Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

No ja Ci odpowiedziałem to i oczekuje odpowiedzi 

Jak by ci to powiedzieć , poprostu spojrzałem inaczej na świat 🤷

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Oooo.

Od kiedy?

Myślałem że tylko podsmiewac się że mnie lubisz.

Od zawsze , to Ty mi dogryzasz 🙃

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

145 jedna wyjeżdża na połówkach

2 nie ważone w połówkach jedna na mięso druga do wędzenia.

W domu ubijasz?

Opublikowano
5 minut temu, Baks00 napisał:

Nooo

U mnie jak dobrze, że mnie trzeba się z tym pierniczyć tylko wiozę na ubój 150 zł i bez roboty

Opublikowano
8 minut temu, Baks00 napisał:

145 jedna wyjeżdża na połówkach

2 nie ważone w połówkach jedna na mięso druga do wędzenia.

Gotowane też?

Przed chwilą, MonteChristo napisał:

U mnie jak dobrze, że mnie trzeba się z tym pierniczyć tylko wiozę na ubój 150 zł i bez roboty

I co w tej cenie Masz?

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ale wtedy jest śmiesznie. Odwrotnie to już nie....🤷‍♂️

Żart.... Tak na wszelki wypadek dopisałem...

Nie musiałeś dopisywać 🙂

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Gotowane też?

I co w tej cenie Masz?

odbieram półtuszę albo ćwiartki

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Wiatr zawiał w drugą stronę?

Za bardzo się interesujesz 😛

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Znaczy 4 lata już minęły?

Jak to szybko w dobrym towarzystwie czas leci...

Jeszcze nie ale co do upływania czasu to masz rację. Chociaż teraz trochę mi się dłuży. Smacznej kawusi panowie 

received_376899924855483.jpeg

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Jeszcze nie ale co do upływania czasu to masz rację. Chociaż teraz trochę mi się dłuży. Smacznej kawusi panowie 

Kolejny dla Rydzyka?😁

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Krzysztof81 napisał:

co nic nie dają i nie chodzą do kościoła.

niech dają ci co mają z czego , nie dam tyle ani więcej co ktoś kto zarabia więcej ode mnie czy ktoś kto ma większe dużo bardziej rentowne gospodarstwo 

1-2 zł na tace jak już jestem a na kościół stówa i pisiąt za kolędę , więcej nie widzę sensu dawać 

6 godzin temu, Bananek napisał:

pffff, tyle to u nas sam organista za opłatki ściska. amatorzy.......

u nas co łaska , matka 20zł dała na odczepnego ale ci organiści to dość często się zmieniają 

parafie wiejskie to biedne więc gdzieś zdobywają pierwsze szlify po szkole i idą do miast 

obecny matizem jeździ 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

@6465 panie Tomek, nie masz tak u siebie jakiego lipca na jęczmień? Zostało mi gdzieś tona i pasowało by już wyczyścić. Jakiś pszenżyto by się jeszcze może znalazlo 

Jęczmień ozimy? Czy jary?

Opublikowano
4 godziny temu, malaczarna napisał:

Ksiądz wziął kasę za 5 a zrobił jedna za 500 tłumacząc się że nie ma czasu... 

u nas czasem kilku odprawia na raz ,każdy w innej intencji lub łączą intencje i za 2 osoby lub za całą rodzinę lub za wszystkich zmarłych z danej rodziny 

Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

niech dają ci co mają z czego , nie dam tyle ani więcej co ktoś kto zarabia więcej ode mnie czy ktoś kto ma większe dużo bardziej rentowne gospodarstwo 

1-2 zł na tace jak już jestem a na kościół stówa i pisiąt za kolędę , więcej nie widzę sensu dawać 

u nas co łaska , matka 20zł dała na odczepnego ale ci organiści to dość często się zmieniają 

parafie wiejskie to biedne więc gdzieś zdobywają pierwsze szlify po szkole i idą do miast 

U mnie jest rada parafialna dewotów i bogaczy którzy ustalają co łaska, którzy jak chodzą np. z opłatkiem to mają czelność powiedzieć, że za mało ta co łaska 

Opublikowano
45 minut temu, wojtal24 napisał:

TY napisałeś "dal bym księdzu "😆😆😆 ja ogólnie pedalstwem się brzydzę

Coś Ci się w oczach miesza. Może to od tych prywatnych katechez na zakrystii 😁 

Teraz się brzydzisz, a jakoś dałeś się namówić na rewizję kiszki stolcowej 🤮 

Jak masz problem to się zgłoś do służb, teraz moda to się tobą zaopiekują. Mnie Twoje zabawy nie interesują 😉

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Co to za czapka filcowa 🤔

12 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No inni nie zawsze wychwycą żart.

A no dobrze 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v