Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
34 minuty temu, slawek74 napisał:

bo ja kudłaty cały jestem ... fryzjer by się przydał 🧔♂️

Przyjeżdżaj mam maszynkę do strzyżenia baranów, jeszcze komunistyczna profesjonalna 😛

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Produkcja ciągników Arbos cały czas trwa i wszystkie wytwarzane są teraz w chińskiej fabryce koncernu Lovol.

Podziękował za takie coś kartofel.

Już ma nie być Arbosa

Opublikowano
51 minut temu, slawek74 napisał:

ulica zamknięta i dawno pewnie ponad 30 lat nic nie jechało rampa kolejowa na lewo na prawo zakłady mięsne kiedyś towar tedy wyjezdżał albo węgiel do kotłowni foto pewnie ze 30 lat

to chciałbys by było nie odgarnięte 🤔

Tam kiedyś pracowałeś? Czemu te szlabany tak dziwnie?

Opublikowano
43 minuty temu, Qwazi napisał:

Przyjeżdżej do nas...łoba z Markiem załatwimy sprawę...opalim owłosienie...zarost tyż przy okazji😎🤷...

Marek mosz palnik🤔

Lód lampę 

Opublikowano
30 minut temu, galan99 napisał:

mówiąc o kosztach. Vario w fendtach ogarniają już w pl i wcale drogo nie wychodzi.

Ile wychodzi taki koszt naprawy ?.

Mechanik w szopie czy Korbanek . 

Części zamienne oryginalne .

Lokalni ogarną za połowę 

Może się coś zmieniło ale30 do35k i skrzynka jak nowa 

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Bierz zima jest zarobisz 🤭

• Haha 1
Opublikowano
soltys48 napisał:

13 minut temu, slawek74 napisał:

bo ja kudłaty cały jestem ... fryzjer by się przydał 🧔♂️

Sławek włącz sobie TVN 🤭

vinci?

gregor1284 napisał:

51 minut temu, slawek74 napisał:

ulica zamknięta i dawno pewnie ponad 30 lat nic nie jechało rampa kolejowa na lewo na prawo zakłady mięsne kiedyś towar tedy wyjezdżał albo węgiel do kotłowni foto pewnie ze 30 lat

to chciałbys by było nie odgarnięte 🤔

Tam kiedyś pracowałeś? Czemu te szlabany tak dziwnie?

gdzie? na kolei czy w zakładach ? sni tu ani tu tędy ze 40 lat żaden pociąg nie jechał....

Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał:

Lokalni ogarną za połowę 

Może się coś zmieniło ale30 do35k i skrzynka jak nowa 

Bierz zima jest zarobisz 🤭

Nie stać mnie 

https://m.olx.pl/d/oferta/claas-medion-330-bardzo-ladny-310-340-mega-avero-mercedes-autokontur-CID757-IDXvoKD.html?reason=seller_listing|normal

https://m.olx.pl/d/oferta/john-deere-6330-comfort-2009r-4900h-brutto-super-stan-CID757-IDXCWdW.html

szmergiela statki 

Widać Krzysio kolor budynków zmienił 

Opublikowano
41 minut temu, galan99 napisał:

Nie do końca zależy ile kto ma kasy na naprawę i części oryginalne dobrej jakości .

Masz, używasz, naprawiałeś czy tylko ze słyszenia

Mam chłopaków którzy vario i wogóle fendta mają w małym palcu  i spierdolenie korbanka z rzeczywistością ma niewiele wspólnego, długa historia, pogadaj z ludźmi co jego franczyze mieli i chcieli odejść , nie miejsce na to by o tym pisać 

@6465@6465 wie i kim mówię 

• Like 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

16 minut temu, slawek74 napisał:

vinci?

gdzie? na kolei czy w zakładach ? sni tu ani tu tędy ze 40 lat żaden pociąg nie jechał....

Pisales chyba że gdzieś przy mięsie robiłeś 

a mało to zskładów jest?

tą drogą autobus jeździł stacjia pkp za ,,plecami,,

Opublikowano
19 minut temu, Karol6130 napisał:

A wypadało by go odwiedzić. Zapraszał na rozrywke w dobrym stylu 

Opublikowano
38 minut temu, slawek74 napisał:

vinci?

Sławek podeślę Ci nowy cennik z mleczarni, ocenisz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v