jakiś specjalny klęczosiad.

Od leżenia w pierzynkach na pewno to się nie zrobiło . Rodzic nadganial siła dzieci . 

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

4 minuty temu, Łolek napisał:

Młode ludzie i takie problemy z kręgosłupem, co dekadę to słabsi jesteśmy, strach pomyśleć co będzie za 20lat jak dorosną ci co zwolnienia z wfu biorą 

W życiu ani godzin na WFje nie ćwiczyłem.

kaleka 🤔🤦

Opublikowano
16 minut temu, Łolek napisał:

Młode ludzie i takie problemy z kręgosłupem, co dekadę to słabsi jesteśmy, strach pomyśleć co będzie za 20lat jak dorosną ci co zwolnienia z wfu biorą 

Nie słabsi, ale pracujemy w sposób dla nas nienaturalny. Rolnicy też mają pogruchotane kręgosłupy. 

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

kaleka 🤔🤦

Bynajmniej

Opublikowano
5 minut temu, mf362 napisał:

Od leżenia w pierzynkach na pewno to się nie zrobiło . Rodzic nadganial siła dzieci . 

Nie koniecznie.

Po prostu może być jakaś wada wrodzona. 

4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Pafnuś pa jak się Boguś wstawił za tobą

Nie widzę żadnego wstawiania się.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Jako jedyna zawsze ćwiczy lubi to, chciałaby grać w gry zespołowe ale nie ma z kim bo ¾ albo zwolnione albo na wfie do Maca idzie. Nauczyciele też lachę położyli.

Kiedyś to się człowiek o zapierd...by pomóc (gonili) rodzicom.

Całymi dniami w polu ale na wieczór na piłkę zawsze siła była 

• Like 8
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Nie widzę żadnego wstawiania się.

To może to

...za głupio fotkę 🤔 Trole co majo po dziesiątki kont sobie piszą i nikt ich nie rusza 🤔

Opublikowano
7 minut temu, Baks00 napisał:

Kiedyś to się człowiek o zapierd...by pomóc (gonili) rodzicom.

Całymi dniami w polu ale na wieczór na piłkę zawsze siła była 

Króliczku jak stan?

U mnie -7. Jeszcze 17🤣 ale już coraz mniejsze

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, soltys48 napisał:

Króliczku jak stan?

U mnie -7. Jeszcze 17🤣 ale już coraz mniejsze

- 8 

1 sztuka na poniedzieli 

1 zostaje do stycznia

1 jednak na rekonstrukcję stada

Ale małe słonie już rosną

Screenshot_2023-12-05-16-37-18-79.jpg

Edytowane przez Baks00
  • Like 3
Opublikowano
29 minut temu, Agrest napisał:

Ile lat corka ma?

Opublikowano
5 godzin temu, stempos1980 napisał:

Chłopie nie pogrążaj się bo wystarczy spojrzeć na położenie Krakowa geograficzne.

Kraków jest w dolinie i niech wszystko pozamykają i tak będzie smog.

Kiedyś miasta budowali to były kanały powietrzne czyli tereny nie zabudowane ale puźniej liczyła się tylko kasa i deweloperzy kupowali od miasta wszystkie działki i budowali a teraz jest płacz.

Zejdź ma ziemię bo widzę że już ci mózg zlasowali

Ile lat mieszkales w Krakowie? W jakich latach ? Kiedy byłeś ostatnio?w Krakowie żadne normy nie są przekroczone...to alarm z mojej gminy

4 godziny temu, stempos1980 napisał:

Tak sobie tłumacz🤭

U was smogu nie będzie,niedługo niczego nie bedzie

4 godziny temu, slawek74 napisał:

tylko nie szalej bo na święta będzie o suchym pysku 🤭

Ja nie pije.

4 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

No jacus pisał że na zakupach pół wypłaty... Czyli wypłata na dwa dni 😆

To była poprzednia wypłata.ja mam kilka źródeł dochodu..

2 godziny temu, radekz200 napisał:

chyba na odwrót 2,1 😛 250 chyba żona płaciła 

Na pniaku jest bardzo brzydka..ja tez kupilem nowa za 340 

35 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Tak wygląda świat w którym najwyższą wartością jest ilość wyświetleń na Tik-Toku, im większego debila z siebie zrobisz tym lepiej ...

Masz kontakt z dziećmi nastoletnimi? Tak wyglada świat dużej części młodych..

Młodych? Moja stara ma i filmiki kreci

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ile lat corka ma?

Wietrzę podstęp z Twej strony odnośnie gier zespołowych😁

17

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

- 8 

1 sztuka na poniedzieli 

1 zostaje do stycznia

Gdzie karmnik, chce ci się pierniczyć z tym dzieleniem uboju, ja wszystkie na raz, a jak komuś nie pasuje to niech u kogoś innego szuka świniaka

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

- 8 

1 sztuka na poniedzieli 

1 zostaje do stycznia

I u mnie rosną a po świętach mam dwa mioty czarnuchów zamówione 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał:

Masz kontakt z dziećmi nastoletnimi? Tak wyglada świat dużej części młodych..

Młodych? Moja stara ma i filmiki kreci

Moja domowa młodzież to jeszcze w bajkowym a nie tiktokowym wieku ;)

A ja sam tego nie mam, tylko FB i instagram gdzie okazyjnie wrzucam jakąś fotkę jak pojadę w ciekawe miejsce motocyklem, ale to tylko dla znajomych i bliższej rodziny. Zdjęcia te są prywatne, widoczne tylko dla wybranych ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v