Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Na pierwszy pokos se ten chwytak weźmiesz, bo ja i tak robię w pryzmę. Przetestujesz, zobaczysz, czy byś jakichś zmian nie wprowadził i wtedy, jak co to niech Darek robi. To, że on mi odpowiada nie znaczy, że Tobie też musi...

Weź no... Jeszcze popsuje 🤭. Jesteś na tyle wybredny w tych sprawach że jak dla ciebie coś jest w stanie "od bidy ujdzie" to dla mnie będzie to najlepszy sprzęt. 

Przed chwilą, Karol6130 napisał:

I jak tam jest ?

Co mam zabrać?

2 bułki

Kełbasa

...

• Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Na pierwszy pokos se ten chwytak weźmiesz, bo ja i tak robię w pryzmę. Przetestujesz, zobaczysz, czy byś jakichś zmian nie wprowadził i wtedy, jak co to niech Darek robi.

W okolicach pierwszego pokosu zaczyna się również sezon na zwijarki, który skończył się parę dni temu, był to ciężki sezon..... 

Także wtedy to pewnie już nie pomogę , nie będę miał kiedy

Opublikowano
7 minut temu, superfarmer02 napisał:

Ja rozumiem że dziwny jestem ale żeby od razu psychiatryk?

Ty się zdecyduj 👇😂

6 minut temu, Qwazi napisał:

Sławek, coś Ty mu za numer podał...ja to mu podawałem do seks shopu🤷...

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Pomorzanin1222 napisał:

kujawsko-pomorskie okolice Grudziądza

Ja biorę z serwisu luzem mi nalewają ale to w łódzkim to za daleko, 

Na oleju i filtrach nie oszczędzaj tym bardziej w emfie 

Opublikowano
6 minut temu, pedro2 napisał:

A tam Marcin... 

Mądremu tłumaczyć nie trzeba

Durnemu nie przetłumaczysz

Samochód pokażesz to ło matko.I to wszystko z tych badyli.Traktor oooo kur....Handlirz to mo.Warkocz u kobiety,każdy chce odrazu ruch....ć.

FB_IMG_1698007716766.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Weź no... Jeszcze popsuje 🤭. Jesteś na tyle wybredny w tych sprawach że jak dla ciebie coś jest w stanie "od bidy ujdzie" to dla mnie będzie to najlepszy sprzęt. 

Co można popsuć w chwytaku🤷...jaki ja tam wybredny...lubię mieć coś "do ręki"

Opublikowano

A może nie??? Jak bym się ciebie nie zapytał to do tej pory bym nie wiedział że w turze jakieś kąty są ważne 🤭

Co można popsuć w chwytaku🤷...jaki ja tam wybredny...lubię mieć coś "do ręki"

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, JakubC360_yt napisał:

No to lux, na moje piachy nic lepszego nie potrzeba 😁

U mnie też w kompleksie plażowym robił. Poprzedni właściciel miał lepszą glebę, ale nie glinę. Te włóczki dorobił pod siew warzyw

1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

A może nie??? Jak bym się ciebie nie zapytał to do tej pory bym nie wiedział że w turze jakieś kąty są ważne 🤭

No miło, że się na coś przydałem😊...ale tak naprawdę, to...jo sie nie znom 🤷

Opublikowano
42 minuty temu, JakubC360_yt napisał:

Kurcze, trochę daleko 🤭

Ty młody to dalej jak za wiadukt w moja stronę i w drugą to się nie wypuszczaj, bo ci tam jaką kujawianko pomorzanke nastrenczą 😉

• Haha 3
Opublikowano
35 minut temu, Qwazi napisał:

Nie wiem skąd jesteś, ale jakby co to ja mam 2,4 Agro factory do sprzedania

To chłopak z mojej parafii kilometr ode mnie, ziomeczek tylko gołowons jeszcze 

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Kąty za miedzą masz przecież 🤗

Ło masz.... A mają tam tura? 

Eeeetammmm🤷...no może... troszkę 🤔

Już zbieram argumenty... Choć w sumie to po co... 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Łolek napisał:

To chłopak z mojej parafii kilometr ode mnie, ziomeczek tylko gołowons jeszcze 

Spoko luzik...krzywda mu się nie stanie...panny poszukamy za rzeką, u tych od Faustyny, tam dobre ludzie...sam wisz😉

2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Już zbieram argumenty... Choć w sumie to po co... 

Znaczy, żeś tam coś naod...ten tego 🤔

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
Łolek napisał:

Ty młody to dalej jak za wiadukt w moja stronę i w drugą to się nie wypuszczaj, bo ci tam jaką kujawianko pomorzanke nastrenczą 😉

E no świat jest troche większy niż wiadukt po jednej i po drugiej 😅

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Spoko luzik...krzywda my się nie stanie...panny poszukamy za rzeką, u tych od Faustyny, tam dobre ludzie...sam wisz😉

On bystry jest da se radę 

1 minutę temu, JakubC360_yt napisał:

Kuba słyszałem i widzę że faktycznie gospodarke rozwijasz 

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Zapomnieli o podatku obrotowym dla nas 

Bo to bez faktury...

2 minuty temu, JakubC360_yt napisał:

No tak... Jest jeszcze pas zieleni... 

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

On bystry jest da se radę 

Marek, ale Ty wisz, jakie tam dziewuchy 😱...raz mu pokażę i ...do domu nie będzie chciał wracać 🤭

4 minuty temu, Łolek napisał:

Zapomnieli o podatku obrotowym dla nas 

Nie zapomnielim...obrócimy...🤷

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Marek, ale Ty wisz, jakie tam dziewuchy 😱...raz mu pokażę i ...do domu nie będzie chciał wracać 🤭

Teraz to żeś doyebał wychodzi na to że tam na duperki jeżdżę 🙆‍♂️

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v